www.pressalert.ro : Furtuna violentă din această seară a făcut cel puțin cinci morti in Banat.

O femeie a fost lovită de o creangă ruptă chiar în Grădina Zoologică din Timișoara. Medicii sosiți la fața locului n-au mai avut ce să facă pentru victimă. Femeia avea 37 de ani.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit, tot din cauza furtunii, la ieșirea din Timișoara spre Lugoj, în zona capătului de linie al troleibuzului 11, lângă Baron Oil. Bărbatul era șoferul unei mașini peste care a căzut panoul care urează călătorilor „bun venit în Timișoara”.

Marturie : 
Violeta Stan : Zburau pubelele, tigle, caramizi, crengi, copaci facuti una cu pamantul, nu se vedea la un metru decat un praf dens, s-a intrerupt curentul, urgie! A inceput intr-un minut! A fost soare, frumos si dintr-odata a inceput un vant cum nu am mai vazut in viata mea!

La fața locului s-au deplasat echipaje de urgență, inclusiv de descarcerare, iar circulația este complet blocată pe ambele sensuri de mers.

Cel puțin 12 răniți au fost confirmați de Serviciul Județean de Ambulanță Timiș.

Două persoane au murit în urma vijeliei și în localitatea timișeană Buziaș.

Bilanțul provizoriu al furtunii de astăzi din vestul țării a ajuns la cinci morți și 27 de răniți. O femeie a murit la Moneasa, în județul Arad, după ce a fost lovită de un brad doborât de vijelie.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2017/09/femeie-ucisa-de-furtuna-la-timisoara-vezi-unde-s-intamplat/

Leave a Reply