Reactia locuitorilor din Targu-Mures a fost si este admirabila. Oamenii de bun simt din Romania sunt cuceriti de solidaritatea romanilor si maghiarilor din orasul transilvanean. Jos palaria ! Sunt convins ca sentimentele voastre sunt impartasite de majoritatea covirsitoare a romanilor, chiar asa cum sunt ei, mai comozi decit voi, muresenii.

Asa cum se intampla in orice poveste romaneasca, cind o idee frumoasa si curata se naste, hoitarii stau pe margine si cobesc. Extrasi din zeama de container gunoier a Securitatii, din persoane cu frustrari personale maladive ori din ratati profesional in mod repetitiv, acesti necrofagi hraniti din cadavrele puterii incearca fara vreo sansa de reusita sa murdareasca sustinerea publica pentru SMURD si Raed Arafat. Evident ca n-au nici un fel de impact mesajele lor. Ramine doar murdaria mintii lor putine, caracterul infect si banii negri pe care-i primesc din partea unui regim muribund. Diversiunea lansata de cei care vor sa deturneze suportul public si sa-l minjeasca n-are nici o sansa de reusita. Nici o minciuna sfruntata despre imixtiune politica sau de alta natura nu tine. Romanii nu mai sunt prosti sau usor de prostit.

S-avem credinta in acest demers onest de sprijin pentru SMURD, de care oamenii sunt convinsi prin propriile sentimente.

15 COMMENTS

 1. “Extrasi din zeama de container gunoier a Securitatii, din persoane cu frustrari personale maladive ori din ratati profesional in mod repetitiv, acesti necrofagi hraniti din cadavrele puterii incearca fara vreo sansa de reusita sa murdareasca sustinerea publica pentru SMURD si Raed Arafat. Evident ca n-au nici un fel de impact mesajele lor. Ramine doar murdaria mintii lor putine, caracterul infect si banii negri pe care-i primesc din partea unui regim muribund.” Acest fragment, trebuie citit si de postacii de pe acest blog, care incearca iar si iar deturnarea de la problematica esentiala a Romaniei: trebuie sa redevenim un popor guvernat si nu unul sub ocupatia mafioto-portocalie. Pentru asta trebuie sa mergem la vot!

 2. Frica, frica de populatie, asa facea si Ceausescu, mai dadea 100 lei, Chioru retrage legea, urmau baietii sa vina in mars spre Cotroceni…, urma mare deranj!

 3. Atentie – in timp ce Arafat a invatat LIMBA ROMANA
  Basescu a uitat si putina ARITMETICA pe care
  o invatase in scoala de marinari imbecili.
  *
  Presupunand ca in 2005 cheltuielile medicale erau de
  10,9% , iar in 2011 erau de 24,3%, atunci afirmatia lui , cum ca in perioada 2005 – 2011 respectivele cheltuieli au crescut cu 223% e de GÂGĂ REPETENTUL.
  *
  S-o luam băbeste.
  Daca 10,9% ar fi crecut cu 100% , atunci suma la
  care s-ar fi ajuns era de 10,9 + 10,9 = 21,8%
  *
  Adica altfel spus sporul de 13,6 (adica 24,3 – 10,9)
  reprezinta doar vreo 124% nu de 223%.
  Probabil ca a luat meditatii de la Roberta.
  *
  Atentie – a cedat – ACUM TREBUIE CALCAT IN PICIOARE.
  Primul obiectiv: readucerea lui Arafat pe functie si
  scuze publice pe care derbedeul sa i le ceara.

 4. In loc sa faca o dezbatere adevarata, isi ia jucariile si pleaca. Ori faceti cum vreau eu, ori nimic… Dar legea invatamantului neaplicabila, dar legea pensiilor militarilor care a creat haos, dar legea salarizarii care este o mare batjicura, dar …, dar…, dar… N-ar trebui cumva sa-si ia el piticul si curva si sa ne lase?

 5. Acum ar trebuie sa se bata fierul, cat e cald.
  Chiar daca Basescu (numai si numai de frica miscariloe de strada, nu din alta pricina)a retras legea sanatatii, ma rog a indicat guvernului s-o retraga, mitingurile nu ar trebui sa inceteze. Sper ca aceasta lege sa fi fost numai scanteia care sa inteteasca valvataia!
  Ceausescu si-a facut-o cu mana lui, Basescu, precum un securist de nadejde, ii urmeaza drumul.
  Romani, nu trebuire sa ne mai lasam calcati in picioare de niste nesimtiti ca portocalii de la guvernare, sustinuti de javrele de udemeristi!
  Sa se inteleaga bine, am zis udemeristi nu maghiari, caci am vazut ca la Targu Mures au fost impreuna, romani si maghiari.

 6. Domnul Dan al poporului, a fost huiduit de manifestanti cand a vrut sa se puna in fruntea lor. Pai manifestantii astia nu sunt din poporul roman ? Sau poate sunt oamenii ciocoilor, sau chiar ciocoii insasi?
  Evenimentul denota faptul ca, totusi, numarul de neuroni nu este chiar scazut!

 7. Momentan sunt in Irlanda si urmaresc pe internet evenimentele din Bucuresti….Domnule R.T., va rog sa propuneti un nr.telf. ( tarif/sms ),unde Antena 3 sa stranga fonduri pentru cei care vor fi amendati pentru participarea la acest miting spontan, impotriva lui basescu. Cel putin atat sa facem si noi pentru cei care sunt in tara si ne reprezinta, pentru ca acesti oameni ne reprea punctul de vedere , nicidecum basescu-udrea si pdl-ul!!!

 8. VĂ FELICIT D-LE RADU TUDOR, PENTRU OBIECTIVITATEA DE CARE DAŢI DOVADĂ, SE VEDE CĂ SUNTEŢI CITIT, INTELIGENT,RAFINAT.AVEM NEVOIE DE CÎT MAI MULŢI OAMENI CA DVS.
  FACEŢI CEVA S-Ă NU MAI APĂREŢI ALĂTURI DE DANA GRECU,CARE ESTE O CATASTROFĂ.M-Ă LIMITEZ LA ATÎT.
  DACĂ NU A-ŢI FI DVS. ŞI INVITAŢI EMISIUNI. NU M-AŞI UITA NICIODATĂ LA EMISIUNEA EI. VĂ STRICĂ IMAGINEA.

 9. M-ă bucură faptul că a revenit Raed Arafat, la conducerea SMURDULUI, Tg.Mureş. Oricum noi nu cedăm, nua acceptăm vrem s-ă demonstrăm mai departe pentru drepturile noastre şi pentru libertate.

 10. FELICITĂRI FRAŢILOR MAGHIARI, CARE NU SE LASĂ INTIMIDAŢI DE MARKO BELO ŞI ACOLIŢI LUI, CARE AU FĂCUT ATÎTA RĂU ÎN EGALĂ MASURĂ UNGURILOR ŞI ROMÎNILOR, SUSŢINÎND LA PUTERE UN TICĂLOS CA BĂSESCU ŞI GUVERNUL LUI.
  SOLICITAŢII LUI MARCO BELO RETRAGEREA DE LA GUVERNARE,SĂ VINĂ ALĂTURI DE VOI ŞI NOI.POATE AŞA VOM REUŞI SĂ CLĂDIM CEIA CE SA DISTRUS.

Leave a Reply