Prezent, joi, la conferinţa de alegeri a PSD Buzău, unde Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, fără a avea contracandidat, Claudiu Manda a declarat ferm că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”.

”Să spunem câteva lucruri pentru Congres. Nu mai susţinem proşti în funcţii publice să ne facă de râs, pentru că munca noastră ne-o aruncă la coş de multe ori cu capacitatea unora sau altora de a vorbi. I-am sprijinit, din păcate însă, în CEx. Trebuie să ne asumăm greşelile, dar să nu mai facem”, a spus Manda.

De asemenea, el a declarat că Marcel Ciolacu are capacitatea şi ar fi potrivit pentrru a fi preşedinte al PSD, la nivel central.

”Sincer,  am venit să-l văd pe Marcel la el acasă. Cred că e foarte important să vedem dacă are capacitatea să construiască o echipă şi să funcţioneze în echipă. La cum l-am văzut eu şi la cum vă văd pe dumneavoastră, colegii lui, cum vă raportaţi la el, cred că Marcel e bun de preşedinte PSD naţional. Cred că Marcel e vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”, a mai spus Claudiu Manda, citat de news.ro

1 COMMENT

  1. Cred că dl C. Manda trebuie să demisioneze/ Dl Manda este europarlamentar (ne reprezintă interesele) și nu știe lb. engleză.
    Dacă vrei să te angajezi în RO ca și agent vânzări trebuie să ai habar de lb. engleză.
    Nu are sens să vb despre soția dl C. Manda (dacă facem un research pe net vom vedea multe momente stângenitoare cu doamna Olguța Vasilescu).
    Sunt foarte liniștită, PSD mulți ani o să fie în opoziție (când îl văd pe dl Ciolacu mă apucă depresia – un incult).

Leave a Reply