Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis în această dimineață, aruncându-se de pe clădirea care găzduiește sediul instituției din orașul de pe Bega, de la etajul șase al clădirii.

Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Printre primii care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/03/un-procuror-dna-s-sinucis-la-timisoara/

9 COMMENTS

 1. Atata presiune mediatica pe oamenii astia, procurorii DNA au fost identificati de catre anumite televiziuni ca fiind un fel de cancer al societatii “de care nu mai scapam|”, niste instrumente ale fortelor raului care actioneaza ori de la Bruxelles ori din interiorul anumitor ambasade. Iar ca revers al medaliei infractorii, conmdamnatii au ajuns niste repere de moralitate, exemple pentru generatia tanara, imaculati cazuti intr-o lupta nedreapta cu aceste forte ale intunericului. Ar putea fi si asta, pe langa alte cauze de ordin personal sau profesionale, presiuni din sistem, din ce in ce mai bine controlat de actuala majoritate parlamentara adica de politic…

 2. Ai observat ce nemernici agresivi au comentat la postarea ta? Eu nu pot sa inteleg de ce-i blochezi pe antipesedisti pe pagina si-i lasi pe analfabetii care-ti canta in struna sa zburde liberi la sectiunea comentarii… mda, si dupa aia ne mai miram de ce o buna parte din lumea care a mai rasfoit cate o carte la timpul ei nu e fana Antena 3.

  • ai si tu opiniile tale subiective… fiecare crede ca detine adevarul…agresivii cu opinii contrare nu-i vezi? pe cei care umplu batranii de sange pe strada?!

  • “mda, si dupa aia ne mai miram de ce o buna parte din lumea care a mai rasfoit cate o carte la timpul ei nu e fana Antena 3”

   Cat caracter dom’le, cata eruditie. Si pe deasupra aproape logic daca nu ar fi o afirmatie citita in ceasca de cafea.

   • Daca nu vrei sa citesti A3 nu esti obligat!Dar faptul ca te uiti e un fetisism?Hai,umbla la alta ceasca de cafea,poate mocca nu o sa fii iritat si euforio-extaziat fata de A3?!Adevarul incomodeaza si cu probe alb-negru mai dihai!!!!Eruditia se acumuleaza prin educatie,dar tu nu stii,concluzia ia o mocca e mult mai buna si da stimuli neuronali!O satisfactie simpla!

 3. Constiinta macina si apasa!Sa ai uneltele necesare sa distrugi vieti sau sa aplici justitia unde e cazul,desi n-am prea vazut in cazurile cu adevarat cu bube in cap,lasa urme,executiile nu sunt usor de suportat,ai fost un om,ai ajuns executant,anchetezi fapte,o greutate imensa in carca lor!Paraditori formati de kovesi si sustinuti de nimfa cu talpile pline de jeg,au fost incurajati,propulsati si “mangaiati” pe frunte,decapati cu orice pret,cu bilanturi festive!Omul,ca e om,cedeaza si mesajul profund al acestuia a fost tocmai sfarsitul pe care l-a ales in instutia caruia functiona!Vorbim de prejudicii fata de jaful national?Nu!Vorbim de tinte,politie politica si stalinism in toata splendoarea lui!Vreau un singur exemplu care sa ma contrazica si nu e suficient!Prea multi afectati,achitati cu cereri justificate de despagubiri!Si noi platim varza asta de “anticoruptie”?Aud acum,in timp ce scriu,pe iohannis cu aceeasi hulire a psd,a descoperit pensionarii,bugetul pute,banii pt,pensionari e rahat,aceeasi isterie obsesiva,promulga bugetul ca n-ai ce face!Protestul de la ora 15,ramane pe fb,real doar un chirila stingher?!Pensionarii n-au fb!Esec,dezastru,catastrofa,n-am inteles nimic decat o neputinta si o obsesie data de inamicul nr.1!Dreapta la noi sucks!Sunt storsi!

 4. E absolut normal ca procurorii DNA, divinizati pana mai ieri, sa fie azi demonizați in bloc, oricare le-ar fi păcatele individuale de care ar trebui sa răspundă—se trece dintr-o extrema intr-alta, și-atâta tot. Iarăși, este cunoscut faptul ca păcatele șefului cad asupra subordonaților și ca urmează, ca la armata romana, sa se producă o decimare (tot al zecelea “procuroras” sa-și piardă postul dacă nu capul precum legionarii învinși de altădată) ce va umple de vaiete pe susținătorii “justiției” independente. Dar nici demonizarea nici decimarile nu duc la sinucidere, in nici un caz la sinuciderea in sau din sediul instituției supusa acestor adversități; dacă respectivul procuror făcut bucăți pe pavajul din fata sediului DNA Timișoara era “deprimat” din motive de nevasta bolnava și perspectiva de a rămâne singur cu doi copii de crescut, se arunca in fata trenului, metroului, de pe un bloc turn din centrul orașului, etc. și gata, intelegea toată lumea ce și cum. Faptul ca s-a aruncat in cap de la fereastra biroului sau de atotputernic DNA semnifica ori un act de onoare, menit sa spele onoarea “demonizaței” instituții, ori ceva mai sinistru, o crima prin defenestrare făptuită de careva pentru a-i astupa gura in vreun scandal local. In primul caz, nu prea văd ce naiba de onoare instituționala, deja desființată de acțiunile șefei Kovesi, ar mai fi putut fi apărată de amărâtul de samurai timișorean—o fi Danilet influent, dar nici atâta cât sa transforme orice procuror in practicant de filosofie japoneza și arte marțiale—și, dacă asta i-ar fi fost intenția, presa pro-Kovesi ar fi fost gata sa-l facă erou de cum ar fi zburat prin fereastra, nefericitul. In cel de-al doilea, exista precedente, avocati care s-au aruncat fără explicații in fata metroului, au căzut de la etajul doi!! făcându-se terci ca și cum ar fi zburat de pe vreun zgârie nori, și chiar la case mai mari s-au văzut cazuri precum cel al avocatului familiei Clinton “adormit” cu pastile in biroul sau de la Casa Albă. Oricum am lua-o, e vorba de o moarte suspecta care mânjește și mai mult fațada DNA; amărâtul, fie iertat, va primi judecată pentru faptele sale la alt județ decât cel omenesc, instituția, însă, nu poate fi spălată de fărădelegile comise prin sinuciderea unui subordonat oarecare. Atenție profitorilor!

Leave a Reply