Guvernul Ludovic Orban a primit luni în Parlament votul de învestitură cu ajutorul unor parlamentari PSD sau apropiați de PSD cu care social-democrații vor rupe definitiv colaborarea, au zis surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO. O parte au fost surprize, cu alții încă se mai încerca o apropiere. O să fie o „igienizare necesară” în partid.

Potrivit www.stiripesurse.ro, vor fi excluși din PSD:

  • Cristina Burciu (Cluj), deputat
  • Eugen Gioancă (Dolj), senator
  • Elena Hărătău (Bacău), deputat
  • Emanoil Savin (Prahova), senator / Observație: acesta demisionase din grupul senatorial PSD și activa ca independent, dar încă este membru PSD)

Deputații Sorin Bota (Maramureș) și Mihăiță Găină (Ialomița) au fost excluși din PSD după ce au votat moțiunea de cenzură dar au fost păstrați în grupul parlamentar PSD în speranța că nu vor mai vota și instalarea noului cabinet. Cei doi au votat și pentru guvernul Orban, astfel că aceștia vor fi trași definitiv pe linie moartă în PSD.

De asemenea, nu va mai activa în grupul PSD nici deputatul Remus Borza, care este în prezent afiliat social-democraților, după ce și acesta a votat pentru guvernul Ludovic Orban.

8 COMMENTS

  1. Sa scape de toti tradatori din partid. Sa faca curatenie pana in maduva oaselor. Sa nu se mai inconjoare de niciu un suspect de coruptie. Sa schimbe si numele partidului. Sa vina si cu doctrina noua de centru nu de extrema stanga sau dreapta. Toti trebuie sa fim egali. Pas cu pas s a instalat GUWERNERUL IOHANIS SI DICTATURA. ROMANIA ARE UN GUWERNER GERMANO UNGAR. ROMANI TREZITI-VA IESITI MASIV LA VOT VOTATI ROMANI PENTRU ROMANIA SI NU ALTCEVA. ROMANI ACUM PANA NU E PREA TARZIU DATI JOS DICTATURA CA SA NU MAI FIE NEVOIE SA MOARA OAMENI MAI TARZIU.

      • Pai daca ar fi dupa mintea ta de basist oparit toti basistii expirati din noul guvern ar disparea in ceatza. Ba Vasile, du-te ma la capre! Basistule asfixiat ce esti!

  2. Sper sa fie multe sepucuri… pana se extermina intreg pesedeul…sa nu ramana pesedist care sa mai infesteze Romania cu ciuma rosie. vREM O rOMANIE LIBERA DE SECURISTI COMUNISTI!

Leave a Reply