HALEP

La conferinta de presa a Simonei Halep am constatat inca o data un fapt rar pentru Romania : modestia unei celebritati.

La 22 de ani, uriasa campioana dovedeste o buna crestere si o disciplina de fier in relatiile interumane, pe care de altfel o regasesti in multe familii bine inchegate de machedoni, in Constanta. Gheorghe Hagi e un alt exemplu.

Sunt foarte placut surprins de eleganta limbajului ei, de lipsa arogantei, de absenta oricaror referinte obsesive la bani (prezente la multi sportivi), de speranta ca oricat a fost de grea a fost infrangerea, se va pregati si mai serios pentru viitoarea victoriei.

Simona Halep, sa nu te schimbi niciodata !

 

14 COMMENTS

 1. Subscriu constatarii dumneavoastra si-mi exprim speranta ca Simona sa devina un reper, un model de comportament si atitudine pentru fetitele tuturor romanilor. Felicitari parintilor iar pentru Simona, nepretuite aprecieri si multumiri!

 2. Poate gresesc dar nu m-a impresionat nimic mai mult in cariera ei decat acea lupta din grupe de a castiga meciul cu Ana Ivanovici desi nu mai avea nevoie de acest lucru pentru a demonstra lumii ca este cinstita, serioasa si are caracter. Felicitari Simona !

  PS.PSD jos Labele de pe Simona !!!

 3. TOVARASE ponta sa-ti arda toate maruntaiele de viu daca-ti mai faci campanie pe spinarea muncii si suferintei Simonei Halep sau a oricarui roman care munceste si nu fura cu multa nesimtire si minciuna ca tine si camarazii tai din securitate sebi ghita si ionica rus.

 4. nu este prima dată când premierul Victor Ponta se foloseşte de imaginile unor personalităţi, inclusiv a Simonei Halep, pentru a strânge like-uri pe Facebook. La începutul lunii august, când Simona Halep şi-a lansat pagina de Facebook, premierul a cerut susţinătorilor săi să-i dea like, însă butonul ataşat îi aducea aprecieri tot lui.De altfel, Victor Ponta a plătit chiar şi o postare pe aceeaşi temă, tocmai pentru ca mesajul lui să ajungă la cât mai mulţi utilizatori.

  Pe urmă, aflând că scriitorul Mircea Cărtărescu era una dintre nominalizările pentru premiul Nobel pentru literatură, Victor Ponta i-a urat succes. „Îi doresc mult succes lui Mircea Cărtărescu mâine, când se va anunţa câştigătorul Premiului Nobel pentru Literatură! România are şanse mari să se bucure de un nou laureat!”, a scris premierul pe pagina de Facebook. Reacţia lui Mircea Cărtărescu a fost una succintă: “Resping cu dezgust urările d-lui Ponta”, i-a răspuns acesta………..UNII CHIAR TREBUIE SA SE SCHIMBE, SAU SA FIE SCHIMBATI

 5. Scuze că intervin cu acest material în subiectul expus.
  Şocant, acest Meleşcanu cum gîndeşte, ce metodă vrea să folosească pe viitor!!! Modelul Elveţiei!!! Acest om a trăit în Elveţia măcar un an de zile, de susţine atîtea anomalii??? Să motivez prin argumente reale:
  1.S-a implementat doar legea cu impunerea taxelor prin colectare, valabilă la noi doar pentru omul de rînd, pentru afaceri şi bogătaşi, nu cred că s-a impus, dovada este bugetul sărăcit permanent.
  2.Vrea să folosească votul popular pentru orice lege, investiţie, vînzare, orice modificare ce vizează viaţa omului ţi ţara, întrebare: pînă acum de ce nu au făcut? Că oricine venea să voteze proiectele!!! Nu s-a făcut pentru că votul nu contează, la fel ca şi aplicarea legii…şi apoi, ce să mai faci după ce aţi vîndut şi distrus ţara???
  3.În Elveţia, depinde de canton, votul se face prin corespondenţă şi este dictat mai ceva ca în legionarism(ştiu ce spun),
  4.Ura de rasă şi ura faţă de cetăţenii altor ţări fie şi albi nu numai negrii, este la cote alarmante, dar nu se spune pe plan mondial, vezi, eliminarea Elveţiei dintro organizaţie internaţională pentru blocarea pieţei muncii pt. străini, numai prostituatele aveau drepturi totale,
  5.De cîteva luni nici prostituatele nu mai au liber, trebuie să dea probă, să aibă CV, 1-2 luni de probă, dar, prioritate au prostituatele elveţience(de la 16 ani încep munca în bordeluri, cu banii strînşi merg la studii, că părinţii îi întreţin pînă la vîrsta de 16 ani, apoi se mută întro cameră dată de stat şi ajutoare tot de la stat), sunt pe cont propriu,
  6.Familia nu contează, nu este unită,de asta este atîta prostituţie legală, divorţuri, lesbianismul şi homosexualitatea sunt afişate pe panouri publicitare uriaşe,
  7.Multe locuri de muncă 10-20% sunt la negru cu salarii mizere, aproape ca la noi, sau, îşi denigrează muncitorii trimiţîndu-i la măturat, spălat wc, dacă nu, la prostituţie, şi sunt destule, deh, Elveţia e un exemplu pt. a prosti poporul, nu ţine, deja ştim prea multe Meleşcanu-le…
  este adevărat ceea ce am scris în comentariu, nu sunt minciuni!!! e un semnal de alarmă pentru a-l contra pe acest …viitor preşedinte care vrea…multe…aiureli…

 6. Campionana noastra cea frumoasa. De abia astept sezonul 2015. Serena i-a spus ca vrea o poza cu urmatoarea numarul 1 din lume. Frumos 🙂

 7. Bravo Simona Halep !
  Oamenii care a valoare si reale calitati nu devin aroganti. Ingamfati devin nulitatile care ajung printr-un joc mizerabil in frunte. Adica oportunistii mincinosi, parvenitii, lasii , avizii de bani si putere, chelnarii ambasadelor si serviciilor.
  Simona a ajuns in frunte prin munca si talent.

 8. Simona Halep este o persoana frumoasa si nu o vedeta, si asta ma bucura enorm. Persoana are demnitate, vedeta are mandrie ce repede se face aroganta si ingamfare. Simona Halep nu poate fi decat iubita de catre oameni; sa nu se schimmbe in rau pentru nimic in lume!

 9. Nu stiu de ce va mirati d-lu Tudor. Intotdeauna marile personalitati, mai toate celebritatile, au o modestie aparte, stiu sa coboare de pe acest piedestal al celebritatii si sa fie OAMENI, sunt oameni.
  Sunt mandru ca avem o asemenea personalitate, un sportiv de frunte, o reprezentanta a tenisului, un sport in care am excelat prin miturile Tiriac si Nastase si ar fi nedrept sa uitam tenismenele de ieri si de azi care ne-au/ne fac cinste. La marile personalitati sportive, aroganta nu-si are locul, este sinonima cu infrangerea, iar marii nostri sportivi sunt animati de izbanda podiumului cel mai inalt.
  Asa cum a remarcat ochiul format al gigantului sportului cu racheta, Serena (Williams), este viitorul nr. 1 mondial al tenisului feminin.

 10. Simona ca si multi altii, reprezinat Romania tacuta, care sub o clasa politica toxica, reuseste sa existe! Datorita numai si numai lor!

Leave a Reply