Potrivit unor surse guvernamentale, presedintele Klaus Iohannis va organiza maine la Palatul Cotroceni ceremonia depunerii juramantului pentru cei 3 noi ministri : Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica.

Verificarile continua pina maine privind pe ministrul desemnat al Dezvoltarii, Paul Stanescu.

http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-dna-despre-dosarul-in-care-ar-fi-vizat-paul-stanescu-propunerea-psd-pentru-ministerul-dezvoltarii_1225440.html

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au declarat ca nu se vor duce la Cotroceni la ceremonie, avand fiecare unele reprosuri de adus presedintelui.

https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/16/tariceanu-nu-voi-participa-la-ceremonia-depunerii-juramantului-noilor-ministri-care-se-va-desfasura-la-cotroceni-15-43-25

7 COMMENTS

  1. Paul Stanescu si Felix Stroe sunt doi smecheri locali veniti din partid si securitate,adoptati de Dragnea pentru ca se pricepo la ce stie el ca-i trebuie si atat.Ce castiga Romania ca-si ofera ministerele cele mai bogate pe tava acestor domni ? Ce castigam noi vazand cum banii se topesc de la o zi la alta iar in jur,concret,nu apare nimic ? Zau ca-i dau dreptate lui Johannis sa aiba indoieli la numirea lor…PSD in intregul sau nu are nimic mai valoros ? E intrebarea care ar trebui chiar ei sa si-o puna in primul rand,membri simpli de partid care mai gandesc,eventual,cu creierul lor.

  2. Avem o tara mirifica, pacat ca este condusa de asemenea specimene. Cum sa incep, in ordine crescatoare a functiilor sau descrescatoare ? Niste infatuati, aroganti si carcotasi de lux pe banii cetatenilor Romaniei.

  3. Sulannis Magnificul cu “sceptrul” lui Ceauşescu…îl “unge” pe Mihai-Iuda cu vreo două indicații.

  4. Demn de remarcat ifosele celor 2 pațachine penale, nr 2 și 3 în stat , de 1000 de ori mai grețoși decât au fost cândva Ceașcă și Lenuța. Doar gândul că își primesc leafa din bani publici, dânșii fiind multimilionari din șmenuri și pagube provocate angajatorului ( statul, cine altcineva ) provoacă urticarie și scârbă cronică.

  5. Stroe Felix: ofiter Marina Militara, facut Academia Tactica ( nu cea politica), comandant de nava militara, demisie din armata si apoi facut afaceri .Unde o fi chestia aia cu securitatea la el ?( poate dupa ce s a apucat de facut afacei !)

Leave a Reply