Decesul cu numaru 200 trage un extrem de puternic semnal de alarma pentru cei care nu respecta recomandarea : #statiacasa

Femeie, 38 ani, din jud Constanța.

Debut pe data de 23.03.2020, internată în SCBI CT – Secția ATI pe data de 31.03.2020, confirmată pe 01.04.2020 în SCBI CT

Fără posibilă expunere identificată, fără condiții medicale pre-existente

Data decesului: 07.04.2020.

Sunt peste 20 de astfel de cazuri in cele peste 200 decese : tineri, fara afectiuni asociate !

PS :

Acest virus extrem de puternic nu ucide numai varstnici cu afectiuni asociate. Furtuna imensa la care e supus organismul uman poate duce si la clacarea celor mai tineri si fara nici o boala cunoscuta.
Singura forma de protectie 100% e sa stati in casa. Daca iesiti, stati la 2 metri de orice persoana, purtati masca si manusi, nu atingeti inutil suprafete, spalati-va pe maini 20 sec dupa orice atingere !
Cine nu respecta toate astea, e victima sigura. In momentul de fata, raspandirea e VIOLENTA !

 

1 COMMENT

  1. Observ o deficienta in controlul tratamentului bolii.Si in Suceava si in Constanta, poate si in alte zone.
    Pacientii sunt obligati ! sa se tratateze casa, desi situatia se inrautateste, pacientii sunt adusi f.tarziu in spital, acolo intra cu greu / retinere / frica in tratament intensiv, cu oxigenare…lipsa !
    In cateva zile sau ore sa se constate decesul !
    De ce sunt adusi tarziu in spital ? De ce nu sunt monitorizati corect acasa ? Cine raspunde cand un pacient trece de la o forma usoara la una medie, deci, ae agraveaza, si nu e adus la spital?
    Este de notorietate faptul ca, in general, evolutia de la mediu la sever/ deces este rapida.

Leave a Reply