În cazul oricărei urgențe medicale, pregătirea personalului medical, viteza de reacție și echipamentele folosite se pot dovedi cruciale. De aceea, pacienții cu probleme medicale care nu suportă amânare trebuie să se adreseze unui spital care are un compartiment de primiri urgențe, cu servicii medicale excelente și dotări de top. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din România care dispune de un Compartiment de Primiri Urgențe, cu acces permanent la investigații avansate și consultații interdisciplinare asigurate 24 h din 24. La SANADOR, echipa medicală înalt calificată are la dispoziție tehnologii performante pentru investigarea rapidă și tratarea diferitelor urgențe. Pacienții pot merge personal la CPU sau pot solicita o ambulanță la numărul 021.9699, pentru că SANADOR deține și o flotă proprie de ambulanțe, echipate la cele mai înalte standarde.

În Compartimentul de Primiri Urgențe al SANADOR lucrează o echipă experimentată, formată din medici primari și specialiști în medicina de urgență și asistenți pregătiți pentru situații medicale neprevăzute. Aceștia au la dispoziție aparatură performantă pentru investigații de imagistică medicală avansată, dar și un laborator de tip point-of-care, care permite obținerea imediată a rezultatelor analizelor, direct la patul bolnavului.

La Spitalul Clinic SANADOR funcționează nonstop 22 de linii de gardă. Pacienții au astfel acces rapid la medici de diferite specializări, în funcție de problema medicală pentru care au nevoie de ajutor. Există inclusiv linii de gardă pentru laboratorul de analize medicale și principalele investigații imagistice, necesare pentru diagnosticarea diferitelor afecțiuni ale pacientului adult sau pediatric. P

Pacienții care se adresează Compartimentului de Primiri Urgențe SANADOR sunt întâmpinați de personal empatic și dedicat, pregătit să acorde îngrijiri medicale de urgență la cele mai înalte standarde. Deoarece compartimentul face parte dintr-un spital multidisciplinar, pacienții au acces rapid, dacă este nevoie, la servicii medicale complexe de diagnostic și tratament asigurate de echipe cu multă experiență.

Leave a Reply