Revoltă printre medicii de la UPU Floreasca, scrie Antena 3.

Jumătate dintre medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe şi-au prezentat miercuri demisiile.

http://www.antena3.ro/actualitate/revolta-la-upu-floreasca-medicii-ameninta-cu-masuri-fara-precedent-374765.html

Oamenii sunt nemulţumiţi de managementul spitalului.

Spitalul Floreasca ar putea rămâne fără asistență de urgență.

„O parte dintre intervenții nu vor mai fi făcute”, a declarat unul dintre medici. Toate acestea, din cauza managerului spitalului, Sorin Păun.

Acesta injura medicii, saboteaza actul medical zilnic la UPU, ameninta personalul medical. Exista inregistrari cu aceste aspecte.

PS : Comportamentul mizerabil si limbajul injurios folosit permanent de managerul de la Floreasca se bazeaza pe functia sotiei sale? Sper ca nu! Sunt convins ca presedintele Klaus Iohannis nu-si pune pielea in bat pentru sotul consilierei sale pe sanatate, ce are probleme grave de conduita ca manager de spital.

 

10 COMMENTS

 1. “sunt convins ca…” – eu nu m-as risca! daca omul e de mare caracter, dupa cum se vede, cum o fi nevasta-sa, vro mare doamna? Nu, e la fel ca si el, doar cine se aseamana se aduna
  De ce e madama aia consilier, cum a ajuns acolo, pe ce criterii…. asta numa neamtu stie. S-o fi facut licitatie sau doar e prietena cu prima-profesoara-de-provincie a tarii?

 2. Astia au ramas tot ca pe vremea impuscatului…sef pus pe pile ,nu pe competente.Pai, un sef adevarat lucreaza cot la cot cu subalternii…

   • Stai linistit … nu te agita…Am lucrat la o clinica PRIVATA cot la cot cu subalternii si n am avut probleme…IN SANATATE DACA NU LUCREZI in echipa sudata, nu ai ce cauta acolo !!!

    • pai si ce, in firmele private nu pot fi atitudini comuniste? si faptul ca tu nu ai avut probleme nu inseamna neaparat tu esti etalonul capitalismului. Si ce treaba are echipa sudata cu lucratul cot la cot al defului?!.. in fine… asa am lucrat si eu la o clinica prin Las Palmas, San Roque se cheama , serios, nu vedeai sef de spital sa intre sa lucreze cot la cot. pt ca fiecare e platit sa faca o singura treaba, BINE! medicii fac treaba bine ca sefii sa poata avea contravte, sefii conduc pt ca medicii sa aiba salarii atractive si peace-of-mind cand intra in saloane. in fine, n-are rost discutia

     • nu sunt medic, am lucrat la un dept de marketing. si nu ca sef, dar am ochi si creier

     • si inteleg si ca ai spus ca esti un sef adevarat, daca mai intai ne spui ca un sef adevarat lucreaza cot la cot dupa care ne spui ca ai fost sefa si ai lucrat cot la cot! bravo, ai fost o sefa adevarata :)) happy?

 3. da, adevarul e ca “isi pune pielea in batz” grav Iohannis ca asta a fost numit sef de spital… pffff… uite asa ajungem sa-l creditam cu prea mult bun simt…. prin afirmatii de-astea cu efect subliminal

 4. fara legatura cu atitudinea si comportamentul sotului sotiei consilier la cotroceni, adevarata problema e modul in care ne raportam la sanatate. daca vom continua sa consideram sanatatea la etc vom avea reportaje peste reportaje la tv si in mass media in general cu tot felul de probleme din acest domeniu. daca vrem sa avem o sanatae care sa raspunda cerintelot vom intelege sa abordam problema ca in vest. medici bine platiti care-si fac profesia in spitale, clinici dispensare sau cabinete bine dotate la nivel occidental. altfel ramane sa ne bazam tot pe profesionalismul medicilor pe care-i injuram apoi ca sunt spagari, prost pregatiti etc dar asta numai dupa ce scapam de problemele medicale, de multe ori extrem de grave pe care le-am avut noi sau apropiatii nostri. ce da mai bine in mass media decat sa-i condamnam pe medici la en gros pentru diferite probleme individuale? vedeti aceleasi reportaje “de bine” dupa ce se rezolva cazuri extrem de grave? e plina mass media, zile in sir de astfel de cazuri? nu! de ce? simple, pentru ca nu se “vinde” o stire pozitiva. preferam sa distrugem un sistem si asa la limita existentei doar pentru ca se “vinde” o stire negativa. cei mai bine platiti bugetari sunt cei din justitie, judecatorii si procurorii incasand lunar suyte de milioane. de ce? ca sa nu fie coruptibili! si realitatea care este? de ce nu sunt platiti medicii la acelasi nivel atunci cand viata unui om este pe primul plan oriunde in lume? pentru ca nu conteaza asta, pentru ca in parlament nu sunt atatia medici care sa faca legi pentrui asta, pentru ca studiourile tv de la a4 la rtv nu sunt pline de lideri de sindicat vocali vecini cu nesimtirea cum sunt aia din educatie, pentru ca medicii prefera sa-si faca meseria nu sa se dea in spectacol prin studiourile tv, pentru ca realizatorii tv nu sunt interesati de sanatate pentru ei contand numai politicul si educatia. doar atunci cand ii loveste nenorocirea incep sa le multumeasca public medicilor ca le-au salvat rudele apropiate. in rest, vorba unor medici de frunte din tara, sa ne fereasca domnul sa intram pe mana tinerilor medici ramasi in tara in conditiile in care cei buni aleg sa plece afara sa- i trateze pe straini singurii care apreciaza aceasta meseri. peste vreo 10 ani, daca mai apucam, vom vedea dezastrul din medicina, dezatrul la care contribuie din plin politicienii si mass media. o sanatate fara medici ( sa nu mai spun de pregatirea lor), fara spitale, fara dotate dar plina de “vedete” din mass media, plina de “vedete” din politica, plina de toate scursurile , pardon “vedetele” care umplu studiourile tv si paginile mass mediei tabloide si nu numai.

Leave a Reply