Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, după valul de relaxări, dar şi de nemulţumiri, de la 1 Iunie, indică o creştere sensibilă pentru PNL, de la 32,6% în luna mai, la 33%.

Alegerile locale vor fi pe 27 septembrie.

PSD, în ciuda unei opoziţii dure faţă de guvernarea PNL, scade, ajungând la 21,9% faţă de 23% în luna mai şi un maxim de 25,8% pe care îl aveau în februarie.

USR creşte la fel de sensibil ca şi PNL, ajungând la 12,3%, după 11,6% luna trecută şi un minim de 10% înregistrat în februarie. Plus, partenerul USR, este creditat cu 5,8% din opţiunile de vot.

Pro România, revelaţia politicii în 2020, staţionează în această lună, după mai multe creşteri la rând care l-au adus la 11,2%, al patrulea în ierarhia politică.

ALDE e pe penultimul loc, cu 3,7%, tot în scădere, după ce în luna mai înregistra 4,2% din intenţiile de vot. PMP e creditat cu 4,7%, iar UDMR ajunge cu 3,4%, ultima formaţiune din clasamenul partidelor parlamentare.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM, în perioada 5 – 27 iunie, pe un eşantion de 1010 persoane. Marja de eroare este de 3,1 la sută, scrie www.stiripesurse.ro

 

2 COMMENTS

 1. PSD , in ciuda opozitiei “dure” ? 🙂
  Pai cu asa “opozitie” se vor duce in nas !
  Opozitie dura face PNL, pe.la.tv , dnul Stamule imi aduce aminte de tupeul PDL…Ei faceau tampeniile…tot ei urlau…
  PSD isi.scoate tinerii in fata.E bine…Dar isi scoate pisicutii…

 2. Ludovique emite discriminari pe.banda.Vor sa.mareasca cota CASS ? Zice ca doar 7 mil.sunt platitori ?
  Pai de ce ne indatoreaza tot pe noi , platitorii?
  Unii lucratori in strainatate nu platesc taxe nici acolo, nici in Romania.Sunt evazionisti.
  Dar in Romania au asistenta medicala gratuita…
  Altii au case cu turnulete, limuzine si NU platesc taxe la stat.Si acestia ar trebui sa plateasca.La suma tranzactionata.
  Mai e o.categorie de asistati social.
  Din banii primiti de la stat ar trebui oprite aceste taxe, in procente.Nu va fi.mult dar si acestia trebuie responsabilizati.

Leave a Reply