Urgenţa românilor este o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis despre problema pandemiei, a declarat, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, înainte de întâlnirea social-democraţilor cu şeful statului.

Reprezentanţii PSD participă, joi, la consultările de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou candidat de prim-ministru.

“Din delegaţie fac parte şi domnul profesor Rafila şi domnul profesor Cercel şi cred că urgenţa românilor este să discutăm cu preşedintele problema pandemiei”, a spus Ciolacu la sediul central al PSD.

Întrebat dacă a renunţat la scenariul alegerilor anticipate, Ciolacu a spus: “Nu. Şi ştiam cu toţii că alegerile anticipate nu se pot ţine în acest moment , ţinând cont şi de pandemie, şi de Constituţie, dar credem în continuare că după un asemenea eşec al unei guvernări de dreapta varianta cea mai bună este întoarcerea la români”.

Preşedintele PSD a mai spus că nu s-a luat nicio decizie în privinţa unui guvern condus de Nicolae Ciucă, propunerea liberalilor.

“Părerea mea – şi mi-o menţin – este că în acest moment România are nevoie de un guvern stabil, cu o largă susţinere parlamentară”, a afirmat Ciolacu, citat de Agerpres.

Leave a Reply