In ziua in care presedintele Donald Trump lauda Rusia, critica SUA, dadea crezare KGB si ataca serviciile de informatii americane, Directorul Comunitatii de Informatii a SUA (coordonatoarea tuturor serviciilor de informatii) il contrazice public pe presedinte :

DIRECTOR OF NATIONAL INTELLIGENCE 
WASHINGTON, DC 20511
July 16, 2018

Statement from DNI Coats

The role of the Intelligence Community is to provide the best information and fact-based assessments possible for the President and policymakers. We have been clear in our assessments of Russian meddling in the 2016 election and their ongoing, pervasive efforts to undermine our democracy, and we will continue to provide unvarnished and objective intelligence in support of our national security.

Daniel R. Coats, Director of National Intelligence

Recent, Coats a declarat ca Rusia ataca cibernetic zilnic SUA :

5 COMMENTS

 1. Am văzut că ambasada Suediei va da exemplu cum se fabrica fake ceasurile…jenantă situație pentru antena3 , binenteles veșnică obsesie LCK

 2. Domnule Tudor aplaud solicitarea unei concilieri la nivel politic dar cand l-am auzit pe Vosganian spunând că președintele având o sancțiune CNCD(pesedista) trebuie sa fie mai smerit atunci Dragnea cu două condamnări la pușcărie nu ar trebui sa isi dea demisia? Am și mutat pe Digi24 ca ipocrizia lui vosganian nu am mai suportat-o

  • @Carmen, ramai pe Digi24 sa si conentezi acolo decat sa scrii numai aberatii aici! Enerveaza-i si pe cei de la Digi24 cu aberatiile tale,nu numai pe noi!

 3. Se vede de unde primeste DNA directivele, dupa vizita sefei interimare la ambasada SUA. Ar trebui sa fie interzise astfel de “vizite” pentru ca in realitate sunt modalitati de presionare ale unor functionari publici. Noua modalitate de control al unei tari este prin intermediul justitiei.
  Vizite ale procurorilor, judecatorilor si ministrilor la anumite ambasade este un lucru care este iesit din comun. De cand acesti functionari au imputernicire de a discuta si asculta opiniile unor institutii exterioare.
  Pe cand va fi facut public protocolul DNA-SUA-FBI cu acelasi efect asupra justitiei precum protocolul DNA-SRI-ICCJ-CSM.

  • Dupa cum domnul Tudor ti-a explicat aici, Romania a incheiat parteneriate de colaborare si cooperare cu diverse tari si organizatii. Toate tarile si organizatiile cu care avem parafate colaborari nu tolereaza coruptia. Deoarece atacurile asupra DNA nu au contenit din partea infractorilor si tonomatelor lor ducand la hotararea neconstitutionala a CCR la cererea politicianului de supt dragnea anume toader de a fi demisa Kovesi ca reper mondial de o luptatoare curajoasa si neinfricata in fata puscariailor. Aceste tari si organisme care nu tolereaza coruptii incurajeaza institutiile romanesti care au ca scop reducerea coruptiei si-au trimis reprezentantii sa incurajeze procurorii care au fost terfeliti si demonizati de televiziunile partenere coruptiei romanesti si sa nu reduca lupta pentru ca au sustinere totala din extern. Acum intelegi?

Leave a Reply