Procedura de selecţie pentru postul de procuror-şef al DNA va fi reluată, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nefăcând nicio propunere din cei patru candidaţi pentru conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. “În urma desfăşurării procedurii de selecţie, vă aducem la cunoştinţă faptul că nu se va face o propunere de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie dintre candidaţii participanţi, procedura urmând a fi reluată”, a anunţat Ministerul Justiţiei. Instituţia susţine că niciunul dintre candidaţi nu îndeplineşte cerinţele necesare desemnării pentru această funcţie. Noua procedură de selecţie a fost programată să se desfăşoare în perioada 6 august – 6 septembrie.

16 COMMENTS

  • Venind de la insolventii de la realitatea, trebuie sa credem.
   Auzi, cand isi plateste realitatea datoriile de 25 milioane de euro la buget ?

   • Cand isi va plati Tel Drum, Ciorbea, Teodorovici, Editura si Tipografia Intact, Robert Negoita si altii!

    Sau cand va da PSD amnistie fiscala!

   • FELICITARI domnule Tudorel Toader,

    Pentru curajul de a ne scapa de Ciuma Codrutza si de a incepe un pic de curatenie in statul securist abuziv condus de procurori.

    Procurori cu pregatire profesionala jalnica.

    —————
    Vedeti romani si Victor Ponta. Asta se intampla cand pui ministru un om pregatit si nu un prostalau fricos.
    Omul pregatit nu poate suporta nici impostura si nici nu se lasa intimidat.

 1. Supriza pentru cine?

  Daca Base&co au pus-o pe Kovesi dupa bunul lor plac, fara nici un criteriu de selectie, de ce n-ar face si Drgnea&Tari la fel?

  Prelungim un pic asteptarea ne prefacem ca avem criterii dar sa nu ne facem vreo iluzie; singurul criteriu e ca Dragnea&Tari sa fie de acord si bineintels numai cu cineva de la care obtin garantii ca n-o sa-i mai deranjeze vreodata DNA-ul.

  Asta-i tara in care traim, astia-s conducatorii pe care i-am ales, asta-i soarta pe care ne-o meritam.
  Cui nu-i convine s-o stearga din tara.

 2. Foarte bine! Daca nu e niciunul pregatit pentru un nou inceput,adio!’ Altul la rand! Asteapta o sa ara intreaga!

 3. Acest gargamel mediocru (da, mediocru) ajuns pe linie de partid (PCR în trecut, iar acum PSD – ALDE) sa ocupe toate, dar absolut toate scaunele pe unde si-a perindat poponetul, nu se va lăsa pana când în fruntea DNA nu o va instala pe Haineala (alta persoana mediocră) sau ceva asemănător.

 4. Cel mai bun la dna este tudorel sau livica. Trebuie sa puna pe unul care este in stare sa ii bage la bulau chiar pe cei care il numesc. Sa se tina alegeri anticipate pe motiv de furaciuni.Luluta nu a fost in stare sa il infunde pe pirat si a sfarsit incompetenta pentru romania si competenta pentru corabia piratilor.Tudorel s-a molipsit de la mos craciun si citeste greu. Poate are si el pesta .

 5. sunt de acord cu decizia dl Tudorel Toader.
  eu as vrea ca noul procuror șef DNA sa fie exact ca dl Barsan.

 6. Exact acum 4-5 zile la Realitatea au spus niste invitati ca asta se va intampla si ca se va merge la tragerea de timp pana CCR va da verdele legii 303 asa incat presedintele sa nu mai poata respinge propunerea ministrului. Ce puteam sa ne asteptam de la actualii guvernanti? Vor sa subjuge total actul de justitie. Sa fie infractorii din politica fericiti si liberi.

  • Dan T,
   când doamna Kovesi a fost numită procuror șef nu am văzut o selecție reală, am văzut o negociere politică.
   nici doamna Macovei (fost MJ) nu a organizat un concurs real atunci când l-a numit pe Morar la șefia DNA.

 7. Tudorel Toader nu se grăbește niciodată, rezista la înjurăturile cele mai obscene și, probabil, va trebui împușcat (calcat cu mașina, ca sa ramanem in stilul gealatilor lui Kovesi) dacă Johannis nu-i mai suporta “obrăznicia” de-a nu raspunde la ordinele lui. De altfel, DNA nu e fără șef, madam Jurma e interimar și s-a și grăbit sa primeasca “mirul” FBI, așa ca poate sa se apuce de “spoit” fațada instituției pana-i vine rău, adică pana pleacă Klemm de la post și liaisonul FBI intra sub girul noului ambasador. Deocamdată și-a suflecat mânecile și-a dat verde la paraditul celebrului tandem ONEA-Portocala; ceea ce arată ca e un picuț mai deșteaptă decât Kovesi—sau mai zeloasa fatza de noul stăpân american, care cred ca sta cu mâinile pe chelie regretând ca n-are par pe cap, sa și-l smulgă la vederea dezastrului lăsat de predecesorul lui—oricum, și da da fare, cum zice italianul “cu mâini curate”, se agita pentru succesul interimatului. Iar judele Tudorel așteaptă—e singurul lucru de făcut in situația actuala; poate-poate, va apărea cineva care sa aibă curajul sa se apuce de curățat grajdul lui Augias, numit și DNA.

 8. Radu Tudor ne spui te rog care sunt multele masuri bune luate de guvernul Dancila dupa cum ai spus si doar putinele masuri discutabile. Eu stiu ca Romania e in prapastie si ea nu stie, dar poate ne luminezi tu. Haide ca poti sa gasesti 2 masuri bune.

 9. dl Iacob (procuror DNA) spune ca DNA trebuie sa-si decline competenta in cazul celor 300 de dosare penale care vizeaza magistrati.
  asta este stirea zilei.
  doamna Kovesi (fost procuror DNA) spunea ca nu se justifica infintarea unei noi sectii la PÎCCJ pentru ca fenomenul coruptiei este scazut in domeniul judiciar.
  pe bune? aproax 5% din magistrati (procurori, magistrati) au dosar penal la DNA??
  va dati seama ce “independenti” erau magistratii?

 10. … de ce si-au depus candidaturile daca nu corespund cerintelor.Nu au inteles ce au citit referitor la cerinte?

Leave a Reply