Home Articole Soţia lui Vanghelie, acasă la Băsescu, în Mihăileanu !

Soţia lui Vanghelie, acasă la Băsescu, în Mihăileanu !

4669
21

Oana Niculescu Mizil a fost fotografiată în timp ce îi făcea o vizită fostului preşedinte Traian Băsescu, la vila acestuia din strada Mihăileanu. Imaginile au fost prezentate de Mihai Gâdea, luni seară, la “Sinteza zilei”, de la Antena 3.

“Când colegii noştri fotografiau întâlnirea secretă, au venit niste băieţi de la SPP care au făcut un zid uman în jurul maşinii pentru a-i împiedica de la a mai face fotografii”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

Oana Niculescu Mizil este iubita fostului edil de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, aflat în arest la domiciliu, în aşteptarea unei decizii cu privire la situaţia sa juridică.

“Vă aduc aminte de o altă soţie care a mers la Traian Băsescu”, înainte de termenul soţului, a spus Mihai Gâdea, precizând că e vorba de soţia lui Adriean Videanu.

 

21 COMMENTS

 1. si ce daca s-au intalnit! vanghelie s-a intalnit chiar cu ponta si toate televiziunile i-au filmat…bigdeal. Prea multe insinuari si prea mult il urmariti pe Basescu. Este suspect ca inca nu v-a dat in judecata Basescu. Eu presupun ca aveti o intelegere cu dansul

  • Daca basescu este un penal notoriu cum sa nu fie urmarit?A praduit flota?A praduit.A spalat bani cu Casuneanu?A spalat.S-a spaguit de unul singur cu o ditamai casoaia? S-a spaguit.Si toate astea asa ca de plecare,ca lista-i lunga.

 2. Casa din Str. Mihaileanu este un fel de casa conspirativa. N-a zis Basescu cu gura lui ca acolo nu are securitatea asigurata? N-a zis el cu gura lui ca prezenta lui deranjeaza vecinii, cele 9 / noua!!! familii? Atunci ce cauta acolo?

  • Pai probabil Mizilica a cerut musai acolo intrevederea sa-i spuna basescului ca el uite cum si-a spaguit o casa si pe marian al ei il hartuiesc pentru un mai nimic de niste amarate de zeci de milioane,iar ei ,ca intre vechi primari spagari, ar trebui sa se propteasca reciproc,ca intra si in pmp daca e cazul si etc…..numai marian sa fie albit.Si cum basescu este expert in umblatul cu cioara vopsita…

 3. De cand a prezentat domnul Gadea falsul ala grosolan a lui Ionescu despre presupusele plati ale Securitatii catre Basescu , eu nu mai pot privi emisiunile lui…M-am saturat de minciuni si demonizari…

   • Asa cum v-am prezentat o prostie jenanta de fals grosolan reprezentand o minciuna absolut gretoasa prezentata cu surle si trambite de Gadea va rog sa-mi dati exemplu de minciuna spusa de Basescu… Asemenea ineptii oricat l-am urâ pe Basescu nu a scos pe gura lui. Apropo dictatorul are o iesire pe luna iar antena3 debiteaza pe tot minutul ineptii despre familia basescu. Nu ma mir ca pierdeti procese si platiti despagubiri

  • Pai mircea basescu lua banii degeaba de la tigani? Trebuia uns tot angrenajul “justitiarilor cinstiti” incepand cu fra’su si “cheile” lui,care pe unii ii baga sau ii scot,iar de altii ii trec cu vederea,totul functie de suma,interese sau ordinele “de mai sus”.

 4. Oamenii sunt speriati, vin la nasul sa ia sfaturi, chit ca au avocat. Vanghelie e cat se poate de primitiv, Oana Mizil e invatata sa se descurce intre “familiari”(nomenclaturisti, securisti, ce vedea acasa ca puternicii lumii), profesionistii nu-i conving atat de bine ca pilele si relatiile. Iar Nasul e generos cu invataturile, l-a instruit si pe succesorul lui la domnie cum se fac decapitarile de prim ministri: chemi boierii din coalitie la Cotroceni, le dai un pahar, mai dai si cu pumnul in masa daca trebuie si nu se poate sa nu tradeze careva, oameni sunt! Cred ca si Ponta ar gasi intelegere la batranul caid, numai sa vrea sa vina in hruba din Mihaileanu, cu haina in cap, sa nu-l recunoasca banditii de ziaristi pana face zid SPP-ul in fatza portii. Sau, cine stie, poate mai sunt rufe murdare prin casa din Mihaileanu si n-are cine sa le duca la spalat.

 5. Maine apare basescu labeunu si spune ca s a dus sa ude florile. Botanistii ca si carmen cu neuron atrofiat o sa aplaude pe unde pot ca asa e!

 6. atata timp cat KOVESI ,MORAR ,STANCIU , COLDEA etc .nu vor fi dati jos de pe functiile cheie ,nu vom avea justitie si institutii serioase si cu adevarat in slujba poporului ,care-i plateste .[ Motivul este simplu -SUNT SANTAJABILI DE CATRE ORDINARUL DE BASESCU ]-[ ar avea solutia demisiei ,dar traim totusi in ROMANIA , si stim bine ca bunul simt ,la nivelul asta nu exista .]

  • Toti sunt sustinuti acum de iohannis iar fara sa aprobe el, niciunul nu poate fi demis.Si ce interes ar avea el sa demita pe careva, cand si lui ii satisfac aia dorintele,interesele si jocurile lui murdare.A muncit atatia ani basescu ca sa isi infiltreze oamenii in institutiile de forta ca acum sa ii strice opera iohannis si sa puna acolo niste oameni corecti si cinstiti? Nu are sa vada tara asa ceva,pentru ca si iohannis este facut din acelasi “aluat” ca si basescu si intreaga gasca a lor.

Leave a Reply