Verestoy Attila, unul dintre „supergreii” din Parlament, milita pentru drepturile minorităţilor, dar în acelaşi timp îşi vedea de afacerile pe care le administra singur.
Senatorul UDMR Verestoy Attila, decedat miercuri la 63 de ani, unul dintre cei mai mari investitori din Parlament pe piaţa de capital, avea un portofoliu de investiţii de circa 34 mil. lei (7,3 mil. euro) la bursa românească la preţurile curente de tranzac­ţionare, implicit deţineri de 0,6-0,7% din capitalul social al unor companii precum Transgaz, Antibiotice Iaşi, potrivit celei mai recente declaraţii de avere, scrie zf.ro

3 COMMENTS

  1. Despre morți, numai bine! Suma aia uriașă nu prea l-a ajutat să-și prelungească existența. Important este să fi lăsat suficienți moștenitori care să se spurce cu ocazia împărțirii averii fabuloase, câștigată meritat sau mai puțin meritat de cel decedat.

  2. Cata magarie in acesti capi care incaseaza gras din bugetul statului si venituri pe nemunca! Cetatenii romani din Romania sunt saraciti si mentinuti in saracie dupa o viata petrecuta in campul muncii,pentru ca acesti lacomi sa peospere! Oate cat va mai dura perioada lacomiei fara limita!?
    Nu e vorba numai de acest decedat,toata “cloaca” de lacomi perindati pentru imbogatire pe spatele tarii si cetateanului din tara asta!

  3. Apropo de sume Radule ai ceva info despre un împrumut mare pe care Dragnea & compania vor sa îl ia de creditori internaționali sau chiar de la FMI ? Câțu de la PNL ar fi auzit ceva prin târg și Omu nu prea vorbește bazaconii.

Leave a Reply