Senatorul PNL Daniel Zamfir da o replica celor care-l viseaza pe Ciolos in fruntea partidului :

Sincer, nu ma asteptam ca “batranul” Ludovic Orban sa considere ca Dacian Ciolos e binevenit in PNL!

Cred ca majoritatea covarsitoare a membrilor PNL nu si-l doresc pe Ciolos in fruntea PNL.

Si asta nu neaparat pentru felul in care a guvernat, ci mai ales pentru atitudinea pe care a avut-o fata de PNL in campania electorala, cand, din prima zi de campanie, a fost deranjat de faptul ca ii folosim chipul pe panouri electorale si pana in ultima zi cand transmitea public electoratului ca PNL nu-i reformat suficient si nu corespunde standardelor domniei sale.

In concluzie, dragi colegi, eu cred ca ar trebui sa ne oprim cu invitatii de genul asta ca devenim ridicoli!

 

15 COMMENTS

 1. Pai depinde totusi ce doreste PPE-ul din Bruxelles, ala care le-a bagat mortul in casa PNL-istilor in 2014 prin injectarea PDL-ului basist prin agentul lor, Basescu Sticle, cand si-a luat la revedere ala de la PDL de la perdea!

  P.S. Americanii ce zic, mai dureaza mult pana depune Trump ala juramantul, ca dupa aia poate se mai schimba si la noi ceva?! Altfel, slabe sanse! Oricum, aia ne conduc, stiu toti, ca o tot spunea si dl. Serbanescu Ilie ca noi suntem o colonie. Nu l-ati mai invitat deloc pe om!

 2. 🙂 🙂 Hai repede cât sunt îngheţate lebedele şi în loc de raţă faceţi o păpică perfectă! Raţa(lebedele congelate) şi varza care sunteţi voi PNL-iştilor garnisit cu şeful voastru de la cortoceni! Puteţi s-o luaţi în jos pe marginea prăpastiei când vin şuvoaiele la inundaţii! 🙂 🙂

  La mulţi ani, pentru colegul vostru Mihai Gâdea!

 3. Senatorul PNL Daniel Zamfir este o voce aparte in peisajul politicii romanesti. Poate n-ar fi rau ca unii sa mai tina cont si de sugestiile domniei sale, nu numai in aceasta problema.

  • Clar. Degeratu e kaghebist. :))
   Daca dadeai copy-paste la articolul ala aici fara sa spui ca e copiat, asa erai etichetat. Data viitoare incearca asta:))

 4. “Devenim” Adica la viitor?
  Oau… pe bune! Adica pana acum nu au fost penibili cu pdlistiii si cu mocilosi si cu tucan si cu gogu….
  Ce partid…de oameni inteligenti… istoric cica :))
  Pacat pentru adevaratii liberali, care ma sunt p-acolo, putini cei drept.

 5. Ce mare branza? sa se supuna la vot in cadrul partidului daca sa il invite in partid,sa fie membru, sau nu. Nu e democratic asa? Doamne ce probleme “existentiale” au astia!!!, de ras.
  Si inainte sa il intrebe pe Ciolos si sa abia un raspuns simplu: DA/ BA, ca poate omul nu vrea.
  Daca nu vor sa devina ridicoli. Ridicoli au fost oricum cu infratirea lor cu pdlistii haha.
  Asta e un partid PA! S-au facut de ras chiar si fara ajutorul altora. Asta da performanta sa-ti dai singur cu dreptul in stangul haha, campania lor electorala a fost o comedie cap coada.

 6. A aparut noul Cristian Bodea in PNL ? Cum naiba se strang toti exigentii astia numai in PNL ? Ale cui jocuri le faci domnule senator ?

 7. ia sa vedem din cate in cate zile apare ilustrul Zamfir in stirile A3/RT, ca mie mi se pare ca domnul e in campanie 🙂

 8. Si cu tehnocratia cum ramane pana la urma? Ca din ce intelesesem anul trecut pe vremea asta, asta era meritul principal al acestor necunoscuti care au preluat fraiele tarii: ca nu sunt afiliati politic. Acum ii vrea lumea angrenati in politic?
  Suntem un popor de parereristi influentabili, fara coloana vertebrala. Si ne mai miram ca liderii ne sunt la fel.

Leave a Reply