Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a numarat protestatarii din Pta Universitatii si din restul tarii. Sunt 5 milioane. Traian Basescu poate “depune armele” si demisiona, dupa cum s-a angajat acum un an.

40 COMMENTS

 1. Bună seara, întrucât preşedintele Băsescu consideră că nu este oportun să părăsească bârlogul în care se ascunde pentru a discuta cu oamenii strânşi în Piaţa Universităţii, consider că este necesar ca cineva să monteze în piaţa un video-proiector cu câteva boxe de putere pentru a readuce la cunoştinţa populaţiei mesajele optimiste, de bine, transmise de către preşedinte şi premier dealungul timpului. De asemenea ar putea fi adăugate şi mesajele altor personalităţi din PDL. FAC PRECIZAREA CĂ ACEST LUCRU NU CONSTITUIE INSTIGARE INTRUCAT ACESTEA SUNT CHIAR VORBELE PREŞEDINTELUI NOSTRU.

  • Din intelepciunile leu BasESCU-adevar nerespectat niciodata de acest DICTATOR:
   „Lecţia trecutului ne dovedeşte că orice regim care-şi umileşte cetăţenii nu poate dura şi nu merită să existe.”(Traian Basescu-18 decembrie 2006,in Parlamentul Romaniei,http://www.icarfoundation.ro/index.php?id=43&option=com_content&task=view&lang=ro).
   Din acelasi document prin care se CONDAMNA singur:
   “O democraţie fără memorie este una aflată în gravă suferinţă. Nu trebuie să uităm, pentru a putea să evităm erorile trecutului.
   Altfel spus, regimul comunist din România, un sistem totalitar bazat pe încălcarea constantă a drepturilor omului, pe supremaţia unei ideologii ostile societăţii deschise, pe monopolul puterii exercitat de un grup restrâns de indivizi, pe represiune, intimidare, umilire şi corupţie.”
   “…nimicirea valorilor tradiţionale în numele unei false modernizări sociale; controlul metodic asupra spaţiului social, al vieţii intime a cetăţenilor (mai ales prin politica natalistă a dictaturii lui N. Ceauşescu). Sfera privată a fost astfel aproape complet anexată de către partidul/stat totalitar. Viaţa cotidiană în socialismul de stat era invadată de elemente propagandistice şi de control dictate de partid.”
   Si inca…..
   “Disidenţa a fost strivită nemilos de cerberii regimului şi instrumentul lor principal, Securitatea. Menţionez aici acţiunile constante de marginalizare, compromitere şi lichidare a oricăror forme de gândire şi acţiune liberă: persecuţia mişcării iniţiate şi conduse de Paul Goma, cea mai importantă acţiune de protest colectiv împotriva încălcării drepturilor omului; arestările şi prigoana în rândurile muncitorilor mineri care au declanşat greva din vara anului 1977, sălbatica persecuţie a lui Vasile Paraschiv şi a altor activişti angajaţi în lupta pentru sindicate libere, distrugerea efortului de a crea Sindicatul Liber al Oamenilor Muncii din România, acţiunile împotriva unor disidenţi, oponenţi şi critici ai regimului.”

  • Si de ce nu este arestat acest unfractor?????Unde este Curtea Constitutionala, DNAul, PROCURORUL GENERAL, JUSTITIA?????? Sunt aservite DICTATORULUI!!!!!Oare pana cand acesti tortionari cred ca vor scapa????
   Din acelasi document , capat de acuzatie pentru BASESCU+ toti cei care l-au deservit:
   “-OARE astazi NU SE INTAMPLA LA FEL, s-a schimbat doar denumirea institutiilor si numele PARTIDULUI.
   “Partidul a fost creierul sistemului represiv, iar Securitatea instrumentul care a pus în practică deciziile politice. Ofiţerii de securitate şi din alte unităţi ale Ministerului de Interne erau cei care acţionau direct pentru supravegherea şi intimidarea populaţiei. Securitatea, miliţia, procuraturile militare, grănicerii erau subordonate la rândul lor secţiilor specializate ale CC al PCR. Miniştrii de interne şi şefii Securităţii au fost cu toţii soldaţi fideli ai partidului. Cei mai mulţi au fost ei înşişi activişti de partid, înainte de a lucra în Securitate.

 2. Domnule Radu Tudor
  Am recunoscut in imaginile TV ,persoane care aseara (15.01.2012)aruncau cu pietre la UNIRII , se afla acum in seara asta (16.01.2012) printre manifestantii de Piata UNiversitatii.Sper sa NU APARA NOI VIOLENTE.Acestia au aparut la ora 22:00 si au inceput sa se inmulteasca CA SI NUMAR.SPER SA FI INTELES CA VIOLENTA ……NU ESTE O SOLUTIE.
  FARA VIOLENTA.

  • Ministerul Apararii Nationale recidiveaza in aranjarea unei licitatii cu dedicatie, din care statul pierde fara rost circa 1.300.000 de euro. Capul afacerii este cunoscutul general Catalin Zisu, artizanul scandalurilor derulate in jurul clubului sportiv Steaua, implicat in schimbul de terenuri dintre minister si Gigi Becali. Organele de audit intern ale ministerului sau, mai degraba, Curtea de Conturi a Romaniei, ar trebui sa stabileasca cine ia parandaratul.

   UM 02574 a apelat la Bursa Romana de Marfuri pentru achizitionarea unei cantitati de 6.013,41 tone (din care 311,41 fara acciza) combustibil tip M pentru incalzire, fiind dispusa sa plateasca in acest scop aproximativ 39.000.000 de lei. La tranzactionare s-au inscris patru societati comerciale, dintre care doar una trebuia sa castige. Dar cum Oil Prod Constanta a ofertat un pret cu 5.000.000 de lei mai mic si nu era in carti la dedicatia unitatii militare patronata de generalul Zisu, tranzactionarea a fost anulata la “apelul bocancilor”. Desigur, la o asemenea oferta diminuata si comisioanele scad drastic, daca nu cumva dispar cu desavarsire, ceea ce i-ar fi putut deranja la culme pe organizatorii tranzactiei. La scurt timp, lucrurile au revenit pe fagasul normal, intocmindu-se un alt caiet de sarcini mult mai restrictiv dar si nelegal, dupa care s-a organizat o noua licitatie. De data asta, pasienta a iesit, prin excluderea competitorilor periculosi, tranzactia fiind adjudecata de cine trebuia, la pretul de aproximativ 39.000.000 de lei.

  • Nu este exclus ca avansarea fulgeratoare a lui Zisu la gradul de general, la numai 37 de ani, sa fi fost o polita de asigurare a tacerii sale in dosarul “Becali – Pipera – MApN”.

  • Sergiu Medar, Eugen Bădălan, Mircea Mureşan, Cătălin Zisu şi Vasile Păun sunt printre cadrele didactice de la Universitatea Naţională de Apărare căutate la dosar de Direcţia Naţională de Anticoruţie.
   Mai mulţi generali şi ofiţeri superiori din Ministerul Apărării Naţionale se află în atenţia DNA din cauza încălcării regulamentelor militare şi a modului cum au fost ocupate anumite posturi de conferenţiar şi profesor universitar la Universitatea Naţională de Apărare Carol I (UNA).

  • Vreo reactie a sefului acestuia la acuzatiile grave, de implicare inclusiv politica si penala a generalului ZISU? De unde, numit ilegal Sef al Statului Major General, numit politic de Basescu crezi ca acesta are curaj sa se p..e contra vantului?Armata este politizata!!!

   • Dl.Gigi Becali a declarat ca cei care s-au manifestat violent duminica seara si care initial s-a spus ca ar fi suporteri stelisti, sunt de fapt oamenii lui Zisu.

 3. Ma uit acum in direct la Antena3, si tocmai am vazut interviul luat de Niels Schneker acelor tineri.
  Trebuie sa va spun ca imi este un pic rusine ca ati ales poate printre cei mai analfabeti dintre tinerii adunati acolo.

  Va rog sa le spuneti colegiilor dvs. sa i-a interviu si tinerilor inteligenti.
  Eu nu vreau un loc de munca da la Basescu, nu vreau pomana de la nimeni.
  Eu vreau ca sistemul de educatie sa nu mai fie distrus si batjocorit de catre actualul guvern.
  Eu vreau ca institutiile statului sa functioneze si ca eu sa pot apela la ale cu incredere.
  Eu vreau sa nu mai imi fie rusine ca sunt Romanca din cauza specimenelor precum EBA care ne reprezinta in strainatate.
  Eu vreau sa nu fiu nevoita sa plec din tara pentru un loc de munca.

  Acei tineri pe cara i-ati prezentat sunt principalele victime ale unui sistem de educatie distrus, defect.

  • Acelasi sentiment l-am incercat si eu cand i-am auzit pe cei intervievati.
   In cele patru zile de protest am vazut prea putine interviuri coerente; este adevarat ca oamenii sunt surescitati si uneori nu-si mai aleg cuvintele, dar astia de aseara erau pur si simplu analfabeti. Parca i-ar alege special din multime numai pe acestia, de acest fel.
   Nu astia reprezinta multimea din piata, ar trebui sa fie mai atenti cei care vorbesc cu manifestantii, ar trebui sa se mai uite si la fetele lor.
   Niels Schneker a fost penibil cu “acesti tineri din spatele meu”, ma asteptam sa vorbeasca cu altcineva; cand s-a indreptat spre al doilea tanar am crezut ca a gasit pe cineva mai de doamne-ajuta,dar…
   Penibil, penibil rau de tot!

 4. Se pare ca incercarea de curatare a pietei prin model ,,Iliescu,,[ aduci provocatori creezi un camp de razboi si apoi intervii in forta si cureti piata,femei,batrani,copii ii bati pe toti si ii trimeti acasa ca ei sunt ,,elemente destabilizatoare sau golani,,]nu a tinut. ,,Profesionalismul,, jandarmeriei s-a vazut….tind sa inlocuiasca securitatea Ceausista…. am sa ma feresc de ei chiar cand nu incalc legea. Base indiferent ca iti dai sau nu demisia si tu si pdl sunteti terminati politic si istoric mai devreme sau mai tarziu veti da cu subsemnatul pentru faptele,hotiile voastre. Nu exista decat doua cai pentru tine,te declari dictator si sfarsesti in streang sau esti democrat si vei sfarsi la bulau…sau a treia care este doar in capul tau,te dai cu praf de ninja.

 5. Cred ca foarte multi din presa internationala au inteles gresit de ce protesteaza romanii.
  Majoritatea din presa straina titreaza ca romanii protesteaza impotriva masurilor de austeritate.
  NU! NU asa am vazut /vad eu: Romanii nu prea au protestat cand s-au taiat salariile, pentru ca, poate au inteles ca trebuie sa urmeze o perioada mai grea.
  Eu cred ca romanii protesteaza acum impotriva HOTILOR, NESIMTITILOR, SMENARILOR, “REGILOR” ASFALTULUI.
  Asta ar fi trebuit sa inteleaga presa internationala: romanii s-au saturat de nesimtiti, atat.
  Cred ca fiecare din piata e constient ca daca de maine Base nu mai e, nivelul lor de trai nu va creste imediat. Toti stiu asta. Dar nu se mai poate cu nesimtiti…

  • Impotrica incalcarii democratiei:
   -DICTATURA
   -DEMOCRATIE
   -LIBERTATE
   -PARLAMENT FORMAL
   -PARTIDUL STAT
   -SEPARATIA PUTERILOR IN STAT
   “Condamnarea comunismului(BASISMULUI) ne va încuraja să fim mult mai circumspecţi faţă de propunerile utopice şi extremiste, care vor să pună în discuţie ordinea constituţională şi democraţia. În spatele discursurilor nostalgice sau demagogice se află de multe ori tentaţia autoritarismului sau chiar a totalitarismului, a negării exploziei de energii individuale, de inventivitate şi creativitate care şi-a făcut loc după decembrie 1989.

 6. Nu inteleg si pace, de ce isi dau ochii peste cap toti analistii, cand este vorba de violente care se alipesc unor manifestatii coerente. In democratii consolidate asta se intampla deseori si faptul este vazut ca unul ce trebuie dezamorsat si nici un caz infierat cu manie proletara. Vedem asta aproape zilnic in Grecia (cu galeriile lui PAO si Olimpiakos), in Franta a fost deranj mare anii trecuti (cand magrebienii din suburbii atacau centrul si ale caror revendicari au ramas mult timp necunoscute) , in Anglia (manifestatiile pasnice impotriva masurilor de austeritate au fost comfiscate sub masca noptii de tineri dezradacinati care au vandalizat tot ce le-a iesit in cale), in SUA sau aiurea. Rostul puterii care guverneaza o tara (asta daca tara e guvernata si nu sub ocupatie), este de a decripta diferitele tipuri de nemultumiri si a transmite mesaje de dezamorsare a acestora. Din pacate nu este cazul in Romania.

 7. Imi doresc sa vad ,aceeasi DETERMINARE a JANDARMERIEI de a curata carosabilul si de a LASA MASINILE SA CIRCULE LIBER ( ca doar e un drept a cetatenilor ) si cand tiganii isi instaleaza corturile IN SOSEA,ca sa faca NUNTA sau vreun botez.Problema romanilor este cauzata de modul INEFICIENT in care “oamenii legii” APLICA aceasta lege,pe care ei O DESERVESC,si o APLICA.Acestea fiind spuse,doresc sa subliniez faptul ca IN ROMANIA,APLICAREA LEGII este doar pentru prosti si victimele colaterale ale jandarmeriei,pe cand INFRACTORII,INTERLOPII si din ceea ce EU am vazut chiar si HULIGANII sunt cei la care LEGEA NU SE APLICA.
  Am fost foarte atent la ceea ce se intampla ,in aceste zile si am observat ca APAR ca dupa ploaie fel si fel de persoane ,a caror credibilitate este indoielnica prin AFIRMATIILE pe care le fac,deoarece nu le pot sustine sau mai grav ISI SCHIMBA prezentarea parerilor si a experientei prin care au trecut DE LA ORA LA ORA.
  Daca aseara(15.01.2012) am vazut ,jandarmeria …putin zapacita si surprinsa de ceea ce se intampla ,azi (16.01.2012) am vazut ca AU REUSIT in misiunea lor primordiala si anume, aceea de : MENTINERE A ORDINII PUBLICE.
  Au fost si probabil,vor fi victime colaterale a jandarmeriei atata timp cat aceasta NU PREVINE,si explic la ce fac referire:
  – trebuie instituiete filtre ,oriunde in zona de intrare in Piata Universitatii,pentru ca acei HULIGANI sa nu poata patrunde cu petarde,cutite,bate,pietre sau alte OBIECTE DE ACEST gen pe care sa le foloseasca apoi impotriva protestantilor sau a JANDARMILOR si astfel ,cei pasnici sa devina victime colaterale CAND JANDARMERIA INTERVINE.
  – daca intentia lor e sa protesteze PASNIC atunci NU au de ce sa se supere ca sunt perchezitionati,deoarece acest lucru este facut si atunci cand mergi intr-un CLUB,si scopul este UNUL SINGUR ,acela de a inlatura eventualele persoane care NU VOR SA PROTESTEZE PASNIC
  – consider ca daca nu ai nimic de ascuns,atunci poti accepta perchezitia si apoi sa te alaturi protestului pe care il speri a fi unul FARA VIOLENTA.
  – cat despre OBIECTIVUL jandarmilor ,eu sper ca cel mai important este acela de SIGURANTA A CETATEANILOR , nu de pastrare a criculatiei unui bulevard in capitala

  Eu cred ca am fost destul de clar si sigur destul de transant cu ambele parti,fie ei jandarmi sau protestatari.Ambele au rostul lor si importanta lor ,si fiecare AR TREBUI sa stie si sa inteleaga care le sunt DREPTURILE …SAR SI OBLIGATIILE.

  P.S. Am auzit din gura politicienilor ,ca protestul este unul POLITIC ,pentru ca oamenii striga anumite lozinci impotriva puterii actuale.Total eronat.
  Protestul este unul SOCIAL ,cu anumite cerinte,care sunt indreptate catre politicieni.Protestul este unul spontan si NU O MANIFESTATIE A UNUI PARTID POLITIC,a inceput ca o sustinere a unui om (Raed Arafat) ce NU este un om politic,a inceput ca o solidaritate pentru Raed Arafat si pentru SMURD,a pornit ca o dorinta comuna impotriva ideii noi legi a sanatatii ,NU a pornit de la o manifestati A UNOR MEMBRII de partid ,impotriva actiunilor savarsite de un alt partid.

 8. Inca odata subliniez si eu ca presa internationala dezinformeaza sau nu are suficiente date. Nu masurile de austeritate au dus la protestele romanilor ci lehamitea, scirba, hotia, coruptia, analfabetismul, incompetenta si minciuna sistemului dictatorial din Romania. Eu am scris autorului de la New York Times aceste lucruri si l-am rugat sa se informeze mai bine inainte sa scrie despre Romania. Prin racordearea dumneavoastra la CNN va rog sa-i informati corect pe partenerii dumneavoastra din acest mare grup. BASESCU ESTE UN DICTATOR SPRIJINIT DE SERVICIILE DE SECURITATE SI MILIARDARII DE CARTON AI ROMANIEI CARE SI-AU RACORDAT FURTUNELE DE ALIMENTARE DIN BUGETUL TARII.

 9. Daca sambata manifestantii au luat bataie de la jandarmi,pe motiv ca vor sa ocupe partea carosabila, daca duminica au incercat sa distraga manifestarea prin folosirea unor provocatori ,luni seara au apelat la o alte manevre,de intimidare si infricosare a celor care vor s protesteze, sub scuza’:” II OPRIM ,CA PAR SUSPECTI CA SUNT HULIGANI,II SCOATEM DIN MULTIME CA SUNT AGITATI,II FILMAM”.In acest scop:

  = au incercuit zona Universitatii si au instituit filtre,unele cu echipaje de Politie ca sa opreasca masinile
  =au oprit grupurile de persoane,in special tineri,in zona centrului vechi,pe cheiul Dambovitei,la iesirile de metrou si pasaje, prin patrule mobile de 4-5 jandarmi,care ii legitimau si apoi fie ii retineau la dube ,fie le cereau sa se duca acasa si nu permiteau ca sa ajunga in piata la restul manifestantilor.
  =au infiltrat in civil 100 de jandarmi,care extrageau persoane din multime,sub scuza ca sunt agitate, turbulente .
  =au filmat ABUZIV mai multi tineri de la Universitate, punandu-i sa isi zica in fata camerei numele,prenumele, prenumele parintilor,data nasterii.(la stirile de noapte de la romania-tv a transmis un astfel de abuz al Jandarmerie)
  =au fortat spargerea manifestatiei inainte de ora 24 noaptea,iar cei care refuzau sa plece au fost ridicati la dube.
  De altfel cei care au plecat de la manifestatie,dupa ora 24 ,in grupuri mari au fost asteptati pe strazi si opriti de jandarmi si urcati in dube si dusi la sectie.Un grup de 73 de oameni ce plecau spre casa au fost fost opriti,incercuiti si urcati in dube ,moment filmat in direct de Romania-tv.
  Sunt telespectator A3 ,dar cameramanii mobili ai postului nu stiu sa se pozitioneze in piata si nici in spate la Universitate unde sunt trupele , si va rog cerereti echipelor de cameramani ai A3 sa ramana in piata ,pe strazile apropiate,si dupa ora 24 caci atunci comit jandarmii aceste abuzuri.Ei asteapta ca la ora 12 televiziunile sa opreasca filmarile in direct si le raporteaza prin statie acest lucru si atunci intervin.Nu le pasa ca se filmeaza pe caseta ,ci doar ca nu se transmite in direct. Intr-un alt grup de 10 tineri ,aseara a fost retinut fratele lui Huidu si dusi la sectie cu totii.

 10. Domnule Radu Tudor ,fiindca sunteti un jurnalist bine informat,avand surse diverse va rog sa verificati cateva informatii si sa le prezentati apoi in cadrul emisiunii de la ora 18’45:

  1.Daca “oamenii legii” care au intervenit cu brutalitate sambata si duminica ,care au batut si ziaristi,fac parte din detasamentul de interventie spp si au primit acum uniforme de interventie asemanatoare jandarmeriei si daca numarul lor e de peste 200?Detasamentul acesta a putut fi observat la toate protestele de la Palatul Cotroceni si uneori si la Parlament,caci aveau uniforme ca ale jandarmiilor,dar mai deschise la culoare putin si alte sisteme de radio-comunicatie.

  2.Daca este adevarat ca primarul capitalei a dat ordin ca protestul de luni seara sa se termine inainte de ora 11,acelasi primar care duminica era ingrijorat de borduri,garduri ,flori si nu de protestatari si nemultumirile lor.Oare pe cine vrea sa pacaleasca cand el e pe o mana cu portocaliii din Consiliul capitalei?

  3.De ce au fost aduse luni seara pe strazi Aro albe nemarcate?De ce curtea Teatrului National era luni plina cu jandarmi?

  4.De ce au fost oprite luni persoanele care umblau in grupuri mari si veneau spre Piata Universitatii?De ce au fost opriti pe strada dupa ora 24 aproape 120 de persoane care mergeau spre case si duse imediat la sectie si amendate fara motiv,doar pentru ca erau tineri?Cum se poate ca intr-o zi pasnica sa fie amendati,retinuti ,abuzati atatia oameni?

  5.De ce mijloacele de transport Ratb nu mai circula dupa ora 24 sau chiar mai repede in zona centrala?Cine are interesul ca maniifestanntii sa nu poata sa aiba cum sa ajunga la casele lor?Primarul oare chiar e portocaliu si asculta si el de Comandant?

  6.De ce au fost retinuti doar 3 oameni,dupa diversiunea cu huliganii de duminica seara si de ce tot oamenii nevinovati de pe strazi au fost abuzati si batuti de jandarmi?

  7.De ce se fac filtre pe Autostrada Soarelui si Pitesti la autocare zilnic?

  8.De ce s-a dat ordin si se supravegheaza garile ca grupurile de persoane sa nu urce in trenuri?

  9.Daca este adevarat ca “huliganii” de la Petrolul Ploiesti au fost adusi de Sever Cotoi si Roberta,iar cei din Bucuresti fac parte din unitatile de la Primaria lui Ontanu?

  10.De ce s-au folosit duminica seara gloate de cauciuc?

  11.De ce au aduse la Bucuresti detasamente de jandarmi din alte orase?

  12.Daca firmele mari de paza din Bucuresti ,au fost solicitate de unii parlamentari portocalii?

  13.Daca in cadrul partidului -unpr exista un grup de interventie ,format din cadre in rezerva –militari,sppisti,sportivi,care se antreneaza in salile de sport ale primariei lui OPntanu si sunt angajati la primarie?

  14.Daca in randul manifestantilor s-au aflat luni seara aproape 100 de jandarmi in civil sau alte structuri informationale?

 11. Domnule Radu,

  Am 65 de ani locuiesc in America de 26 de ani, lucrez de 15 ani la o mare coorporatie de assistentza medicala de asigurarii http://www.UMR com
  Ca roman sunt foarte dezamagit de situatia sistemului sanitar din Romania, am tot scris in ultimile 6 luni peste tot in Romania sa putem sa introducem aceasta companie in Romania am discutat cu Presedintele acestei compani si ar fi deacord sa vina in Romania, nu am apelat la conducerea banditilor din PDL, am vrut sa discut cu Domnul Voiculescu, daca ar putea sa ii faca o invitatie acestui om, binenteles insotit de mine si sa punem in aplicare un sistem sanatos de administrare in acest sistem sanitar, televiziunea Antena ar avea foarte mult de cistigat
  Domnul Gadea a facut scoala in America si stie poate de administrarea sistemului sanitar intrati pe saitul lor si vedeti cum administraza sistemul sanitar pentru populatie, am discutat despre dificultatea majoritatii de oamenii care nu pot plati sume uriase din pensii si salarii foarte micii, mi-a spus ca manageamentul pe care il are acopera si partea saraca, este sistem piramida, exemplu la 1 milion de oamenii care platesc asigurarea acopwera alt milion care platesc mai putin
  Va rog discutati cu Domnul Voiculescu daca se poate implica in acest program
  Va multumesc
  Dr Aurel C

 12. UMR se străduieşte să ofere excelenţă în cadrul operaţiunilor noastre. Am în prezent deţin acreditările URAC în cadrul programelor de UMR enumerate mai jos. URAC este o organizaţie independentă, non-profit, de îngrijire a sănătăţii de acreditare organizaţie dedicată promovării îngrijiri de sănătate de calitate, prin acreditare, certificare şi de recomandare

 13. Si cata dreptate ai TU Basescu ( asa ne tratezi si tu pe noi, nu reprezentam nimic pentru tine) cand spui:
  “(2) Anihilarea statului de drept şi a pluralismului prin înscenări şi fraude, mai ales după furtul alegerilor din noiembrie 1946. (3) distrugerea partidelor politice şi a continuităţii constituţionale a statului român, prin abdicarea forţată a Regelui Mihai.”-atunci a abdicat fortat, anul trecut era un tradator-cand ai fost cinstit, demn,corect( ar trebui sa iei lectii de la un roman adevarat- chiar daca nu s-a nascut roman-ARAFAT)

 14. Nu va lasati pacaliti de manipularea cu studentii in scopul opririi si inabusirii protestelor, caci cei care-i conduc sunt activisti/slugi/securisti basisti.
  Scopul pentru care tot incearca sa-i scoata in fata pe unii studenti/manifestatnti este spargerea protestelor prin false discutii cu reprezentantii protestatarilor reprezentati exact de oamenii basisti din randul studentilor, iar dupa ce incep falsele discutii despre nemultumirile oamenilor toti manifestantii autentici vor fi catalogati drept derbedei ca doar au inceput discutiile cu “reprezentantii” lor.
  Bineinteles ca acesti “reprezentatnti” sunt doar pentru a credita falsele discutii si urmatoarele legi facute de Basescu si ai lui care au ca singur scop sa ne fure banii si sa ramana pe viata la putere.

  • Nu mai are timp Băsescu de făcut legi. Gata, a “înţărcat bălaia”. E “dus”. E doar o chestiune de timp până îl vom vedea la coşul de gunoi al istoriei. Mai poate doar să se pregătească sufleteşte şi să-şi pregătească eventual şi familia, ptr. ceea ce va urma. Şi ar fi timp să-şi pregătească şi “familia pedelistă” ptr. asta.

 15. În Târgoviște,protestatarii au primit amenzi pentru că au avut curajul să-și strige nemulțumirile!Pentru că în sfârșit oamenii s-au trezit!Trist este că încă nu s-au trezit toți!Nu pot să cred că doar 7000-8000 de români se zbat cu disperare să trăiască de azi pe mâine!
  Tind să cred că până când străinătatea nu va da “undă verde” ca nenorociții ce ne conduc să dispară,jandarmeria tot va bate și va ridica protestatarii pașnici,iar ei ne vor cataloga în continuare drept,viermi,nevrotici…

 16. spre informare
  „Cele zece operaţii pe creier deschis“
  Lingvistul nord-american, Noam Chomsky, a concretizat, într-o formulare pe înţelesul tuturor, cele zece manipulări generale pe care se bazează democraţia occidentala şi pe care el le numeşte strategii ale diversiunii. Ele sunt concepute pentru a dezorienta şi a deturna atenţia mulţimilor americane de la manevrele claselor politice şi financiare dar sunt, de fapt, diversiuni cu aplicaţie mondială. Procedura de bază este preluată de la prestidigitatori, care îşi pun în practică numerele de iluzionism canalizând atenţia publicului în direcţii false.

  Iată cele zece reţete:

  1. Să distragi permanent aten¬ţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte mi¬no¬re, dar cu mare impact emo¬ţio¬nal. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate.

  2. Să creezi probleme grave, care angajează masiv opinia pu¬blică şi tot tu să vii cu soluţii. Un exemplu: să favorizezi violenţa urbană şi apoi să vii tot tu cu gu¬ver¬narea providenţială care sal¬vea¬ză naţiunea în temeiul legilor re¬presive cerute de popor, cu pre¬ţul limitării libertăţilor democratice.

  3. Să aplici toate mă¬su¬rile dure treptat. Ceea ce ar duce la miş¬cări populare, dacă se aplică într-un singur pachet, devine dintr-odată suportabil dacă e livrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.

  4. Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.

  5. Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire care nu face legătura dintre cauze şi efecte.

  6. Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manevrat.

  7. Să ţii poporul în ignoranţă şi în satisfacţii ieftine, dar multe. Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ide¬al de a tâmpi lumea şi a o controla.

  8. Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc pu¬bli¬¬cul şi îl ţin legat de emisiuni şi se¬ria¬le vulgare, ce trag inteligenţa în jos.

  9. Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin turmă şi sunt uşor de controlat.

  10. Să apelezi la toate cuceri¬rile ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp, să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.

 17. Stiu ca nu e chiar la subiect, dar ma bate un gand de ceva vreme si vroiam sa il impartasesc.
  Nu cred ca vor aduce ceva semnificativ aceste proteste. Vor fi mai 2, 3, 5 zile. Si? Afara e frig. Din ce in ce mai frig. In plus, cineva vorbea de audiente crescute ale posturilor de stiri. Daca nu vor iesi mai multi in strada, sau daca puterea nu va oferi un “Motoc” saptamana asta, se va rasufla subiectul. Telespectatorii se vor plicitisi si vor scade audientele. Inca ceva. Ce spuneti de varianta asta: PDL (20%) + UNPR (10%) + UDMR (6%) + PP (10%) + eventual Gigi = aproape 48%, iar USL sa nu depaseasca 48%. De la cine credeti ca va numi premier Basescu? Eu nu cred ca sunt inca aranjate cartile, cel putin cat stim noi. (nu, nu sunt “postac portocaliu”).

  • Nu se pune problema ca U.S.L. să aibă nuştiucât la sută.
   Problema nr. 1 este debarcarea vânzătorului de flotă şi
   ţară. Până când acest incendiator de nave, criminal şi ultracorupt, mare masturbator (bine zis!)nu va părăsi
   Cotrocenii, cu destinaţia Poarta Albă, nu trebuie să avem linişte. Dacă pică omul cu privirea chiondorâş, fiţi siguri că muhaielele gen Diaconescu, Oprea şi alţi onanişti reevaluaţi n-au nici o şansă. Inclusiv bozgorimea mafiotă sau revanşardă. Înainte de alegeri, OBLIGATORIU, trebuie retrasă cetăţenia română tuturor “românilor” de etnie maghiară care au adus ofensă statului ce le-a creat toate condiţiile să se desfăşoare în toată splendoarea neruşinării lor. Asemenea jagardele n-au ce căută într-un parlament al unei ţări civilizate, cum ne pretindem a fi. Înainte de a i se permite să candideze, orice cetăţean trebuie verificat din punct de vedere al cazierului, chiar dacă este plin da n.u.p., neavând dreptul să ocupe o funcţie publică.

 18. Roberta Anastase … o … nu mai spun ce, ca jignesc bietele fete care-si castiga din greu existenta.
  Un accident, cocotat nemeritat, in intr-o inalta demnitate a statului, unde de-a lungul vremii, au stat si condus nume grele ale acestei natiuni.
  2+2= ccincci

 19. D le Radu Tudor, la Brasov ar fi venit mai multe persoane in piata daca ar fi cantat HQ :)),,ce revolutie domne cadre stranse sa para multi:)).Traiasca Romania!!!,moarte politicienilor si trusturilor de presa mincinoase!!

 20. Roberta se pregăteşte de nuntă. Sper să primească felicitările de rigoare de după gratii. Şi mai sper eu, şi nunta “euro-tutei” să se desfăşoare tot p-acolo. Cu tot cu “socru-mic”.

 21. Băsescu nu trebuie să fie încarcerat, ci linşat. De ce să-l hrănim şi după gratii?! Te pomeneşti că nu suportă detenţia, şi ar fi eliberat ne nuş’ce complet cu vederi
  încrucişate. Fără discuţie, toate averile făcute fără a şi putea fi justificate, trebuie confiscate; nu numai ale portocaliilor, ci şi ale roşiilor, albaştrilor şi a altor
  culori pestriţe. Până nu se face o curăţenie reală, ţara
  noastră va fi târâtă încet, dar sigur, spre un dezastru total. Mitingurile şi demonstraţiile nu trebuie să înceteze decât după dispariţia totală a criminalului vânzător de flotă şi ţară, cum nu voi înceta niciodată să-l numesc. Pe când deşteptarea serviciilor care ar trebui să apere poporul, nu trădăchiorul. Daţi cu nemernicul de pământ, şi ţara vă va fi recunoscătoare.

 22. Nu fratilor, trebuie inchis până la vara. La vară trebuie făcut un esafod in piata Revolutiei, cu un stălp in mijloc.El trebuie tinut la saramură, cel putin o zi, după care trebuie legat pe stâlp. Să i se dea doar apă cu sare. Și aia doar de trei ori pe zi. Zilnic cineva ar trebui să cresteze cu o lama o bucătică din acest cretin si să pună sare, nu de alta dar sângele trebuie oprit. Cum căldura se anuntă mare , cât mai multă sare.Să nu se strice de tot ( și asa este destul de stricat).

 23. Unde este “forţosul” Popey care îşi arăta muşchii de spanac în faţa “ţigăncilor împuţite”, “păsăricilor” şi altor roberte, elene, sulfine, boci, spâni, popovici, tinei, vişani, olteni, videni, berceni şi toată trupa lui de matrozi, găozari sadea, care-l urmau orbeşte, în frunte cu matrozul-şef, toader?!
  Unde este udreaua care mai deunăzi, cu baconschiul lângă
  ea, se “trăgea” din traian … băsescu?! Vă spun eu: de
  de fapt şi-o “trăgeau” cu traian … băsescu, sau şi mai
  bine spus le-o “trăgea” băsescul.
  Am auzit că, după alegeri, vor să-şi schimbe denumirea.
  Poa’ să-şi schimbe şi numele, şi prenumele, să facă operaţii estetice, tot la puşcărie TREBUIE să ajungă pentru GENOCID. Nu trebuie uitaţi, sub nici o formă, tâlharii din udmr, unpr şi toţi cei care, de-a lungul “domniei” portocaliilor au ocupat demnităţi, chiar dacă
  au fost înlocuiţi, vezi Doamne, remaniaţi. Sunt curios ce se va întâmpla cu aceşti nemernici după ce nu vor mai
  fi la putere. Să nu uitaţi de muhaiaua cu “ciocul mic!”!

Leave a Reply