Situatia continua sa evolueza dramatic in Italia.

In ultimele 24 de ore au murit 49 de persoane, anunta corespondentul Antena 3 in Italia, Mihaela Iordache.

Alte 778 cazuri noi de infectare cu coronavirus

https://www.corriere.it/salute/malattie_infettive/20_marzo_06/coronavirus-italia-morti-contagiati-bollettino-6-marzo-regione-provincia-bdb5d8de-5fc5-11ea-96d2-d1c7db9c0ec3.shtml?fbclid=IwAR3liCIrxD2NlLnWa7Q7QHYMz03DPDcxDz_Q7auASoiV7EtRA4lvHWyuUVA

1 COMMENT

 1. From ” new england journal of medicine” :

  Contagierea cu “corona-virus” a inceput pe la jumatatea lunii ianuarie cind un anteprenor german, bogat, bine introdus in afacerile pe care Germania le practica intens cu China. Acest business man a “acuzat” un fel de dureri in git, tuse si restul a cea ce a devenit asintomatic in cazul COV-19. Omul s-a dus la spital cu o febra de 39,1 grade si cu o tuse puternica productiva.
  Ziua ce a urmat subiectul a inceput sa se simta chipurile mai bine si s-a intors la munca.
  In urmatoarele zile proaspat ca un ghiocel s-a intilnit cu o partenera de afaceri chineza care a facut un sejur de afaceri, evident, timp de 3-4 zile la Munchen.
  Femeia de afaceri din Shangai a fost OK pina la intoarcerea in China prin 26 Jan. unde a fost testata si clasificata pozitiva la COV.
  Pentru a conclude, articolul din New England… prezinta si o lista a 17 persoane, CEO si businessman germani, toit spitalizati la Munchen.
  Nemtii au stiut, si au tacut, dezastrul de la Whuan era declansat de la sfirsitul lui decembrie.
  Nemtii tac iar eu ma mir de atita solidaritate umana si simt de responsabilitate.
  Madame Lagarde ar fi spus: avem atit de multi virstnici si batrini in Europa. Pacem!!

Leave a Reply