Presedintele Klaus Iohannis pe Facebook :

“De Ziua Internațională a Animalelor, vi-l prezint pe Spike, un ciobănesc belgian care de 7 ani face parte din echipa SPP. Are un rol foarte important în misiuni, acela de a căuta şi detecta explozibili. Este un bun prilej să ne arătăm recunoştinţa faţă de aceşti prieteni devotaţi”.

14463175_1134133056673944_3785102293634735553_n

8 COMMENTS

 1. Spike cam are varsta pensionarii,sigur nu si-a falsificat data nasterii ? :)))) Pana la urma conteaza ca-si face bine treaba mai putin varsta din buletin 😉

 2. 🙂 🙂 ne arată…câinele dacă vrem drepturi! În alte ţări câinele e obiectul care face curat şi senzaţie la locul de…muncă!

 3. Frumoasa fotografie si felicitari Pres. Iohannis un iubitor al animalelor.
  Klaus Iohannis, preşedintele ales, mai are o armă ascunsă, cu care va cuceri Internetul: iubeşte pisicile, cele mai populare animale de pe reţelele de socializare.
  Asteptam poze ale Presedintelui si cu felinele mustacioase :).
  World Animal Day was originated by Heinrich Zimmermann, the German writer and publisher of the magazine Mensch und Hund/Man and Dog.

 4. Aici e vorba de un gest, cel al Presedintelui Republicii si este de salutat in tara in care nu numai oamenii au de suferit ci si bietele animale. Nu cu multi ani in urma am asistat la un genocid al cainilor si nu vreau sa amintesc cine au fost “actorii” principali ai acestui genocid.

 5. Un Caine “technocrat”, nici ca se putea altfel. Pariez ca patrupedul are diplome câștigate pe merit, ceea ce nu se poate spune despre bipezii pe care ii apără, literal, de bombe/demnitarii de grad înalt din Dealul Cotrocenilor si împrejurimi. Si are si-o mutra deșteaptă, total in contrast cu cea a “prietenului” si de neprețuit in contextul Cotrocenilor, care-i un club de șmecheri, cel mult, deghizați in oameni de “meserie” si numiți consilieri; daca învața si sa scrie-in definitiv de ce nu?-lipsa coanei Săftoiu nu se va simți nici cat o briza de vara prin tufisuri cand va veni vremea sa producă cineva niste Memorii demne de intrat in lista de lecturi obligatorii celor înscriși la concursul “România educata”, (“Cântarea României” Part Two, pt prietenii lui Johannis). Go Spike!

 6. in fotbal de cativa ani lumea e bulversata an de an de fenomenul “new dinamo”????!!!! iata ca de cateva luni lumea politica e bulversata(???) de fenomenul “new ciolanis”. cu un pr agresiv avem parte de un nou “sef de stat” cum le place pupincuristilor sa-l numeasca, unul mai apropiat de popor , un individ responsabil care se pricepe la tot si toate dand indicatii pretioase tuturor. si culmea din paisaj a disparut “prima doamna”, ravasitoarea stafidita, cea care le baga in umbra peste tot unde il insotea la plimbari pe “seful statului” pe restul primelor doamne care aveau nefericirea sa-si intersecteze existenta cu prima donna din carpati. ghinion!acum ca la aceasta operatiune de pr participa destui din mass media care-si aduc omagiul primului falsificator al tarii nu e mare lucru.problema e alegerea fotografiei. unii o prefera pe cea cu cel mai bun prieten al omului dar care ne aminteste de celbra scena cu “ia de la basescu”. iarasi ghinion! altii o prefera pe cea cu intalnirea “intamplatoare” a lui ciolanis cu un grup de elv pe strazile timisoarei dupa “faimosul” discurs tinut la inceputul anului universitar. si ce e mai minunat pentru un “sef de stat” sa stea de vorba cu “viitorul patriei” decat in fata unui magazin de lenjerie intima pentru femei? ce e mai frumos pentru un “sef de stat” decat sa ii fie insotite cuvintele minunate adresate tinerilor elevi decat imaginea manechinelor care-si etaleaza in vitrina sutienele si bikinii asezate frumos la soare? o imagine minunata demna de pr ul unui presedinte. cred ca r.t. ar trebui sa schimbe anosta poza din articol cu minunatia de la timisoara. in rest pupincurismul e la el acasa in postarile simpatizantilor basisto-penelisti. penibil!

Leave a Reply