Traficul in capitala Romaniei, Bucuresti, a devenit un infern chiar si pentru drumurile pe distante mici.

Lipsa unor masuri administrative banale, indolenta totala a Primariei Capitalei, combinata cu absenta agentilor Brigazii de Politie Rutiera genereaza un dezastru rutier.

Zilnic, indiferent de orele de trafic, se pot face si doua ore intre diverse destinatii din Bucuresti. Care nu are nici dimensiunea Parisului, Romei sau altor capitale occidentale.

Problemele cele mai grave :

Semafoarele nesincronizate, care fragmenteaza traficul si genereaza ambuteiaje mari

Incompetenta si absenta totala pe teren a angajatilor Administratiei Strazilor din Primaria Capitalei, necunoasterea punctelor negre  

Lipsa totala a oricaror masuri de adaptare la trafic a benzilor de circulatie, in special pentru viraj permanent stanga/dreapta in intersectii

Nesupravegherea video a traficului pentru masuri adaptate Politie/Primarie

Inexistenta sensurilor unice studiate si adaptate pe marile bulevarde construite in paralel la cateva sute de metri distanta unul de altul

Masinile parcate haotic pe benzile de circulatie pe bulevardele aglomerate

La toate aceste probleme grave, daca in Bucuresti apare o situatie de urgenta (cutremur, incendiu de proportii, accident sau explozie, etc), ambulantele, Pompierii si alte echipe de interventie nu au nici o sansa de a ajunge la timp pentru salvarea de vieti.

Balamucul rutier din Bucuresti e intretinut de incapacitatea profesionala si personala a administratiei locale de a intelege si rezolva problemele banale ale unui trafic pe care-l ignora de ani de zile. Iar administratia centrala e complet indiferenta la problemele grave din Capitala.

Cum PNL si USR il sustin pe Nicusor Dan in contraperformantele sale permanente, sa nu se mire daca la viitoarele alegeri se vor alege din tot acest dezastru cu multe placute suedeze din partea “participantilor la trafic”, chiar pe buletinul de vot.

Pana sa piarda ei politic, pierdem noi zile intregi stand pe loc in trafic.

Leave a Reply