România se află în plin val 4 al pandemiei cu noul coronavirus, iar răspândirea virusului în comunitate se face la cele mai înalte rate de la începutul pandemiei. În această perioadă, testarea COVID-19 a devenit mai importantă decât oricând. Pentru a limita răspândirea infecției cu SARS-CoV-2, trebuie respectate cu rigurozitate măsurile de prevenție (portul măștii fiind măsura cea mai eficace) și, totodată, trebuie depistate activ persoanele infectate. Fie că e vorba de testarea periodică a angajaților expuși unui risc crescut de infectare ori de testarea tuturor persoanelor care prezintă simptome, chiar și ușoare, doar recunoașterea rapidă a infecției și izolarea persoanelor infectate poate reduce circulația virusului în comunitate. Testează-te pentru a-i proteja pe ceilalți! Cu ajutorul unui test negativ, persoanele nevaccinate pot obține și certificatul verde, pentru o perioadă de timp determinată.

SANADOR vine în sprijinul tuturor celor interesați să afle dacă sunt infectați cu noul coronavirus, cu prețuri speciale pentru testarea COVID.

Testul COVID RT-PCR, care identifică ARN-ul viral din exsudatul nazofaringian prin tehnici de biologie moleculară, este cel mai performant test disponibil pe piață și poate recunoaște chiar și cantități foarte mici de virus. Rezultatul este disponibil în maximum 24 de ore și poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR. Pe baza unui rezultat negativ, se poate obține certificatul verde valabil timp de 72 de ore de la testare (acesta este generat prin platforma certificat-covid.gov.ro). Testarea RT-PCR se realizează doar cu programare prealabilă la 021.9699 – Call Center disponibil nonstop sau prin completarea formularului de programare de pe site. Laboratorul SANADOR este acreditat RENAR (organismul național de acreditare) pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. P

Pentru testele antigenice rapide, rezultatul este disponibil în aproximativ 20 de minute și poate fi vizualizat online. Pe baza unui rezultat negativ, se poate obține certificatul verde valabil pentru 48 de ore de la testare. Testele antigenice rapide se pot realiza cu sau fără programare.

Recoltarea pentru testarea COVID este disponibilă în mai multe puncte de recoltare și clinici:

  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei nr. 172;
  • Punctul de recoltare SANADOR din Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 29;
  • Clinica SANADOR Buzești;
  • Clinica SANADOR Victoriei Corpul B.

Pe lângă testele de identificare a virusului, la SANADOR îți poți doza anticorpii neutralizanți (anti-spike RBD). Aceștia apar fie după vaccinare, fie după trecerea prin infecția cu noul coronavirus. Titrul de anticorpi poate ajuta la evaluarea statusului imunitar după vaccinare sau post-COVID. Acești anticorpi sunt dozați din ser, iar recoltarea de sânge se poate face în orice clinică sau punct de recoltare SANADOR, fără programare prealabilă, în timpul programului de lucru. Până la 30 noiembrie, poți beneficia de un discount de 25% pentru testul de dozare cantitativă a anticorpilor anti-SARS-CoV-2 IgG (anti-spike RBD). Rezultatul se obține în maximum 24 de ore și poate fi accesat online.

 

Leave a Reply