7 COMMENTS

 1. Domn Radu, oare cat fariseism poate sa zaca in politica romaneasca? Toate lichele si toti fatarnicii acestei tari au ajuns peste noapte monarhisti.Toti cei care l-au injurat si l-au umilit in anii ’90(mai ceva ca la Canossa) pe Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei ,acum se vantura pe la TV ca mari monarhisti.
  Singurul om politic care a fost intr-adevar monarhist adevarat si a vrut sa se faca un referendum prin care sa ne decidem singuri soarta ,monarhie sau republica a fost Corneliu Coposu.Restul niste panarame, toti o apa si-un pamant.Nici Tariceanu,nici Emil Constantinescu si nici Iohannis n-au facut acest gest , sa faca un referendum ptr monarhie.Oare le-a fost frica,acestor mari “monarhisti” ai Romaniei?Sa-i mai punem la socoteala ca Olguta cu Codrin Stefanescu care-l injurau pe rege, alaturi de CVTudor in paginile fituicii abjecte denumita “Romania Mare’?
  PS.Ultima sansa a Romaniei s-a irosit in anii 90.Daca Romania redevenea monarhie , altfel ar fi fost viata si cursul istoriei acestei tari.Am fi fost inaintea tuturor statelor din Estul Europei.
  Dar asta e, D-zeu iti da dar nu-ti baga si-n gura.

  • Costel, sau Dorel ?! Ca, cam pari “Dorel”….
   Inteleg ca intelegi viata la modul binar, problema ta. Da’ si sa te exprimi, pe motiv ca ai net, asta n-o mai inteleg.
   Pune, bre, mana p-o carte, vezi cum e cu social-democratia, incearca sa intelegi diferenta fata de “to’arasi”, si, dupa, pune si d-o introspectie : ai inteles, exprima-te; n-ai inteles, mai lectureaza…
   Altfel, vorba unora, “mai rasfirari, tovarasi, mai rasfirati”:)))
   (desi, nu de d-astea elevate, cu manipulare, te pot banui; e doar prostie, se vede din Cosmosul de-l invoca Codrin Stefanescu… asta, asa, ca sa nu m-aleg cu “epitete” de tovaras p-aici. Nu ca m-ar interesa – de la Dorel, orice e “numai de bine” :))

 2. Dictatura minorității nu tin doliul național…adică comuniștii pesedisti împreună cu ungurii și cu aldistii

  • Ai dat cu toate nucile in perete; pe principiul bumerangului, era corect sa-ti faca si cucuie…
   In “realitatea” internautica, te-ai crezut cult in cap, si ai supravietuit, se vede…
   Bun si netu’ asta la ceva….

 3. Sper sa se odihneasca in pace !

  A scapat de acest popor de idioti. Unii dintre ei urmareau masina cu cosgiugul regelui pe bicicleta si unul chiar pe trotineta inainte si dupa Arcul de Triumf. Erau la un metro paralel cu masina.
  Politia i-a lasat in pace , le era frica ca erau sigur # tineri si liberi.

 4. Un patriarh mai presus decat un rege. Incredibil cand un patriarh isi construieste catedrala Mantuirii neamului sa nu se poata cobora din rangul sau suprem de preamarit la statutul de mirean. Asteapta ca eroul neamului romanesc care a scris istoria acestei tari sa vina in casa sa pentru ai oficia o slujba in loc sa-l astepte la scara avionului si sa-l conduca pe ultimul drum pana la locul de veci pe tot parcusul acestuia. Era cea mai mare dovada de patriotism posibil. Ne meritam soarta. Nici macar biserica nu mai are nimic sfant. Nu vrea decat retrocedari, bani de la buget, emisiuni tv, post de radio si salarii mai mari. Asa sa ne ajute Dumneazeu. Dar cred ca nici el nu vrea sa ne mai ajute. Si are dreptate………….

Leave a Reply