Co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna, şi preşedintele Senatului, Anca Dragu, l-au acuzat, joi, pe Florin Roman de încercare de uzurpa conducerea şedinţei. ”Ne aduce aminte exact de momentele cu Iordache şi Dragnea”, afirmă Barna. La rândul său, Anca Dragu a afirmat că nu s-a aşteptat la o asemenea încercare de preluare a puterii.

”Am văzut o încercare disperată a unui membru din echipa lui Forin Cîţu de a uzurpa conducerea şedinţei. Ceea ce a făcut astăzi domnul Florin Roman ne aduce aminte exact de momentele cu Iordache şi Dragnea, momente pe care România le credea depăşite”, a afirmat, joi, Dan Barna.

Acesta a afirmat că speră ca votul pe moţiunea de cenzură să aibă loc marţi.

 

”Sperăm cu toţii ca normalitatea, ca respectarea literei Constituţiei să devină o realitate şi marţi să avem votul pe moţiunea de cenzură”, a mai afirmat BArna.

”Nu m-am aşteptat la o asemenea încercare de preluare a puterii, este ceva de neimaginat, dumnealui se ţinea efectiv de microfon”, a declarat, la rândul ău, preşedintele Senatului, Anca Dragu.

Acesta a precizat că se nu se aştepta la aşa ceva.

Şedinţa celor două camere ale Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR a început cu scandal.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban i-a delegat atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa, fiind determinat cu scandal să plece de la tribună. Şedinţa de plen a fost condusă de preşedintele Senatului, Anca Dragu

Leave a Reply