Stiti basmul cu autostrada? Ei bine, el revine in atentia opiniei publice. Acum intr-o noua interpretare.

Cariocile sunt noi, harta e veche, dar kilometri tot lipsa. Ca de ar fi nu s-ar mai povesti…

 

 

17 COMMENTS

 1. Off-topic:

  Nea Radule,

  Iohannis nu a castigat, ci a fost impus de la Bruxelles. A casgtigat cu voturi furate masiv si cu largul concurs al serviciilor informative ale patriei, SRI&STS&SIE, care s-au ocupat de tot acest proiect hotarat si stabilit de la Bruxelles, numit intarirea dreptei europene si deci, “intarirea dreptei” si in tara noastra, prin retragerea PNL-ului de la guvernarea miscare facuta de catre “Porumbelul” Antonescu Crin in ianuarie 2014 si realizarea acestei “drepte intarite romanesti”, prin constituirea Miscarii Crestin-Liberale din Romania provenita din uniunea PNL-PDL-Miscarea Popporala etc. Toate acestea fac parte din directiva conducerii de la Bruxelles de intarire a dreptei la nivelul statelor member ale UE, pentru ca odata cu instaurarea crizei financiare mondiale s-a constatat o exacerbare a partidelor si formatiunilor extremist si a celor de sorginte socialista, asa cum se intampla de fiecare data cand clasa exploatatoare sau burghezii inaspreau conditiile strangand cureaua la nivelul robilor, a slugilor sau sclavilor, lucru provenit si consemnat din istorie. Astfel, aceasata “intarire a dreptei” a condus la tot ce observam ca a urmat.

  Remarca: V. Ponta stie, are cunostinta de toate aceste lucruri si el stia cine va castiga alegerile prezidentiale din decembrie 2014, fapt confirmat de el insusi care imediat dupa inchiderea urnelor a aparut si a zis ca a castigat Iohannis si ca asta e!! Stia foarte bine ce se hotarase la Bruxelles, probabil si-a negociat si el postul de prim-ministru sau alte avantaje (functie viitoare etc.). Stia, asa cum a stiut si cand a semnat “pactul de coabitare”, hotarat si impus tot de la Bruxelles, asa cum a fost si cand i-a fost impusa si lista cu cele 10 puncte a lui Barroso tot via Bruxelles etc.

  Asa ca, sa ne lase, ca nu intelege sau nu stie… Povesti.

 2. Sunt satul si dezamagit total pe aceasta tema.
  Nu stiu cum sunt gandite aceste autostrazile la noi, dar ele trebuiesc gandite sa lege in primul rand regiunile istorice, asta daca vrem sa mai avem o tara unita si apoi sa se lege cu celalte tari vecine, in functie de posibilitatea de a atrage investitorii, iar la acest capitol eu vad un drum spre Polonia sau spre Serbia poate mai stralucit decat drumul spre unguri. Asta pentu ca ungurii au avut tot timpul de castigat de pe carca noastra si se prevede si o marginalizare a lor in UE. Asta daca nu este doar un teatru ieftin. Nu spun ca nu e bine sa existe o legatura spre ei.
  Nu exista dezvoltare economica fara infrastructura. Punct.

 3. …noapte bună! copii!!! …sun poveşti de adormit copiii cînd părinţii…au treabă, aşa şi cu fondurile financiare aruncate prin buzunarele sac(fonduri de minciuni pentru naivii care pun ştamplia pe toţi,,netoţii”) scuze Radu, dar de 25 de ani, numai poveşti de adormit copiii!!! exact ca şi cu alegerile…

 4. Radu,am găsit o cale de a te apăra în instanță împotriva Legii Big Brother
  Să zicem că de mâine,e lege ca să-ți pierzi dreptul la liberă exprimare sub suspiciunea că ești terorist.Să zicem că cineva îți umblă în calculator.Tu poți contesta asta prin faptul că ai dreptul la proprietate.Dacă cineva îți umblă în calculator,chiar dacă o face de la distanță,ți se încalcă dreptul la proprietate!E…Home Invasion cum s-ar zice

 5. A ! Rus a spus numai basme pana acum ! Din asta si-a facut cariera ! Inclusiv basmul ala de la referendum, contrazis mai tarziu de INS ….

  • Ioana, cu ce l-a contrazis INS-ul? Cumva INS-ul spune cine are drept de vot? Poate in Congo! Ala iti da niste date estimative, nu matematice, dupa informatiile primite de la cetateni.Min. Adm si internelor o face pentru ca are baza de date cu persoanele inregistrate oficial ca cetateni romani pe categorii de varsta. Incearca sa gandesti inainte de a judeca pe cineva.

 6. Apropo de tema asta. Nu s-a specificat în ce țara se vor face. E ca în bancul ala: Romania fa fi legata cu autostrada de Viena. Momentan s-a făcut pana la granita noastra. Stim cu totii ca tarile vecine au autostrada pana la granita noastra. Mai ieri am vazut ca podul de la Giurgiu Russe pe partea romana e plin de gropi iar pe partea bulgara e foarte bun. Asa ca Domnul Rus ar fi bine atunci când recitati o poezie sa o facei in intimitatea dvs. fara sa va auda nimeni.

 7. cu F16 se ajunge mai repede decit pe autostrada, de aceea luam F16 si alte avioane… cind n-ai bani, prioritizezi

 8. Scuze dar nu pricep despre ce accord politic vorbeste Ponta? Vrea sa fie ironic la adresa lui Iohannis care a propus acordul politic pentru bugetul armatei sau vorbeste serios? Vad ca tot nu intelege nimic. Bine ca nu a ajuns presedinte daca nu stie ca in atributii ar fi intrat tratatele internationale, politica externa si armata nu suselele si altele care tin doar de guvern. Iohannis a propus acel acord politic deoarece avem un tratat cu NATO care prevede asa ceva iar presedintele raspunde de respectarea lui. Daca Ponta vrea accord politic pentru susele si autostrazi atunci sa plece si sa se formeze guvern de uniune nationala. Asta ca sa fie acord politic.

 9. …ha, ha, haaaa!!! nu pot să cred aşa ceva!!! la cîţi bani au tras din bugetul ţării noastre, acum se dau că ajutăăă!!! incredibil!!! …şi ce pomeni de…minciuni!!!…UE plătește autostrada Cernavodă – Constanța, ori se fac,ceva asemănător cu hopuri-dîmburi/aiurea încît să mai tragă bani fără număr…aşa e în românica noastră, cu politicieni de valoarea unui ban găurit!!!

Leave a Reply