Presedintele Senatului si co-presedinte ALDE a postat public pentru prima oara o fotografie impreuna cu cel mai mic dintre cei trei fii ai sai.

“La finalul zilei, fiecare dintre noi trebuie să știe pentru cine se străduiește!”, a postat Tariceanu.

Tudor Tariceanu s-a nascut pe 22 decembrie 2014.

13 COMMENTS

  • desi ma gandeam ca un om care e Presedintele Senatului si aspirant prim-ministru sa arate ca se straduie pt noi 😀
   Da acu e clar, macar omu e sincer 😀

   • iar poza cu inscriptia din stanga gardului, unde ne arata unde trebuie sa stea masina SPP, adica omul e la o casa de protocol ceva – priceless 😀

 1. 🙂 🙂 candidează bebe-ul?
  S-o lăsăm mai moale cu sentimentalismul! Să ne uităm în jurul nostru să vedem câţi sunt nenorociţi de prindaţii la guvern şi în alte funcţii în cei aproape 27 ani de democraţie proastă în care şi-au bătut joc de naţiunea românească dar i-au pupat în cur pe alţii spre binele personal !

 2. Imi dau lacrimile de atata emotie.Nu iese Firea sa acuze ca unii n-au copii deci ce cauta in politica ?

 3. Alooo, madam Clotilde, madam de la PNL/ţipătoarea avocatul tău în parlament, Iohanis, nu mai urlaţi atâta la ciorditorii noştrii că sunt penali sau agăţaţi de justiţie! Din câte am citit online pe tot globul şi-n orice ţară inclusiv patria noastră, toţi au agăţată coada de ceva dosar civil sau penal !
  Cei 2 candidaţi americani au cozi: tanti cu securitatea şi tramp cu înşelătoria studenţilor:http://www.cotidianul.ro/presedintele-ales-in-proces-inainte-sa-ajunga-la-casa-alba-290981/
  Matale cu casele! Putin cu ceva internaţional(Haga parcă din partea americană)! Merkel are şi ea ceva ascuns de ochii lumii!
  Ce vă mai urlaţi aiurea?
  Citeşte fătuco articolele online să te documentezi ca să nu mai urli aiurea sau să te trezeşti o măciucă în coşul de gunoi!
  Credeţi că mai prostiţi sau manipulaţi oameni?
  Doar dacă-i finanţaţi gras pentru urale!
  Sper şi îmi doresc ca toţi care manipulează prin finanţare să fie amendaţi penal sau cu dosare penale direct în bulău ca să se înveţe minte!

 4. In primul rand sa-i traiasca toti baietii, sa fie sanatosi si sa se bucure de ei, acest Tariceanu (prolific in plan familial) un posibil om politic de mare referinta al Romaniei.

  • Da si Iohannis ce mi ti-l persifleaza pe Nea Donald….
   Pai unde s-a mai vazut om cu asa curaj sa zici (dupa ce Trump azis ca el e pt familia normala) ca astia-s cam tantalai?!?!:))
   Bravo klause! Vezi din greseala maine poimaine sa nu-l feliciti si cu ocazia Ramadamului!!

Leave a Reply