Madalina Afrasinie, judecator la Tribunalul Bucuresti :

 

Domnule Vasilescu, de la BNR…

Ma numesc Mădălina Afrasinie si sunt judecător de aproape 18 ani. De aproximativ 5 ani dețin si funcție de conducere.
Deși venitul meu este “nesimtit”, potrivit opiniei unora, eu nu-mi pot permite extravagante.
Am credite de achitat (30 de ani pt un apartament, la periferia capitalei)si copil de crescut.
Si, deși aș vrea să îmi mai iau un job, potrivit legii, nu am voie!
Si nici nu sunt atât de deșteaptă încât să lucrez de acasa, la calculator, asta, în ipoteza în care legea mi-ar permite să fac asta!
Dar da, lucrez acasa pentru că timpul la instanța nu imi ajunge pentru a finaliza ce mi-am propus!
Nu am fost “fata lui tata” si in profesie am intrat învățând zi-lumina, pentru că nu tata “m-a bagat”( în profesie), el fiind “un amărât” de muncitor! Ca si mama, ca si bunicii, ca si strabunicii…
Unii ar spune că am avut “ghinion”, dar eu, spre deosebire de multi(stim amândoi la ce ne referim), dorm liniștită!
Altfel, mai usor cu pianul sfidării pe scări pentru că mulți am ajuns in functii singuri, fără “propteaua” cuiva!

https://www.antena3.ro/actualitate/declaratie-socanta-facuta-de-un-oficial-bnr-romanii-care-si-doresc-un-credit-si-au-venituri-mici-sa-496391.html

 

8 COMMENTS

  1. Materia cenusie dixit,vasilescu asta e pe viata in BNR?De cate ori apare scoate din el tot felul de teorii economice si comentarii “uluitoare” si e tocmai pe dos!Mi-e lehamite de sfaturile astuia!

  2. Ma enerveaza maxim astia cu salarii nesimtite dar care se plang. Cand v-ati angajat stiati care sunt conditiile si le-ati acceptat. Deci smiorcaielile sunt desuete. Daca nu va convine ca nu mai puteti avea alt job sau ca stati in consemn, puteti sa va dati demisia si sa incercati in mediul privat. Hai jet!

  3. Acum cand in Romania (cu moda asta) nu esti “guler alb” e nasol, cinste lor. Stimata doamna judecator am inteles ca sunteti fiica de “amarat” de muncitor. Stiti, astazi Romania e in mare suferinta din lipsa acestora. E nevoie de foarte multi muncitori “amarati” cu inalta calificare, care sa scoata tara asta din r…. , in rest dl. Vasilescu sa fie sanatos.

  4. daca prima de pensionare la BNR e de 100 000 de euro, oare cit o fi ajutorul de inmormintare? Un milion? pare o afacere buna, dl Vasilescu, iti iei salariul pe citiva ani in avans…. iti da si masina gratis pentru drumurile necesare…

  5. Doamna judecator, va place cand altii vorbesc aiureli desptre domeniul dvs. de competenta? Pun pariu ca nu.
    Versul ala cu “tacerea e de aur” l-ati invatat cand studiati zi lumina? Daca nu, nu e timpul pierdut, e bine sa inveti toata viata.

  6. M-am lamurit acum de ce TMB este mereu aproape de Dragnea si PSD. Ca si cum nu le ajungeau CCR-ul si CSM-ul(judecatori). Dar nu le ajungeau drept pt care au inrolat-o si pe basista Ghica. Sa-i mai dea o prelungire lui Dragnea desi nu prea avea dreptul s-o faca. S-a mutat “Basescu” in tabara lui Dragnea, e acolo, poate chiar mai grav decat regimul Basescu. Sigur ca nu are legatura cu plangerea doamnei catre BNR dar mi-ati reamintit ca dansa, o critica inversunata a procurorilor si mai ales a sefilor acestora lucreaza la TMB.

Leave a Reply