Deputatul PNL Adriana Saftoiu despre schimbarile unor oameni competenti din PNL cu altii numiti pe criterii politice :

….tot caut un cuvant potrivit dupa ziua de astazi, mai ales dupa ce s-a intamplat in grupul PNL de la Senat ( la deputati inca a fost parfum), si inca nu il gasesc. Am auzit astazi ca nu se voteaza oamenii dupa competente, ci e vot politic. Adica, votul politic nu ia in considerare competenta, ci preferinta sefului. Se repeta si se repeta istoria! 
Sper ca multi sa se abtina sa il mai atace pe Dragnea cu argumentul ca isi pune in functii doar supusii. Nici o diferenta! Conform unui coleg, “sustinestem” ce vrea conducerea. Nu e tristete, e jale mare! Iar cea mai mare dezamagire a mea a fost lipsa de demnitate. Sa vina 22 sa iti spuna ca te au votat, cand la numaratoare au fost 12? 
Da, aveti dreptate cand nu vedeti diferenta!

9 COMMENTS

 1. Stiti care e problema ?!? Eu nu dau doi bani ce se intampla in interiorul PNL,PSD,PMP samd Nu am nici o palpitatie daca aflu ca Dragnea sau Orban sunt zbiri si ca e disciplina de fier sau ca e razboi intre gasti.Pe mine ma intereseaza doar ce fac ei atunci cand sunt la putere si pun mana pe Institutiui.Daca isi extind lacomia de putere si acolo,daca isi fac legi pentru ei si baronii lor,daca risipesc banul public,al nostru,daca pun in functii inalte toti analfabetii si toate beizadelele asta ma deranjeaza,mai mult,ma oripileaza,ma incarca cu energie negativa drept pentru care iau si atitudine.Orbane,Zanfire,doamnelor Saftoiu si Gorghiu…scoteti-va si ochii din partea mea,nu ma intereseaza,ideea e sa o faceti cat mai rar ca sa nu trageti in jos imaginea partidului,atat cat a mai ramas din ea.Pana la urma PSD este cum este dar asta poate si din cauza voastra,ce ziceti ?

 2. OT: Cu privire la rezultatele sondajului CURS si euro — arata cat de mare si larga este necunoasterea consecintelor renuntarii la suveranitatea monetara a Romaniei (suveranitate data de Moneda LEU).
  Daca Banca Centrala Europeana ar fi emitatoarea de moneda si pt.Romania, atunci tara noastra va lungi lista tarilor, precum Grecia, care vor astepta Bail-out de la Germania (adica salvarea in cazul unei crize financiare mondiale).
  Dupa criza financiara, Grecia a fost cumparata pe bucati de Germania.
  Le-ar placea romanilor -care au raspuns sondajului- ca orice in Romania sa fie detinut de Germania?
  Sa speram ca intelepciunea BNR ne va salva de un rau inutil pe care ni l-am face din nou singuri, la indemnul unor economisti nepriceputi.

  https://www.amazon.fr/racines-nazies-lUnion-europeenne-Bruxelles/dp/9076332673/
  http://www.relay-of-life.org/en/2016/10/the-nazi-roots-of-the-brussels-eu/

  Pentru non-economisti: cititi lucrarile foarte explicite despre cum functioneaza bancile ale prof. Richard Werner:
  https://twitter.com/scientificecon

  • Măcar Grecia este colonia Germaniei, o mulge de toată seva dar are grijă de ea când este cazul! Însă România este colonia mai multor state UE și non-UE (colonialism colectiv), o mulg de sevă multe state dar o să le doară la bască pe toate când Românica va fi la greu!
   Dacă Românica ar mai fi fost un stat independent precum Polonia, Ungaria, Cehia a-și fi mers pe moneda națională, dar cum toată economia din Românica este în mâna străinilor nici nu mai contează a cui monedă circulă prin colonie!

   • Aici e aici, cand te mulg toti. Vaca ar putea si ea da din copite insa, stapanul o tine din scurt si ea e docila. Cand nu va mai putea da “lapte”, stapanu’ o da la sacrificat.

 3. da, lipsa de competență a unor domni/doamne este mult mai ușor de invocat atunci când jupânul se supără.
  trist este că noi avem pretenții ca niște domni/doamne să reformeze statul român.
  am mari îndoieli că actuala clasă politică înțelege și conștientizează adevăratele nevoi ale societății civile.

  • Înțelege, conștientizează, dar atât. Să mai poată schimba ceva, în formula actuală, nu se mai poate pentru că nu mai are nici resurse și nici pârghii. România este încremenită în subdezvoltare.

 4. Doamna Saftoiu nu trebuia sa ne confirme cee ce stim si vedem cu totii, intre partide mare diferenta nu este.
  Este deranjant cat de jos a fost coborata stacheta politici romanesti.

Leave a Reply