Ministerul Afacerilor Externe l-a convocat, ieri, de urgență pe şeful misiunii diplomatice a Federației Ruse la Bucureşti, după ce mai multe bucăți din drone rusești au fost găsite pe teritoriul României.

„Din dispoziția ministrului afacerilor externe, însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Federației Ruse la București a fost convocat de urgență sâmbătă, 9 septembrie, la Ministerul Afacerilor Externe, la nivel de secretar de stat. Secretarul de stat pentru afaceri strategice Iulian Fota a transmis protestul părții române față de violarea spațiului aerian al Romaniei urmare identificării pe teritoriul țării noastre, în proximitatea frontierei cu Ucraina, a unor fragmente de dronă, similare cu cele utilizate de forțele ruse în cadrul agresiunii împotriva Ucrainei”, potrivit unui comunicat de presă.

Iata comentariul meu pentru Antena 3 CNN :

https://www.antena3.ro/actualitate/mae-convocare-urgenta-ambasador-rusia-685464.html

1 COMMENT

  1. Astia fac misto de cetateni? Fota e pus sa rezolve problema cu drona-rusica? Upssss, ce porcarie! Asta nu are cum sa reprezinte o entitate! De ce nu blonda absolventa in moskva? Habar nu are sa vorbeasca, sa se exprime in limba rusa dar are diploma de studii in moskva.

Leave a Reply