Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la şedinţa de bilanţ a DNA, că începutul acestui an ne-a găsit într-un context în care lupta anticorupţie a fost pusă în mod real la încercare, el subliniind că lupta anticorupţie este o cerinţă esenţială dacă ne dorim un stat modern. Preşedintele a menţionat că nefericita OUG 13 a fost abrogată, iar sabia lui Damocles pare a fi fost ”pe moment” îndepărtată şi a pledat în favoarea unor dezbateri ample privind modificarea legislaţiei în domeniul justiţiei.

Preşedintele şi-a început discursul prin a felicita DNA pentru bilanţul pe anul 2016.

El a arătat că, în ultimii 15 ani, nu numai capacitatea statului de a face faţă provocărilor ce ţin de corupţie a crescut, dar, lucru extrem de important, şi mentalităţile la nivelul societăţii s-au schimbat, dovada acestui fapt fiind la începutul acestui an, când cetăţenii au arătat că nu mai tolerează corupţia.

”Aceşti oameni au aşteptări ca viaţa publică să aibă în centrul ei respectarea legii şi integritatea”, a subliniat preşedintele.

”S-a întâmplat un lucru extraordinar, principiile abstracte au devenit preocupări concrete pentru cetăţeni, iar când acestea au fost puse în mod real în pericol, a existat o reacţie fără precedent. (…) Începutul acestui an ne-a găsit într-un context în care lupta anticorupţie a fost pusă în mod real la încercare, iar indignarea şi mobilizarea fără precedent a cetăţenilor şi reacţiile partenerilor externi sunt semnale clare (…) Continuarea luptei anticorupţie este o cerinţă esenţială dacă ne dorim un stat modern”, a ţinut să afirme Klaus Iohannis.

Şeful statului a averizat că ”ireversibilitatea luptei anticorupţie nu e una garantată”. El a spus că măsurile legislative care slăbesc domeniul de aplicare a luptei anticorupţie, ingerinţa actorilor politici în actul de justiţie, campaniile media la adresa unor magistraţi sunt doar câţiva dintre factorii care pot afecta radical parcursul pe care s-a înscris România.

Menţionând că ”nefericita OUG 13” a fost abrogată, preşedintele a afirmat: ”Sabia lui Damocles pare a fi fost pentru moment îndepărtată”.

El a spus că este necesară modificarea legislaţiei, dar numai după o amplă dezbatere, scrie news.ro

Foto : news.ro

41 COMMENTS

 1. Cel mai bun presedinte EVER! SUNT MANDRA CA ROMANIA E CONDUSA DE JOHANNIS!

  • Un hot de case cu acte false idolul celor care nu gandesc si traiesc doar dupa sabloane, tefelepitii, din care faci si tu parte cu mandrie.

   • Tefelepiti= tineri, frumosi, liberi si tampiti!!! Corestii osanalelor ridicate marelui hot de case si geambas de copii.

    • Daca lasati ca unul care acuza pe cineva de rapiri de copii si hot de case fara macar sa-l atentionati ca spune prostii reprezinta cel mai urat mod de a face jurnalism

     • Mamare, du-te ba la vaci cu ragaielile tale basiste cu tot! Lasa-ne-n punctul mort, ca esti ultraexpirata! Chiar esti de scoala generala, sa mor impaiat pe parbrizu’ de la troleibuz daca te mint! Du-te si paste niste rumegatoare si las-o-n punctul mort ca ii spargi chiulasa, sa m-arunc in fata la metrou! Du-te la pensie, mamare! Paaa

      P.S. Si nu uita, zi-i lu’ “Malai Mare” ala, ca doar nu o sa ii zic “Treaba Mare” pentru ca ma baneaza, sa dea toate casele alea luate din șmen pe meditatii inapoi, sa termine cu golaniile si cu harneala ordinara! Duceti-va-n anticoruptia voastra, ca sa nu zic altceva! Hai pa

     • Johannispulus sa ai parte de bani in buzunare si-n conturi dupa cat nehot de case si netraficant de copii a fost dulapul nemtesc prezidential, un gargaragiu cu coruptia in cioc pe post de prostit tefelepitii iesiti in strada sa topaie la PV.

  • Mamare, ia-ti-l pe “Malai Mare” Ghinion si duceti-va la puscarie cu casele lui cu tot de samsar de copii ce a fost! Du-te si paste niste rumegatoare si las-o-n punctul mort ca ii spargi chiulasa, sa m-arunc in fata la metrou! Du-te la pensie, mamare, lasa-ne cu harnelile basiste, cu inversele si cu golaniile!

   P.S. Si nu uita, zi-i lu’ “Malai Mare” ala, ca doar nu o sa ii zic “Treaba Mare” pentru ca ma baneaza, sa dea toate casele alea luate din șmen pe meditatii inapoi, sa termine cu golaniile si cu harneala ordinara! Duceti-va-n anticoruptia voastra, ca sa nu zic altceva! Hai pa

  • As spune ce gandesc, dar nu ma publica dl Tudor, si-l mai si irit, pentru postari viitoare:))
   E ceva cu umezeala, si cu luat acasa p-ala de provoaca; ma abtin, chit ca ma iau nervii cand vad d-astea cu “Fetele de la Apaca / ce au (beeep) ca si vaca”, respectiv “Petrica, te iubim, (ca ca t)ine nu gasim”…
   Cel mai “bun” presedinte a inghitit broasca (model celui anterior) cand cu “ghinion”….parca erau eu, cand ma scotea la tabla, cu lectia nefacuta…
   D-aia, oricat de “virgin” il vad niste no-name, mie mi-e clar : regele e gol !

  • esti tampit? mananci cacao taman acum cand ciolanis hotul de case din sibiu a pierdut si in recursul asta extraordinar casa? tu nu vezi abuzul facut de hotul de case din sibiu si te roade grija de votul de la referendumul din 2012/?frica de dna cea mai corupta institutie din tara? procurorii cei mai prosti si hoti? dna-ul cu dosare masluite care pierde pe banda rulanta in instanta? noroc cu judecatorii din camera preliminara care le intorc dosarele astfel lulutza dositoarea de dosare familiare nu avea ce sa mai spuna la bilant? trepanati trepanati dar chiar atat de prosti si mincinosi sunteti?

   • Asta e panarama aia de pensionara basista expirata de la Cluj pe numele ei Carmen! E o spalata pe creier ale carei comentarii n-are rost sa le citesti, d-apoi sa te mai obosesti sa-i si raspunzi ceva! E o habarnista care cel mai probabil de la scleroza specifica varstei habar nu are de capul ei, nu intelege nimic din nimic, habar nu are pe ce lume traieste!

    P.S. O recunosti foarte usor dupa nickname-urile penibile, de doi lei si cinci’spe bani de basista oparita “de dreapta” care se zvarcoleste in chinuri pe care si le pune. Las-o sa se zvarcoleasca!

    • Comentarile astea de ce va scapa domnule Radule Tudor?
     Si dupaia va plangeti de limbaj pe aici.

     Pai ori suntem neprihaniti ori injuram ca la usa cortului? Dar in mod egal.

     • Eu am incercat sa ma exprim elegant. Dar dupa galeata de flegme luata in figura de la acel specimen (si permisa de dvs) nu regret ca mi-a sarit tandara. Are si rabdarea o limita.

     • Bai D4x basist oparit expirat ce esti, ba derbedeule ce esti, Iohannis Ghinion a incasat drept chirie din imobilul pe care si l-a insusit prin acte false suma de 320.000 euro care se cuvenea Statului, acesta fiind adevaratul proprietar. Suma aceasta trebuie inapoiata statului imediat, fara alte proceduri, Iohannis Ghinion nefiind acum un simplu cetatean de rand, ci chiar Presedintele tarii, deci un exemplu pentru intreaga societate, inclusiv pentru basisti opariti ordinari vagabonzi ca tine.

      P.S. Bai D4x fraierule ce esti, “Coruptia ucide!” nasule, la fel cum si bacteriile lui Tolontan au uciz zeci de mii de oameni in tara noastra, ba fraiere! Asa incat, Iohannis Ghinion zis 6 case trebuie sa dea banii insusiti ilegal inapoi la stat, ba fraiere ce esti care ai fost facut la buzunar de acest foarte mare smecher numit Ghinion 6 case din meditatii! Sal

     • D-le Tudor,

      Eu n-am incurajat pe nimeni la nimic, mai ales pe niste basisti opariti care se zvarcolesc in chinuri pentru ca au pierdut alegerile. Astia cand raman fara argumente sau cand le atrage atentia lumea ca spun tampenii ei o dau instantaneu pe injurii si insulte comportament pe care l-au dovedit si in P-ta Victoriei si care le e profund caracteristic, pentru ca atata pot si atat ii duce capul. Incerc sa la limitez pe viitor la a nu mai intra in absolut nicio polemica cu ei. Cred ca aceasta e si cea mai mare durere a lor, sa nu fie bagati in seama de nimeni, pentru ca ei de fapt asta isi doresc cu disperare si anume sa li se acorde si lor macar putina atentie, chiar cu riscul de a fi luati la injuraturi, la picioare in cap si la alergat pe strada in urma a ceea ce scot pe portavoce si a inverselor si golaniilor antilogice pe care le baga. Ma rog, sa fie la mama lor si sa le fie de cap! Amin

      P.S. Basisti expirati “de dreapta”…

     • La modul cum specimenul asta injura cu impunitate pe aici incep sa ma gandesc daca nu e de fapt Radu Tudor.

     • Bai D4x era sa zic eu ce intr-o oala de noapte, bai irespugnabil care-ai fost, ba tu ai analizele psihiatrice facute ma recent?! Ca mie imi pare ca ai depasit termenul de internare si ai plecat in pijama pe strada cu perfuziile infipte-n cap sustragandu-te de la tratament! Ba, eu credeam ca la voi basistii totul vi se trage in principal de la prostie grava, dar observ la tine ca de fapt mai sunt si alte cauze care genereaza aberatiile de genul ragaieli basiste oparite pe care le scot unii prin bomboniera!

      P.S. Sa-mi spui daca e adevarat ca ai fugit pe blat din salon! Paaaa

 2. Nu este necesar sa faceti 2 salarii minime pe economie  (bugetari si privati).
  Institutiile statului la care din ele se va mai raporta?
  De ce sa fie diferente intre salariul minim de la bugetari la privati?
  Salariile tuturor bugetarilor mai ales demnitari nu mai trebuie sa fie marite dupa bunul plac ori de cate ori au ocazia.
  Pensiile speciale si alte indemnizatii trebuie sa dispara.

  Toti demnitarii daca vor salarii mai mari trebuie sa puna osul la crestera PIB Romaniei si in baza acestor performante sa li se mareasca  salariul odata cu salariul minim pe economie, in rest pauza.

  Toti bugetarii si demnitarii trebuie sa traiasca dupa performantele pe care le obtin pentru aceasta tara.

  Cumulul de mai mult de 2 functii  trebuie sa dispara.

  Salariile de merit si orice alt sistem de bonusare nu trebuie sa depaseasca valoarea maxima a unui sau 2 salarii minime.

  Diferentele in grila de salarizare  sa nu fie mai mari de 10-12 ori deoarece asa cum cel cu un salriu minim se descurca sau ar trebui sa se descurce tot asa si cei cu 12 salarii ar trebui sa se descurce.

  Legea unica a salarizarii trebuie sa tina cont de scolarizare:

  scoala primara,  (coeficient studii = 1)
  scoala gimnaziala, (coeficient studii = 1,15)
  scoala profesionala = coeficient intre 1-2 salarii, in functie de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca. (coeficient studii = 1,3)
  liceu, postliceal, =  coeficient intre 1,5-3 salarii, in functie de studii, vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca. (coeficient studii = 1,4)

  superior, masterat, =  coeficient intre 2-4 salarii, in functie destudii, vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca. (coeficient studii = 1,7)

  doctorand, doctorat, conferentiar  = coeficient intre 3-5 salarii, in functie de studii, vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca. (coeficient studii = 1,9)

  Medic, Profesor, Politie,  = coeficient intre 3-5 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  Pompieri, SMURD, Functionar Public,  =  coeficient intre 3-5 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  Jandarmerie, Companii Nationale, Directori scoli si directii, Primari, ISJ, ISU, etc,  = coeficient intre 4-6 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  Juridic, procuror, magistrat, judecator, avocat  =  coeficient intre 5-7 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  Aviatie, Armata, Naval, coeficient intre 6-8 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  Servicii , DNA,  CCR =  coeficient intre 7-9 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  Parlament, Ministere, Ministri, = coeficient intre 7-9 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  Presedinti camerelor senat si deputati, prim ministru =  coeficient intre 7-9 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta, grupa de munca.

  CSAT, PRESEDINTE = coeficient intre 8-10 salarii, in functie studii, de vechime, specializarela locul de munca, experineta,

  SALARIUL MAXIM inclusiv sporuri si alate beneficii nu poate depasi 12 salarii minime./luna

  Tot ce depaseste aceasta valoare de 12 salarii minime incasate ca salarii, premii, bonusuri etc, atat in privat cat si la bugetari sa fie impozitat cu 60%.
  Trebuie descurajat dezmatul pe banul public si  plata neperformantelor prin bonusri si in caz de falimentare, etc !!!!

  Exceptie venitul din dividente, forex, bursa de valori, jocuri de noroc, care se taxeaza separat de salarii.

  • Ce vorbesti, Franz? Prin ce se deosebeste un inginer care lucreaza la o companie nationala (atentie! Proprietate privata a statului, si nici macar integral, pentru ca e listata la bursa), de un inginer din domeniul privat? De ce sa-l limitez pe cel care e angajat la compania nationala fata de celalalt?

 3. da’ ma intreb si eu: faptul ca anumiti procurori DNA incheie acorduri de neurmarire penala daca cei incriminati dezvaluie informatii, aparand monstruozitati gen Pescariu – care a furat DOVEDIT dar a ramas cu banii furati doar pt ca a hotarat sa dea declaratii, nu e tot un abuz in serviciu?? pe multi bani, chiar, care nu mai pot fi recuperati??

  • dar faptul ca Presedintele tot trimite orice sughitz ianinte sa se pronunte, la Curtea Constitutionala, chiar daca vadit nu are treaba cu constitutionalitatea, nu e tot un abus in serviciu?? Da’ sa percepi inca chirie pe o casa din Sibiu pe care ai o decizie DE LA TRIBUNAL CA A FOST OBTINUTA ILEGAL, nu e tot abuz in serviciu?
   Da’ sa te duci in fiecare weekend la Sibiu consumaand o gramada de resurse ale statului doar pt ca madama nu vrea sa vina ea la Bucuresti unde ar trebui sa stea, nu e tot abuz in serviciu?
   Da’ sa declari ca pleci la parinti in Germania dar sa te vada contribuabilii la mare la plaja nu e tot abuz in serviciu?
   Dar sa ceri referendum pe o tema unde toata lumea se va declara pentru, nu e tot abuz in serviciu si consumarea resurselor statului?

   • Dar sa “accepti doar” cererea de iesire din magistratura a unui procuror DNA care declara in clar ca exista protocoale DNA-SRI, FARA SA INCEPI SA ANCHETEZI asta, nu e tot abuz in serviciu?

 4. sedinta de la bilantul dna a fost mai rau ca o plenara a pcr. atatea minciuni si pupincurism rar s-a mai vazut. pana si la o plenara a pcr mai existau critici si “hotarari” de indreptare a lucrurilor. aici, la aceasta plenara a dna a curs numai lapte si miere. ca lulutza minte a devenit ceva obisnuit. ca ciolanis hotul dovedit de case din sibiu minte e iarasi ceva obisnuit. ca lazar e mai rau ca un activist comunist avand acelasi limbaj de lemn e ceva cotidian.ici colo s-a mai incercat sa fie amintite si rateurile procurorilor dna. sefa iicj sau ministrul interimar al justitie au susurat ceva contra dar spre final si-au revenit si au intrat in corul laudatorilor. din relatarile corespondentilor s-ar parea ca “faimosul” klemm nu prea a fost bagat in seama fiind tratat cu indiferenta.unde e pupincurismul desantat al celor implicati in sedinta? cum se poate ca lulutza sa-l “uite” pe cel care o lauda si o sprijina neincetat? ce s-a intamplat? au vazut vazut ca acest klemm e pe faras si deja nu-l mai baga in seama? in rest aceeasi mizerie venita dinspre dna, presedentie si restul autoritatilor implicate. apropo sorosistul helvig nu a participat ca sa-l intrebe cineva de protocol?

  • DAN este o agentie care toaca banii bugetului de stat pe de pomana. Ar fi interesant de stiut la cat se ridica valoarea fondurilor banesti cheltuite cu instrumentarea celor 74 de dosare penale in care inculpatii au fost achitati de catre instanta???

   • Ba mosule, eficienta in munca nu o mai studiaza nimeni in niciun domeniu din tara noastra inca de pe vremea lui Ceausescu, atunci cand ea exista! Atunci existau organizarea muncii, planificare, raportari lunare/trimestriale etc, se studia eficienta, realizarea planului si tot restul, cel putin la nivel teoretic. Cu toate astea, comunismul care repet, cel putin dpdv. teoretic era un sistem aparent organizat, el finalmente n-a condus la nimic, fiind un sistem care a facut implozie economic si care in final s-a prabusit in interiorul propriu. Asa incat, daca pe vremea aia cand organizarea si analiza eficientei si a productivitatii bla-bla erau macar cunoscute teoretic si noi am ajuns in final la prabusirea economica a sistemului administrativ centralizat comunist care s-a dovedit ineficient, cu astia din ziua de astazi care parca nici n-au trecut prin epoca aia ca daca te uiti la ei habar nu au pe ce lume sunt, parca au trecut dracului ca rata prin apa si nu s-a lipit absolut nimic de ei desi au fost nascuti-crescuti in Epoca de Aur, cu toti amnezicii astia care mai sunt si niste habarnisti de prima clasa, tu ce sanse crezi ca avem?

    Cica sa faca cineva analize de eficienta etc! Pai invoca toti ca sa faca si sa se autosesizeze si sa vina unii care se pricep d-le, sa se ocupe aia de ce am auzit noi sau visam noi sau dupa ce ne baseste noua mintea! Dar aia care ar trebui sa vina sau sa se autosesizeze cine sunt, extraterestrii, martienii sau cine mortii lor sunt?! Eventual sa se reintoarca aia din diaspora si sa se reapuce aici de munca din patriotism pe salarii de doi lei sau eventual pe munca patriotica din care sa-si achite si facturile lunare care le vin la preturi occidentale dupa aceea, sau cum?! Invoca toti, pana si aia care sunt in functii, care au fost pusi in scaune, ca aici ar trebui sa vina d-le cineva care sa se apuce de treaba si sa le faca ordine lor, ca sa traiasca si ei la nivelul tarilor civilizate, cica! Eu continui sa cred ca toti astia cand scot pe gura asa ceva ei se refera de fapt la extraterestri garantat, pentru ca a dat acum NASA comunicat ca cica nu suntem singuri in Univers ca au descoperit ei vreo 3 planete dintre care una cu apa si doua cam cat Pamantul si de-aia! Deci oamenii, printre care romanii au cea mai mare prioritate, inca mai spera ca o sa vina pana la urma extraterestrii si o sa ne salveze d-le, pentru ca noi romanii este clar acum, daca a zis si NASA, ca noi nu suntem singuri in Univers! Era si culmea, sa fi ramas romanii cei din urma-n Univers dreac, adica toti astia sa-i fi lasat pe toti meltenii si pe tractoristii astia la sfarsit, dupa dictonul “Urma scapa turma!”. In mortii si in toti ranitii lor! Asa incat, si eu zic sa vina extraterestrii si sa ne salveze, asta e solutia finala! Clar.

 5. Dictoanele cu iz clasic mai lipseau, ca sa ne dam seama de golul total dintre urechile distinsului orator! In fine, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere (asta ca sa revenim la folclor după turul neașteptat prin Olimp al președintelui) important e faptul ca fiecare s-a comportat după așteptări la bilanțul vrajbei noastre: presedintele ca un butuc găunos, madam Koveși ca o trompeta sparta, coana CSM ca o cratiță prost cositorita, procurorul general ca o strecuratoare (cum intra o idee in el cum se scurge) iar Birchall ca o surpriza, in sensul ca a reușit sa spună ceva concret: câte achitări a-ncasat ilustra companie de tocat corupția, namely, 74 dosare, ceea ce la logoreea d-sale obișnuita era aproape de neînchipuit. Hellvig, prudent, a rămas la serviciul lui unde, probabil, a tăiat de zor la protocoalele cu DNA , ca sa nu mai aibă ce găsi prin seifuri cand l-or chema iar la parlament, iar Grindeanu s-a eschivat pe motiv ca are treaba la guvern, ceea ce era si adevărat, si oportun, ca nici eu nu m-as duce sa cant osanale instituției care se străduieste sa ma bage la gulag pt a face pe plac instituției prezidențiale. Sănătate, bucurie, pace.(ca sa citez si eu din clasici)

 6. D-le,

  Este o greseala in titlu!

  Noi inca de la al doilea mare comentator de cornere dupa marele Tolontan si anume de la Ovidiu Ioanitoai incoace stim ca sabia era a lui Temistocle, si nu a lui Damocles asa dupa cum se sugereaza in titlu!

  P.S. La numaratorii de cornere consacrati va dati seama ca e mai complicat cu istoria, cu concentratia dezinfectantilor, cu astea. Paaaa

 7. Hraparetul presedinte, care asa ca si toti romanii inainte de 1989 traia de unde muncea, a mai luat o palma peste obrazul gros de ”homo stultus”.Cat poate fi de extraordinar sa-ti vezi presedintele in postura unui stupid care inca insista jalnic sa para om.Este o rusine nationala acest presedinte.Bine spunea Petre Tutea: ”Sunt doua mari discipline guvernate de principiul ireversibilitatii: termodinamica si istoria”. Pe acest presedinte istoria il va ”consemna” cu siguranta.E o rusine nationala si asa va ramane in ISTORIA ROMANIEI.

 8. ” El a spus că măsurile legislative care slăbesc domeniul de aplicare a luptei anticorupţie, ingerinţa actorilor politici în actul de justiţie, campaniile media la adresa unor magistraţi sunt doar câţiva dintre factorii care pot afecta radical parcursul pe care s-a înscris România.”
  Ce masuri legislative?. Nu avut DNA mana libera la tot, buget cat CASA mereu…..si a dat dovada ca se comporta ca stat in stat.

  Ingerinta actorilor politici in actul de justitie. Zau a oprit politicul vreo ancheta?. S-a dus peste magistrati cu pistolul la tampla lor?. Dosarele tinute la sertar ani si ani? PSD le-a tinut la sertar?
  Sau cumva e invers, justitia s-a amestecat in actul politic?.

  Campanii media la adresa unor magistrati? Pardon? Magistratii nu sunt oameni?, Helooo libertatea presei!, da?
  Iohannis poate nu a auzit niste SPECIMENE …. Serios, Presa sa taca? NU!
  Poate ii place lui Iohannis limbajul……succesuri!
  Procuror Negulescu:” Băga-mi-aş BEEEPPP în mă-sa! Nu mai putem să trăim pe planeta Românica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghiţă care este un vagabond, o zdreanţă. Eu spun aşa…Eu i-o spun în faţă până la urmă: bă, eşti o zdreanţă! Du-te…..BEEEP de aici de panaramă
  Lasă-mă, mânca-ţi-aş gura, că-s periculos rău de tot, mă jur că-s foarte periculos. Dar dacă, bă, dacă nu mă cunoşti du-te BEEEPPPP, nu te băga cu mine, mânca-ţi-aş gura, că mă ia capul! Asta nu suport! ”

  Iohannis, in magistratura, justitie cati sunt din astia?. si nu doar procurori!
  Insa nu au aparut inregistrarile cu astia, in rest Dumnezeu cu mila!
  Deci Iohannis sa ne laseeee cu “sfintii” astia care nu trebuie atinsi nici macar cu o floare.
  Ba da! MEDIA sa isi faca treaba! Campanii media in forta pentru ADEVAR!

Leave a Reply