Home Articole Seful de la Antifrauda, audiat la Anticoruptie…

Seful de la Antifrauda, audiat la Anticoruptie…

2806
8

Şeful Direcţiei Generale Antifraudă din cadrul ANAF, Romeo Florin Nicolae, s-a prezentat, miercuri, la DNA Ploieşti, însoţit de un avocat, urmând să fie audiat de către procurorii anticorupţie, la intrarea în sediul instituţiei el spunând că nu a făcut nimic ce i s-ar putea reproşa.

Coordonatorul Direcţiei Generale Antifraudă, Romeo Florin Nicolae, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al ANAF cu rang de sectretar de stat, s-a prezentat la DNA, unde a fost citat pentru audieri, miercuri, în jurul orei 14.40, însoţit de avocatul Alexandru Chiciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, la intrarea în sediul DNA Ploieşti, dacă în calitatea deţinută la ANAF a făcut fapte care să îi poată fi reproşate, Romeo Florin Nicolae a răspuns doar: “Exclus”.

Potrivit unor surse judiciare, vicepreşedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, care coordonează Direcţia Generală Antifraudă şi Direcţia Generală Vamală, are calitatea de suspect într-un dosar de corupţie.

Conform declaraţiei de avere a acestuia, soţia lui Nicolae lucrează în Direcţia Judeîeană de Finanţe Publice Prahova, iar cei doi deţin trei terenuri şi trei imobile pe raza judeţului Prahova.

8 COMMENTS

 1. antifrauda vs anticoruptie? daca america e tara tuturor posibiltatilor atunci romania ce mai este? da ia sa vedem ce mai e prin mass media. poate ati auzit sau poate nu de “business magazin” probabil nu. stire data azi: ” anunţul de ULTIMĂ ORĂ despre Victor Ponta, făcut chiar de şefa procurorilor din România…” daca ii invata de bine pe oamenii de afaceri cum dau stirile inseamna ca sunt mai manelisti decat celebrii ?businessmans” ce se desfasoara pe la nunti si botezuri. sa nu-l uitam pe inteligentul autor – Raluca ION Postat la 09 septembrie 2015 – si s-o trimitem la reeducare. probabil ca si duduia respectiva o fi ceva “vedeta” alaturi de alte “vedete” mass media care ne incanta auzul si ne distreaza cu prostiile lor decitate cu nonsalanta. a ajuns acest cuvant o anexa pentru asistente si promteriste!

 2. Hai băieţii şi fetele că se construiescpuşcării şi luaţi pensii speciale dacă sunteţi infractori chiar dacă aţi făcut puşcărie. E unica condiţie pentru a încasa pensie specială: infracţiuni cu detenţie! SUCCES!

 3. Hmm… De ce ma duc cu gandul la speta ,,Lukoil” ?! Parca se aude un ecou, in zare…de la vaicareala unora…

 4. Consiliera simona cretu de la primaria Bucuresti, numita din partea pdl-pnl, e dusa rau de tot. Zice ca oprescu e arestat pentru ca a scris ea pe hartie asta. Ca asa i-a zis universul. Doamne fereste !
  Alo, sa vina salvarea.

 5. “Încep să iasă la lumină culisele acelei „nopţi furtunoase”, în care a fost arestat Sorin Oprescu. Ar fi fost de mirare să nu se fi găsit nici un ban în vila lui. Nici măcar de pîine? Dar, s-a găsit. Şi încă o sumă colosală. Surse din Serviciile Secrete m-au informat că procurorii primiseră un pont, de la unul dintre denunţători: şi anume, existenţa unui seif, îngropat sub coteţul cîinelui Rottweiler, de la Vila din Ciolpani. În seif se aflau nu mai puţin de 15.000.000 de euro. Nu-i aşa că vi se taie respiraţia? Carevasăzică, bestia care a omorît, cu sînge rece, 50.000 de cîini, a apelat la un… cîine, care să-i ascundă şi să-i apere o parte din avere. Şi acum, începe delirul: procurorii au confiscat banii, dar au tăcut mîlc şi i-au predate şefei lor, Kövesi. Încă o dată, se adeveresc informaţiile mele, conform cărora arestările astea au ca scop recoltarea de bani de la marii corupţi.

  Nu deţin informaţii, dar pot bănui că ofiţereasa FBI care conduce, din umbră, DNA nu e deloc străină de „palmarea” fabuloasei sume. Aşa merge treaba? Îi băgăm la răcoare pe mafioţi ca să le furăm averile? Păstrînd proporţiile, aşa s-a întîmplat şi cu suma de 1.700.000 de euro, din Dosarul Valiza. De ce a amuţit, brusc, Gigi Becali? Cred că a fost înspăimîntat cu alte Dosare, i s-a propus un tîrg. Baschetbalista din Mediaş habar n-are ce fel de oraş fanariot e Bucureşti. Totul se află. Fiindcă lumea e slobodă la gură, scormonitoare, avidă de informaţii. Reamintesc că medicul primar (şpăgar) are damblaua îngropării banilor în pămînt. La fel a făcut şi la vila sa din Grecia, de lîngă Salonic – după cum îi mărturisea prietenului Cristel Niţă, la un pahar.

  Şi acum, ceva la fel de palpitant: Sorin Oprescu are peste 250.000.000 de euro la Sucursala din Viena a Raiffeisen Bank. Bani depuşi în casete. Cea mai mare parte a scos-o din ţară personal, cu maşina, el avînd paşaport diplomatic. Vor fi confiscaţi şi banii ăia? La recuperarea banilor din bănci e mare expertă Gauleitera de la FBI. Concluzia? Toţi sînt nişte bandiţi.”

  • Asteptam ca povestea sa se duca la 25 de miliarde de euro gasite in tubul cu pasta de dinti…Dar Oprescu robinete de aur avea?

 6. Lasand la o parte faptul ca se face un denunt dupa 5 ani si de ce a fost chemat dupa 5 ani am si eu o nelamurire. Tot aud politicieni vorbind toata ziua de prezumtia de nevinovatie si ca nimeni nu ar trebui sa isi dea demisia din parlament sau de pe la primarii sau sa fie considerati vinovati ca se bucura vezi doamne de prezumtia de nevinovatie si pana nu primesc sentinta finala sunt nevinovati. Chiar si criminalii si violatorii ar trebui sa fie considerati nevinovati si lasati in pace pana nu se da sentinta finala. Foarte bine ca exista aceasta superba prezumtie de nevinovatie, de fapt valabila doar in fata judecatorilor, dar stupoare. in cazul astuia seful lui ii cere demisia iar el chiar isi da demisia astazi. La asta nu mai exista prezumtie de nevinovatie sau s-a dat deja si sentinta finala si nu a aflat nimeni?

Leave a Reply