In timp ce lipsa autostrazilor si cailor ferate sigure si moderne duce la pierderea de vieti omenesti, pierderi economice si explozia nemultumirii populatiei, Guvernul da miliarde de euro pentru pavelele firmelor de partid ale primarilor si presedintilor de consilii judetene…

5 COMMENTS

 1. Cum ar spune cineva “eee, las-o asa.” Multi dintre astia care s-au perindat in toti acesti aproape 30 ani, merita deferiti unui tribunal militar, stiu cu totii de ce unui tribunal militar dar si cand s-o sparge buba … . Unul poet, vrea sa mute gara, altul nu stiu ce nazdravanii mai vrea sa faca, domnilor politicieni infrastructura feroviara e la pamant, mai coborati-va cu picioarele pe pamant.

 2. Astept de dimineață să-ți expui punctul de vedere, pentru ca știu faptul ca ești printre putinii jurnaliști care vorbesc despre realele probleme.
  Am spus probleme, nu mai sunt de mult timp la stadiu de probleme, sunt dramele României: infrastructura CFR(10 000 de km care pot aduce moartea oricand), infrastructura drumurilor(accidente în care mor zilnic copii, adolescenți, adulti), invatamantul (miniștrii incompetenți care schimba sistemul de învățământ la aproape fiecare mandat , iar copiii noștri par din ce în ce mai mult agramați și slab pregătiți) , sistemul de sănătate ( mor copii, tineri și bătrâni pentru ca nu au acces la tratamentul la timp, spitale pline de streptococi, stafilococi etc), clădiri istorice devenite acum ruine, mii de proiecte pe zona turistica anunțate cu fast de fiecare guvernare și în care s-au aruncat bani pentru ca, nu-i asa , următoarea guvernare le-a abandonat doar pentru ca erau proiectele celorlalți. Și lista ar putea continua.
  Avem în schimb frământare națională pe tema justiției și a statului paralel. Nimic nu mai contează, problemele astea par a fi prioritatea națională.
  Liderii politici , fie din opoziție, fie din coaliția de guvernare asmut român contra român pentru interesele lor meschine, prin declarații iresponsabile și de cele mai multe ori nefiind acoperite de dovezi.
  Intre timp România devine ruină!

  • Da,dreptatea intotdeauna este prioritate nationala,altfel tot asa rau va fi si chiar mai rau si sa asteptati mult si bine,autostrazi,spitale ,gradinite,scoli si altele .Cand unii nu s-au trezit inca sa inteleaga ca AU PIERDUT ALEGERILE si isi inchipuie ca este foarte democratic sa faca balamuc cu speranta ca ce au pierdut la vot,recupereaza cu vagabontzeala,de doua parale,cu smecherii cu dosare pedeoparte si molotoave in strada,jonglerii bruseleze si de la ambasade,plus alte sulfuroase iohaniste sau macoviste pedealta .Aia in occident nu si-au aranjat ordinea si viatza pe care o vrem si noi,tolerand vagabonteala si mafiotzaraia politica a unora care la noi vor sa incalce rezultatul votului democratic. Aia nu tolerau manevrele unui complotist care vrea toata puterea si impreuna cu complicii de prin toate partile atenteaza la stabilitatea guvernarii si astfel a rezolvarii multor probleme ce sunt de rezolvat pentru tzara.Problema cea mare este ca haimanalele astea anarhiste de 25 de ani ne-au irosit anii din viatza pentru ca nimic nu s-a putut realiza de guvernanti cu haimanalele pe cap.

   • Ce vedem noi zi de zi urmărind clasa politică nu este de fapt marea bătălie pentru dreptate și adevăr, ci un război bolnăvicios pentru România, un război intre doua găști pt instituțiile de forță pornit din rațiuni meschine și perfide.

Leave a Reply