Potrivit unor surse autorizate din PSD, imediat dupa congresul din 29 iunie va incepe un amplu proces de restructurare guvernamentala.

Cea mai mare provocare o va reprezenta reducerea numarului de ministere, cu inevitabila restructurare a unor posturi in zona bugetara.

Ar fi momentul ideal in care ministri si secretari de stat care au performante ZERO in domeniul lor si asupra carora planeaza grave suspiciuni (Transporturi si altele) vor putea aduce o mare bucurie prin plecarea lor.

Ministere complet inutile precum cel al Romanilor de Pretutindeni (ar putea fi maxim un secretar de stat in alta structura) sau pozitiile de vicepremier (la fel de nefolositoare) ar putea disparea.

Premierul Viorica Dancila coordoneaza direct acest proiect si evaluarea a inceput deja. Restructurarea ar putea fi votata in prima saptamana a noii sesiuni parlamentare din septembrie.

2 COMMENTS

  1. Pe vrema ;lui nea caisata tatucul lor si maestru al restructurarilor si reducerilor de personal, circula o gluma: dupa ce reduce el tot personalul mereu cu 50% ramane doar ministrul.. – ma tovule trebuie sa te reducem si pe tine cu 50% Nu se mai poate sefu ca m-ati redus saptamana trecuta, Pai si cum faci tovarase? Sefu, o zi vin o zi nu vin!. Astia cu al viti rost sunt ca si cum nu ar fi fost. iti dai seama ca au fost aici doar cand vezi gaurile din buget si padurile defrisate.. Poate vor sa propuna un guvern virtual cu personaje favorite din games niste nume si fete pe placul mustafalelor si totul sa fie online. La ce bun sa ne mai enerveze moacele astea fara discernamant! La agricultura tovarasi la sapa cu viorica si daea in frunte nu la dat cu parerea si aruncatul cu privirea!

Leave a Reply