6 COMMENTS

 1. Domnule, va bateti capu degeaba. Nici nu trebuie sa faceti un efort sa credeti ce spune tanti Plumb.

  Atata va spun. Autostrada A3 Borș-Biharia are termen de finalizare 24 luni iar lucrarile in teren nici nu au inceput, abia ce s-a semnat contractul.

  Eu spun ca mai mult de 70 km nu vor da in folosinta dar cine sunt eu, avem acolo specialisti, nu?

  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. A raspuns mirific la intrebarea ” doamna cine raspunde pentru minciunile cu care aburiti electoratul si nu le onorati dupa ce ati castigat alegerile?’ iar vaca a raspuns ” ANALIZAM”

 3. M-am cam saturat ca-n asta viata sa n-am parte de autostrazi, numai mustati, niste caricaturi de autostrazi. Mai bine s-o rugam pe doamna Primar General sa se aplece putin asupra starii bulevardelor si strazilor adiacente. As exemplifica intersectia Eminescu cu Mosilor, unde pe sensul Eminescu spre Piata Romana iti iei masina-n brate ca sa treci gropile care fac circulatia in zona un cosmar.

 4. O promisiune e atunci cand ai o intentie sa realizezi ceea ce promiti. Astea sunt doar minciuni. O stiu si cei care le spun si o stiu si cei care le aud.

 5. Cate promosiuni a facut stimata doamna Plumb pana acum ,0.1 realizari , mai era una cu tronson de metrou ,e moarta-n cotet ,acum ne promite autostrazi…. ca la romani ,nu te doare gura sa promiti OZN-uri ,acum mai cu seama o paste o alta functie in parliamentul European,greu sa aiba rezultatele doamnei Cretu !

 6. Primo,invata sa scrii si apoi transmite mesajul,ca e psihotic e treaba ta dar cum mi-ai spus se rezuma la aprecierile tale cat si cum poate folosi un om limba romana!Esti constient ca tu ai folosit-o maxim?Arunca cu piatra dar iti tremura cand tu stii ca esti vinovat,perfectiunea este apanajul geniilor,oamenii simpli ce fac?Sa nu mai gresim ca vii tu sa dai cu noroi?Nu ma intereseaza,existi,la fel si eu si ramane o rezolvare simpla,dar bunul simt toteauna iese in evidenta fata de indoctrinari!Mai vrei un rezultat prost in alegeri?Cu fb nu merge decat la ciufulani,la oameni grei merge decat cu convingere!

Leave a Reply