Franta este sub o continua teroare.

Dupa atentatul de la Charlie Hebdo, s-a confirmat ca tinara politista ucisa ieri a fost victima unui al treilea complice al celor doi teroristi.

Un nou atac armat are loc acum asupra unui magazin din Paris cu luare de ostatici.

Evolutia e foarte neplacuta si nedorita pentru situatia de securitate din Franta.

Prozelitismul de care v-am scris si vorbit incepe sa-si arate coltii.

Din cele cinci milioane de musulmani care traiesc in Franta, daca mai exista doar 5 care doresc sa continue actele teroriste, e suficient pentru o criza de proportii intr-un din cele mai importante tari europene. Cu efect direct si asupra situatiei de securitate din Nordul Africii si Orientul Mijlociu.

cherif si said Kouachi

 

4 COMMENTS

 1. este un semn de neputinta sa nu poti face fata la doi fanatici care au facut masacru acesta si continua sa fuga si sa afecteze viata …..mie teama ca in viitor vom asista la un numar tot mai mare de asemenea acte teroriste pentru ca intarzierea autoritatiilor de a pune capat crizei da curaj fanaticiilor!
  Cred ca societatea occidentala va avea de suferit si noi cetateniivom avea si mai mult de suferit pentru ca vom fi panicati si terorizati de astfel de acte.
  Traiesc in Londra si sincer ma astept sa se intample ca un copiator sa copieze genul de actiuni!
  Imi doresc ca serviciile secrete britanice sa fie mai vigilente si sa stapaneasca aceste noi potentiale evenimente
  Nu credeam ca vor veni asemenea zile….nu mie frica…. dar ma gandesc la siguranta familiei mele …pentru prima data din 2007!

 2. Nu știu de ce am senzația că parcă sunt DOUĂ echipe diferite în afacerea asta cu Charlie Hebdo… Unii profesioniști, alții niște amărâți începători… Unii fără milă, alții miloși, înțelegători… Unii atenți la orice detaliu, alții care-i pierd pantofii și actele… Ș. a. m. d. Or să rămână multe semne de întrebare fără răspuns după treaba asta…
  Apropo, împușcăturile cu polițistul omorât în stradă nu-s în fața sediului CH, ci în apropiere, niște străzi mai încolo…

 3. Precis sint tot aia doi care au facut carnagiul in redactie ? Poate daca-si uita si astia buletinele pe undeva isi vor da seama “autoritatile” ca i-au pierdut si vaneaza de fapt alti terorei.Pfff !

 4. Totul se va termina foarte urât,acum rămâne de văzut doar dacă pentru cei doi și victimele lor și statul francez sau va fi teroarea care va aduce noua ordine mondială de care ne temem atât de tare?

Leave a Reply