Potrivit unui sondaj CURS, dacă mâine ar avea loc alegeri pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, 35,1% ar vota lista PSD, 26,1% — PNL, 11% — USB, 10,1% — ALDE, 5,8% — PMP, 3,8% — M10, 1,3% — UNPR și 1% — PRM.

Volumul eșantionului a fost de 1.090 de respondenți în vârstă de 18 ani și peste, din București.

Tipul de eșantion a fost unul stratificat, probabilist. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion este de plus/minus 3% la un nivel de încredere de 95%. Modul de intervievare a fost unul față-în-față, la domiciliul respondenților.

22 COMMENTS

 1. trist. psd-ul are vontanti constanti si e format din populatia mizerabila a tarii, la fel si cei care voteaza alde.
  firea are prima sansa detasat la primarie daca nu are loc o miscare sociala la fel ca la presedintie, o sustinere a celorlalte formatiuni pentru nicusor dan ar fi cea mai buna alegere, dar pnl-ul e cretin.
  vestea buna e ca usb are 10% si poate va mai fi o crestere pana la alegeri. pentru analfabetii bucuresteni usb-ul e un mister.

  • @mihai: tu eşti cpnştient de vorbele tale? citez din scrierile tale:”psd-ul are vontanti constanti si e format din populatia mizerabila a tarii,”
   Dar tu nu faci parte din aceeaşi societate? Cu ce ai contribuit tu pentru a schimba ”populaţia mizerabilă” a ţării?
   Tu nu cumva jicneşti conaţionalii tăi?
   Nu cumva te-ai văzut în oglindă şi te-ai recunoscut?
   Fiecare alegător are opţiunea proprie şi nu ai dreptul să judeci pe nimeni, cum nici alţii nu au dreptul să te judece, dar nu jicni !

   • Nu mi-as permite sa cataloghez pe nimeni indiferent cu ce formatiune politica simpatizeaza. Asta e o coada de topor de-a lu’ Piratu’ doar astia au ura asupra propriului popor, un basist de joasa speta.

    • nu eu cataloghez ci sondajele de opinie. electoratul psd este subcalificat, depinde de stat, fosti simpatizanti comunisti, hoti si lenesi , cu o pregatire profesionala si intelectuala sub medie. lucrurile astea se stiu.
     ura o raspandesc cu succes psd-istii, impartiti oamenii in basisti si ceilalti , in tineri frumosi si liberi si ceilalti etc
     voi i-ati ales pe basescu , lis si oprescu primari. atat de prosti si mizerabili sunteti.

     • Mihai, las-o asa, am inteles ! Cand vei afla care este electoratul ALDE mai vorbim. In tot cazul, mai schimbati si voi placa aia cu comunistii, rusii – ai uitat de mineri, s-ar putea ca dresorii sa te certe !

     • @eugenia poate nu intelegi ce e aia comunism. ai fi surprinsa cati din votanti alde si psd plang dupa ceausescu.
      daca tu ai reusit sa iei bacul nu inseamna ca esti peste medie.
      daca urmaresti masurile psd-iste, aprobate de alde, o sa observi multe lucruri dubioase , populiste si bolsevice. iti trebuie exemple ?

    • E ca sa mori de oftica, mai ales dupa exprimarea dictatoriala si imperativa, n-am sa votez cu cine-mi dictezi. Tot basist de joasa speta ramai.

  • Astazi in parlament s-a demonstrat cum ALDE si PSD protejeaza coruptii si coruptia din Romania. Ponta este pe primul loc la absenteism dar azi a venit la parlament sa-l apare pe cel mai bun prieten al sau ghita penalul.

 2. Usb este o organizatie finantata de Soros . Deci ati aflat ce doreste. Este conduasa de acest fatarnic si periculoasa coada de topor NICU DAN. Auzi ce doresc nemernicii? O noua miscare ca la presedinte. Adica sa ne aduca iar pe cap strainii si incompotentii inchipuiti. Vai de noi. Noi ar trbui saformam o ampla miscare de inlaturare din tara a tuturor acestor scursuri si tradatori de tara. In urma experientei cu tehnocratii, este clarca lume s-aconvins pe cine savoteze si ce trebuie sa faca.

 3. salut mihai !!!! daca esti dragut si bine informat spune-mi tu cu cine sa votez !!! sau sa nu votez ????? eu sunt si tanar si frumos si mizerabil si fara scoala si intelextual si bine pregatit si urat si de joasa speta si bogat si destept si batran si cu pensie mica si tot asa …… !!!!! ce zici imi spui !!!! cred ca e bine sa pastrezi proprtiile si sa nu te mai aventurezi in ai cataloga pe oameni pentru ca sigur esti de multe ori departe de adevar !!!! multumesc de intelegere , astept sa ma indrumi tu , ca vad ca le stii pe toate , cel putin la nivel declarativ in politica

Leave a Reply