A inceput campionatul national de braindeath estival : se plang ciufutii ca e prea mare plaja si ca-i inteapa scoicile in talpa.

Descultilor, s-au inventat papucii de plaja.

Pentru voi era mai buna eroziunea accentuata a plajelor cu perspectiva disparitiei lor despre care am vorbit 30 de ani, decat niste pasi in plus de la sezlongul comod pana la apa.

Dar efortul asta va pune in pericol pufosenia lipidica, nu-i asa?

Hai, tzushti !

PS1 : Daca ramaneau plajele inguste si erodate complet in anumite portiuni, pfuuu, ce era la gura celor care trebuie sa faca un pas jumate in plus azi. Nenorocire, Romania isi distruge Litoralul, nu se face nimic, jale! Eh, uite ca s-a facut, dar se umple netul (si plaja) de ciufuti.

PS 2 : O buna parte din plaje aratau dezolant si neamenajat pana mai ieri pentru ca “inteligentii” de la Apele Romane nu au luat in primire noile plaje si nu le-au concesionat decat dupa 1 iulie. Asa inteleg ei economia, sezonul estival, nevoile agentilor economici si ale turistilor. Loaze duse pe ape !

2 COMMENTS

  1. Domnule Tudor, constat ca unii dintre noi nu intelegem “libertatea”… 🙂 Ne opunem “progresului”, “trendului” 🙂 iubit de altii care ar vrea sa stea intre betoane chiar pe mal, sa le bata valurile in ziduri si eventual sa-si aduca si masina, gratarul cu mici si berea tot acolo… 🙂 Si de ce sa fie scoici pe plaja? Normal este (pentru unii) sa fie chistoace de tigari si tot felul de resturi si diverse gunoaie/ambalaje… 🙂 Si daca acum nu mai stau inghesuiti, “ca sardelele”, pe plaje asa de mari, cum sa se mai simta bine? 🙂

Leave a Reply