Din interceptarile, documentele si turnatoriile din dosarul Microsoft, soarta lui Traian Basescu e clara : SE SCUFUNDASEU !

 

20 COMMENTS

  • @tudorv,

   Cum, chiar nu știi?!
   R: Din haznaua numita Alianța D.A (iartă-mă, dar și cu Tăriceanu al dumitale pe care și eu, între timp, l-am reevaluat pozitiv 😀 ) care mințind colosal in 2004, intră și acum in viața noastră subversiv, cu aceleasi metode băsiste ( cu inducerea acelorași frici de comunisti, de baroni și partidul stat ei făcând acum exact ce înfierau până mai ieri) cu cei din rândul 2 ai băsescului, dându-se drept alții, sub denumirea de A.C.L și mai nou, Noul PNL.
   Inclusiv, că veni vorba, cu ne-frecventabilii soți… și consorți cu basescu, Adriana și Iulius Săftoiu. Profilul lor, al ăstora care părasesc corabia gen Săftoiu, este al șobolanilor care părasesc corabia nebunului. Ai dracu, tot PNL-istii sunt cei mai vocali antibăsiști.
   Realizezi diferența Săftoiu-Boștinaru punând față în față, în balanță, anvergura, realizările și verticalitatea acestora?

  • A realizat si Basescu ceva in 10 ani: un general SRI care a preluat dictatura si un DNA controlat de un general. Democratie nu gluma…
   America latina a anilor ’50-70

 1. Capitanul Baseu dup ce scufundaseu flosta acum se scufundaseu cu famiglia aparat de submariunul parteneriatului transatlantic ocult de care asculta atat Ponta cat si Johannis

 2. Se speram ca se scufundaseu odata cu el si alde Codlea, Opris, Kovesi, Morar, Blaga, Berceanu, Sulfina, Boagiu……….

 3. Titlul pus de dvs. este genial!
  Reforma statului de drept a reusit, poporul roman a murit! Se constata in urma autopsiei ca reforma a fost o reforma mafiotica si cred ca in general cuvantul reforma din conceptie slujeste mafiei.
  Romania nu are nevoie de reforme. Niciodata in istoria nostra, romanii nu s-au facut bine prin reforme. Conform traditiei romanesti reforma este de la natura dusmanul nostru cel mai perfid vopsit in aliat, pentru ca prin reforme ne-au pierdut asa zisii nostii prieteni, care au lucrat secole la complexul nostru de inferioritate si care ne lucreaza prin metoda, fata morgana.

 4. Se SCUNFUNDA sandramaua:

  Basescu (ANCHETAT)
  Udrea, (ANCHETAT)
  Coldea (DEMISIA- anchetat)
  Kovesi (DEMISIA-anchetata)

  Udrea confirma ceea ce zice A3 de atata vreme si ceea ce oamenii cu un pic de creier vad:
  DNA e controlat de sefii SRI
  Parlamentul, CCR e controlat de sefii SRI
  Sefii SRI au catusele
  Tara e in plina DICTATURA a serviciilor

 5. cate dovezi si dosare mai trebuie scoase la suprafata pt a se demonstra vinovatia acestui megaloman? sa vedem ce mai zic fanaticii basisti care la alegeri in 2009 si referendumurile 2007 si 2012 linsau pe oricine era impotriva lor.

 6. Trai.anus Scufundescu cel mai mare hotulescu / Cel mai grande futadore, si maxi ‘mbarligatore !

 7. parcă, din cîte-mi amintesc, sunt cuvintele lui dintrun monolog la cotroceni, nu? circulă pe net,,haznaua paharelor otrăvite, se golesc de cei cu succesuri pentru scufundaseu” măi să fie, ioiii! poate se curăţă ţara asta de ,,succesuri” şi de curve virgine politice specializate pe dezinformări şi diversiuni.

 8. Cu Ponta presedinte are cineva naivitatea sa creada ca se intamplau atat de multe lucruri intr-un timp atat de scurt ? Ca Udrea era tarata la DNA iar Basescu e deja in joc de glezne ?

  • Ce s-ar fi intamplat in presedentia Ponta nu vom sti niciodata. Dar daca credem ca presedintele Iohannis da tonul pentru actiunile DNA-ului si ni se pare normal sa fie asa, inseamna ca in Romania nu ne dorim democratie. Mai mult, inseamna ca ne indoim de cuvantul lui Iohannis, care a jurat sa apere Constitutia.

   • Johannis a dat tonul printr-o singura declaratie,publica. ” Justitia sa functioneze normal “.Punct ! Faptul ca de data asta functioneaza de la stanga la dreapta fara teama inseamna ca a inteles perfect ceea ce trebuie sa faca,toata lumea fara exceptie trebuie sa respecte legea altfel va raspunde,nu vor mai exista exceptii.Daca nici asa nu-i bine nu stiu cand va mai fi vreodata.

    • Sigur ca e mai bine ca inainte. Dar sa nu uitam de dosarele Flota si Alro. Kovesi conduce ostilitatile acum, dar si ea trebuie anchetata. Pina nu e inlocuita Kovesi, nu se face dreptate pina la capat.

 9. Da si se va ”scufundaseu” si el cand va fi urmarit penal pt. faptele sale.Chiar daca a scapat momentan de dosarul ”Flota” tot va fi nevoit sa dea explicatii si sa fie cercetat deci…

  • Va rog sa nu-l uitati pe smecherul MORAR,care a facut sa dispara paguba de 3 miliarde,gasindui lui base imunitate nelimitata!

Leave a Reply