Peisajul socioeconomic este extrem de instabil, însă asta nu ar trebui să ne împiedice să avem în continuare grijă de un aspect extrem de important pentru fiecare dintre noi: sănătatea!

Pentru o viață sănătoasă, specialiștii și medicina bazată pe dovezi recomandă un stil de viață echilibrat și o serie de investigații și analize periodice. Doar așa pot fi prevenite și, dacă este cazul, tratate în stadii incipiente o serie de boli grave, amenințătoare de viață.

SANADOR, unul dintre cei mai importanți furnizori privați de servicii medicale din România, pune la dispoziția celor preocupați de sănătatea lor și a familiei un portofoliu de abonamente medicale, care pot fi personalizate în funcție de buget și de necesități.

Abonamentele medicale SANADOR pun accent pe prevenție, calitate și tratamentul prompt al afecțiunilor și sunt adresate atât persoanelor fizice, adulți și copii, cât și companiilor (ca beneficii pentru angajați).

Printre beneficiile unui abonament medical SANADOR sunt incluse:

  • Asistență medicală nonstop prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul privat. La SANADOR pot fi tratate urgențe la adulți și copii, având acces permanent la toate investigațiile imagistice (RMN, CT, radiologie digitală, ecografii de orice tip), analize medicale, dar și consulturi interdisciplinare asigurate 24h/24 de 21 linii de gardă, disponibile nonstop. SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.

  • Servicii medicale de înaltă performanță, în toate locațiile SANADOR, pentru o gamă extinsă de specialități medicale, asigurate de peste 1.500 de medici de elită, cu rezultate de succes și experiență vastă.
  • Investigații diagnostice și tratamente realizate cu cele mai avansate tehnologii medicale, cu echipamente ultraperformante, de ultimă generație.
  • Discounturi pentru investigații, intervenții și spitalizare efectuate la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital generalist privat din România, și la Centrul Oncologic SANADOR, cel mai complex centru integrat de servicii medicale oncologice din sistemul privat.
  • Promptitudine: fiecare programare este făcută pe primul loc disponibil și oferă acces în toate clinicile SANADOR.
  • Un centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății.
    SANADOR este centru internațional de vaccinări acreditat de Ministerul Sănătății. Aici poți beneficia de consultanță și vaccinuri specifice pentru a beneficia de călătorii sigure din punct de vedere medical. P

Află mai multe detalii despre cum poți încheia un abonament medical SANADOR prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau accesează pagina de aici.

 

Leave a Reply