Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, despre care spune că dezbină şi propune o politică retrogradă.

Mesajul a fost postat şi de Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei şi Cezar Preda.

“Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”

este mesajul care apare pe paginile de Facebook ale liberalilor Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Cezar Preda, Iulia Scântei, Mara Calista, scrie Mediafax.

 

2 COMMENTS

  1. Omu’ e dus rau de tot. I-am urmarit speech-ul, seara dupa incheierea referendumului. Este normal ca membri cu greutate din pnl sa-i ceara plecarea. Se crede tot cu mandolina-n mana.

  2. Ba nene, ati inebunit cetatenii cu udrea, doar ea exista!? Ce mama la ora actuala, dar, cand a furat si facut magarii,nu cumva trebuia sa se gandeasca?! Sunt destule mame infractoare dovedite dar nu-si scot copii la inaintare ca sa fie iertate de pedeapsa! Lasati-o naibii de taranca, cum si-a asternut,asa doarme! Nu mai tabloidizati televiziunile! Marea majoritate nu e interesata de “tarfe” care au devenit mame!

Leave a Reply