Tudorel Toader :

Procurorul a incalcat matca lui constitutionala prin ancheta asupra legiuitorului secundar, Guvernul.

E o tentatie a puterii de a acapara mai mult, de a lua din zona altei puteri.

Eu imi voi exercita autoritatea constitutionala asupra procurorilor.

Justita este facuta de judecatori.

Echilibrul a fost restabilit de CCR.
Raportul are rol de legalitate si constitutionalitate.

DNA a exercitat presiuni asupra Guvernului, si-a asumat o atributie constitutionala pe care n-o avea.

Raportul mentioneaza si oportunitatea unor mecanisme de sanctionare, in limitele legii.

Este un plus de gravitate mai mare intr-un anumit context.

Am avut intalniri importante la Bruxelles in contextul evaluarilor pe MCV.

Sistemul judiciar din Romania are inca multe lucruri de remediat.

Au existat derapaje institutionale,  ce nu pot fi justificate sub dezideratul combaterii coruptiei.

Au existat actiuni cel putin exagerate din partea DNA.

Au fost derapaje care au produs reactii negative in randul opiniei publice.

DNA nu poate functiona decat in acord cu rigorile statului de drept, in acord cu drepturile fundamentale, in normele cele mai exigente.

Ceea ce consideram oportun, in spiritul exigentelor statului de drept, este o instituire o monitorizare a activitatii procurorilor DNA, DIICOT, PICCJ, fara ingerinte in independenta solutiilor procurorului.

Respectarea limitelor de competenta, actiuni de natura sa puna in pericol democratia, sa afecteze drepturile si libertatile fundamentale.

Am apreciat ca in acest moment nu este oportuna declansarea mecanismului de revocare a procurorului sef DNA. 

http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2017-03-29-21688938-0-document-rezultatul-evaluarii-dna-catre-ministrul-justitiei.pdf

 

51 COMMENTS

 1. Ce va spuneam alaltaieri ? Ca nu va muta decisiv….Daca era un politruc carator de genti propunea revocarea in seara zilei in care s-a pronuntat CCR…Omul e meserias nu-si bate joc de o asemenea functie.

  • Pai ce-a facut ma nene, ma?!

   Stapanirea, stapanii nu le-au dat voie sa le schimbe sluga!

   PPE din Bruxelles si americanul Klemm au transat din nou problema cum au facut cu Philip Gordon si lista lui Barroso cu cele 11 puncte la referendumul de demitere a lui Basescu Damigeana din 2012?!

   Se intampla din nou! (Twin Peaks)

   P.S. Suntem o colonie de tara! Hai sanatate!

   Restul e cancan

   • Acest jalnic Toader devenit complice la incalcarea Constitutiei alaturi de DNA ne spune noua cetatenilor senin ce a facut DNA.
    Stim mai pamapalu de carton tu esti ministru al justitiei nu cetaten care comentezi trebuie sa iei masuri pamapalule.
    Vorbesti aiurea la nesfarsit si esti bun de nimic. Rusine gaina psd-ista ce esti.
    RUSINE fricosilor si complicilor coabitaci.

  • Ce va spuneam…a tras de timp…asta e PSD coabitac si partas la toate abuzurile sistemului
   basist-iohannist-secursit.
   ——————

   Domnul Toder este acum partas la incalcarea Constitutiei alaturi de DNA si procuratura generala. O decizie a CCR este ingnorata de aceste institutii. : DNA, Parchet si ministrul justiei,
   Deci cum sa mai respectam legea? Asa orice cetatean poate ignora o deczie a unei curti.
   ———–
   Halal ministru, halal justitie, niste complici cu totii in incalcare legii ziua in amiaza mare.

   • De azi i nainte , niciodata, niciodata n-am sa mai sustin, sa votez PSD sau o coalitie care are legatura cu PSD acest partid care coabiteaza cu sistemul securist. Ponta cu Ghita cu Kovesi cu Florian.
    Dragnea cu basescu cu Iohannis jucand tenis cu aia de mai sus.
    ———–
    NICIODATA PSD
    PSD la PUSCARIE !
    PSD la PUSCARIE !
    PSD la PUSCARIE !
    PSD la PUSCARIE ! PSD la PUSCARIE !
    PSD la PUSCARIE ! PSD la PUSCARIE ! PSD la PUSCARIE !

 2. Ne-am prins cu toții ambasada sua conduce Romania alaturi de komisariatul sovietic de la Bruxelles am vazut-o in 2012 o vedem si acum…
  Mi-a sila ,crede ca in condițiile in care ambasadorul sua se comporta ca komisarul sovietic,guvernatorul atotpuernic al coloniei e greu sa nu fi antiamerican…
  Trăiască colonia basist-securistica’-kovesista Romania…
  Cum mai e cu parteneriatul strategic:))))?

  • Fii amabil/a, comisariatul sovietic de la Bruxelles e format din popularii democrati de la PPE care detin majoritatea in Parlamentul Europei sau la cine exact te referi?

   P.S. Si de prins, ne prinseseram demult, cel putin din 2012 cand Philip Gordon si Barroso cu lista lui cu cele 11 puncte (porunci) au transat si atunci ca si acum soarta referendumului de demitere a lui Basescu Damigeana. Adica asta de-acum a fost subtire, fata de ce s-a putut vedea direct si foarte clar atunci. Bafta

   • tot la PPe ma refer si eu dar,si la uniune in general,v-am scris mai jos mai pe larg la ce ma refer e doar o analogie intre structura colonialista europeana si vechile komisariate sovietice…doar o comparatie..,v-am scris putin mai jos…

 3. Exact la ce ne asteptam… Pledoarie impecabila, decizie lamentabila…Nu cred ca numai pozitia d-lui Dragnea i-a influentat decizia…este un complex de imprejurari favorabile mai degraba d-nei Kovesi, Din nou cancelariile occidentale ne dicteaza…si mai ales pozitia d-lui Klauss Iohanis in favoarea celor 2 procurori… Pacat, d-l Tudorel Toader putea sa intre in istorie…putea sa faca istorie…

 4. 18 pagini in care ministrul justitiei a arat clar, pe baza constitutiei si a legilor, faptul ca dna-ul in special a incalcat orice regula a statului de drept si si-a arogat niste puteri mult mai mari decat cele specificate de legi. si apare pagina 19, concluziile si decizia scarboasa care l-a facut de tot rahatul pe specialistul in constitutie: nu cere revocarea celor doi procurori sefi. in schimb vrea o monitorizare a activitatii celor doua parchete???!!! omul e sanatos la cap? nu vede ca s-a facut de ras? ma mir ca la sfarsitul expozeului de cca 40 de minute nu a cerut o marire de salariu pentru cei doi procurori, o vacanta prin dubai sau mai stiu eu pe unde si de ce nu, sa le dfea statul o casa mai mare . bataia de joc la adresa celor multi din tara asta care asteptau altceva in functie de gravitatea celor facute de cei doi procurori sef are un nume si se cheama dragnea. acest lider care si-a batut joc si isi bate joc in continuare de cele mai mare partid arogandu-si meritele altora pentru victoria din alegeri.atata timp cat este liderul acestui partid, atata timp cat are sabia condamnarii in alt dosar implicit un stagiu prin inchisoare va continua bataia de joc la adresa celor multi si chiar a justitiei lasata la mana unor nenorociti care stau sluj in fata altui penal.sa vedem acum cine are cojones sa ceara ei demisia celor doi chiar pe baza acestui raport sau sa-si dea demisia din acest partid ajuns de tot rahatul din cauza acestui lider de kakat!

 5. PSDist… Ia-ti paginile nea Tudorele si mergi matale la comisii, comitete si alte adunari la care participi. Nu e de tine min Justitiei. Nu poti sa spui ca procurorii sefi au incalcat Constitutia si ei sa stea bine mersi pe functii. La ce iti folosesc evaluarile, tratatele, paginile daca nu faci un lucru simplu: sa-i dai afara cand au actionat in dispretul legii?

 6. remarca a doua dupa conferinta dar mai ales decizia acestui penibil e urmatoarea: unde e analiza de management a celor doi procurori sefi in cele 18 pagini fara cea mai cretina concluzie in care si-a batut joc de cele mentionate anterior? omul si-a batut joc clar in primul rand de profesionalismul lui! astept demisii!

 7. A sosit ”erata” după enorm de multă bulibăşeală şi atâta aşteptare(tot noaptea/la ambasador)! E aceeaşi cale şi acelaşi drum identic cu băsesciada:) 🙂
  Nu cumva începe în cel mai scurt timp hăituiala celor de la CCR?
  Să nu mai aud că democraţia persistă în românica, e liber la continuitate în orice fie şi prin abuzuri uriaşe, trăim decenii de-mpliniri măreţe! Imnul românicei cu laudaţio şi mai am o idee în loc de dna să schimbe numele instituţiei îm L.K.K. şi să rămână doamna pe veci angajată!

 8. Pai ce-a facut ma nene, ma?!

  Stapanirea, stapanii nu le-au dat voie sa le schimbe sluga!

  PPE din Bruxelles si americanul Klemm au transat din nou problema cum au facut cu Philip Gordon si lista lui Barroso cu cele 11 puncte la referendumul de demitere a lui Basescu Damigeana din 2012?!

  Se intampla din nou! (Twin Peaks)

  P.S. Suntem o colonie de tara!

  Restul e cancan

 9. Domnul Toader Tudorel este un profesionist de o intelgenta sclipitoare si unul din cei mai buni juriști ai României un om de o valoare profesională uriasa..nu cred ca a fost decizia domniei sale mai degrabă a fost hotărârea guvernatorului Klem si a komisariatului sovietic Bruxelles..cred ca altii au hotarat

  • Care komisariat sovietic ma nene? PPE-ul din Bruxelles care detine majoritatea in Parlamentul European este format din rusi, sau la ce te tot referi pe-aici?

  • Popularii democrati europeni sunt oamenii globalistilor americani de peste ocean, ai camatarilor planetari mai exact, pusi sa le administreze marele proiect de globalizare numit UE. Chiar din aceasta cauza si actioneaza in tandem, asa cum s-a vazut la referendumul de demitere a Chiorului din 2012 cand administratia democrata de peste ocean l-a trimis pe emisarul Philip Gordon, in tandem cu demersurile lui Merkel si Barroso cu lista lui cu cele 11 porunci (puncte). La fel ca si acum, cand ambasadorul democrat Klemm a descins peste Tudorel Toader la minister cand ala a chemat-o pe Kovesi si cand Toader a fost chemat de doua ori pana la Bruxelles.

   Care komisariat sovietic din Bruxelles, tu ce ai mai citit sau la ce post tv de propaganda securista te-ai mai uitat naiba?

   Hai sanatate, bafta!

   • prin komisariat sovietic ma refer la ppe ,dar si al ue in ansamblul ei care este o structura colonialista centru-periferie c,folosesc peiorativ expresia komisariat sovietic ca o trimitere la metehnele URRS ,UE este noul urss doar ca de dreapta..
    e o expresie komisariat sovietic,nu are legatura cu rusii.
    da eu critic globalismul colonialist si neoimperialist..

   • faptul ca ue asemeni urss doreste sa controleye politica interna a statelor,sa detina controlul resurelor strategice si sa sugrume in cay de nevoie vointa popoarelor…e doar o comparatie…alti actori aceeasi scena..doar ca de dreapta.

  • Dacă așa decide și în instanță, e într-adevăr un profesionist sclipitor (un uriaș minuscul în fața celor care spuneți că au decis pentru el). Nu-mi rămâne decât să mă întreb: cine hotărăște ce sentințe să dea judecătorii în procese de la cele mai banale până la cele mai complicate? Acesta o fi dichisul rămânerii în pronunțare?

   • Domnul Toader Tudorel a fost judecător la CCR care era instanță nejudiciara..nu functiona in interiorul sistemului judiciar…si are unul din cei trei judecători care sau opus in 2012 salvării betivului trădător si vânzător de țară Băsescu si impotriva eratei de la 5..
    Este un profesionist desăvârsit..domnia sa este profesor pt anul 3 si pentru masterat la drept la Iasi,nu am apucat încă sa-i fiu studentul sau,sunt abia in anul1 dar ,mai toata lumea stie ca domnia sa este un om de mare valoare..cred ca aceasta decizie are alți autori..unul dintre ei ambasada Sua altul Bruxellesul poate si guvernul intr-o masura…

    • Daca are alți autori, sa nu-și ia banii de ministru, tata! Și sa plece frumos de unde a venit. Ieși în fata și zici: bai, eu nu mă simt capabil de meseria asta, mă retrag. Te lași, tata, dacă iau alții decizii!

 10. HAHAHA, au castigat din nou stapanii Romaniei care a dovedit din nou daca mai era cazul, la fel ca in 2012, ca tara noastra este o colonie de tara.

  Au castigat stapanii tai de la Bruxelles si de peste ocean prin emisarul Klemm si PPE de la Bruxelles care au transat ei meciul si de data asta, la fel cum l-au transat si emisarul administratiei americane Philip Gordon si Barroso cu lista lui cu 11 puncte in 2012 cand romanii se saturasera de Chiorul Basescu Damigeana si vroiau sa il dea jos!

  Ne-am recastigat practic statului de sclav si de colonie, cu care observ ca esti oricum foarte familiarizat si multumit!

  Kovesi va aresta in continuare oameni de afaceri romani si factorii decidenti pentru a elimina concurenta oamenilor de afaceri straini de la noi pe care nu ii ancheteaza nici dracu’ pentru toate tunurile si tepele pe care le-au dat, asa cum ii dau ordin stapanii ai carei sluga este Kovesi plagiatoarea de “doar 4%”, cum ar veni.

  P.S. Prin recuzarea lui Kovesi si a lui Lazar romanii oricum nu obineau nimic, pentru ca pentru oamenii obisnuiti acest lucru nu are nicio relevanta, nici importanta si nici nu se intampla nimic concret in vietile lor daca sunt sau nu mai sunt astia doi procurori sefi la DNA si la Parchetul General. La mintea astora de dreapta de pe la noi, va dati seama ca n-are nimeni ce sa le ceara!

  Romania, caz real.

  Restul e cancan

 11. Oricum, Iohannis anuntase ca nu va semna recuzarea lui Kovesi, el fiind tot o sluga a stapanirii care primeste ordine precise si exacte din afara pe care trebuie sa le execute intocmai si la timp, fara sa cracneasca.

  Din toata aceasta poveste se putea obtine cel mult ca stapanii Romaniei care este o colonie de tara, ar fi acceptat cel mult sa isi schimbe sluga de la DNA, respectiv pe Kovesi, fapt care era oricum total irelevant. O sluga inlocuita cu alta sluga aservita acelorasi stapani era zero absolut, adica nu avea nicio importanta. Asta era maxim ce se putea obtine. Deci, a fost un fel de furtuna in pahar cu apa sau palavrageala multa pentru nimic.

  P.S. Mai bine dadea Ghita ala drumul in continuare la filmulete din vie cu Kovesi si la facturi si alte documente, ca el asa a promis, si o zbura si pe plagiatoarea asta de “doar 4%” in aer de nu se vedea. Dar, deocamdata ramane cum s-a stabilit! Ghinion.

  Hai sanatate, pa!

 12. Luluta a facut pipi pe Constitutie, Toader a supt laptic Klemm s-a facut si el la randul lui pipi pe Constituuie. Legea fundamentala fiind doar o carticica buna de sters la fund cu ea. Traiasca lingatorii de clante ale ambasadei americane de la Bucuresti.

 13. D-le Radu Tudor,nu va mai farasuiti atata degeaba,noi cei care votam oricum nu contam,si de altfel dl. ministru a strecurat asa tangential o mica stire ,cum ca la co-propunerea Romaniei se va face postul de comisar European,care probabil e cu debicatie pt.cel mai procuror din Europa…..!!!!!

 14. Daca incepea procedura de revocare, le facea un favor celor doi, victimizandu-i. Plus scandal cat casa si accentuarea divizarii societatii.

  In legatura cu contradictia evidenta intre cuprins si concluzie, cred ca este intentionata, astfel incat sa se vada ca nu e decizia lui. Evaluarea este a lui, decizia nu.

  Eu citesc in urmatoarea nota evaluarea: ” nu va pot da afara, dar cat sunt eu ministru, nu miscati in front”.

 15. Ohhhh, alt ministru pres, nimic nou sub soare, asta e tara de lumea a 3-a !, se stie. Vaiiiiiiiiiiiiiii ce noutate hahaha NU! si asta se stie – cancelariile straine au decis IAR! pentru ROMANI, adica pentru colonia Romanika. Ce nu s-a inteles din toate vizitele si discutiile Klemului si a altora ca el? Nu s-a inteles clar ca VOTUL e un caca, o pacaleala?, ZERO!. Ca nu conteaza! Ca suntem niste SCLAVI deoarece asa vor EI, strainii -o colonie -bataia de joc a lor!. Si desigur avem niste carlige de rufe pe post de barbati de stat -politici, niste lasi cap -coada, IZMENARI! LE TREMURA IZMENELE cum ragaie un strain si nu de azi, de ieri, ci de cand e Romania pe harta!.
  Si in fond ei traiesc bine si in lux suprem! iar scaunul lor si functiile inalte sunt mai importante decat sarantocii de romani, lasa-i naibii de sclavi!.De aia romanii nici nu au venituri normale -decente, de aia ROMANII NU CONTEAZA!, pentru atitudinea asta de lasi, dar in schimb o atitudine de specialisti in furt -furt de la noi!.
  Ei au furat si inselat romanii mereu, iar strainatea ne-a vrut sarantoci mereu-mana de lucru ieftina =combinatia perfecta intre ei si straini, nici nu se putea mai bine!. Colaborare perfecta, nu? pe nervii, viata distrusa si munca noastra!. La Revedere Romania,dormi linistita, ALTII vegheaza pentru tine ca sa ramai vesnic- in eternitate pacaliciul Europei si al lumii.

 16. Tara de rahat! Incalci legea fundamentala a tarii si esti “fata de fata”. Nea Tudorica a sters pe jos o ora cu zeita, iar la final si dat cu tesla-n oua.
  Sau poate i-a aratat doar pisica, pe principiul “uite ce-ai facut, te pot rezolva oricand”. Daca Dragnea crede ca o poate dresa pe huiduma, se pacaleste singur.

 17. Se vedea de pe luna ca ăsta nu va face nimic. Când va mai aud și pe voi astia de la A3 și pe Ciuvica cum plecați după fenta, mă umfla rasul. Dacă avea ceva de gând în sensul ăsta, la 3 minute după motivarea CCR cerea demisia lui Kovesi. Când auzi vrăji de astea cu doua săptămâni, îți faci cruci. Ce dracului sa faci în doua săptămâni? Alții în doua săptămâni zboară în spațiu, ție îți trebuie doua săptămâni sa citești o motivare a CCR?
  Doamne ferește în ce tara trăim!!! PSD sunt marii perdanti ai acestei combinații cu tudorel șmecherel. La prezidentiale nu fac 20%. Nu-i mai votează nici dracu’! Cum sa îi mai votez ca eu vreau sa scap de Kovesi și ei îmi pun un sclav de-a lui Kovesi ca sa o tragă la răspundere pe Kovesi.

   • Nu e vorba de aia. Tot la voi o sa mă uit, ca la altceva chiar nu am la ce, nu mă pot uita la specimenele alea de televiziuni, dar era mai bine sa nu ni-l fi prezentat pe Toader ăsta ca pe Mesia. Ca nu e deloc așa, s-a văzut și prin decizia asta care era foarte ușor de anticipat. De doua săptămâni ne ziceti ca ce profesionist e omul. Am văzut. Profesionistul lui peste e.

 18. Pleaca singura ? Sunt curios unde va pleca, oricum scaunul si biroul sunt in pregatire. Sigur va pleca spre malul Atlanticului.
  Cu totii azi s-au facut de bacanie, fara exceptie.

 19. Nu e oportun să aplice legea chiar dacă au încălcat legea?
  Wow!
  ””Au fost derapaje care au produs reactii negative in randul opiniei publice.””
  Hai să ne amintim precedenta declaraţie a CCR-istului:”’nu am fost chemat pentru a semna erata”
  Pentru a semna/a accepta erata că băsescu?
  Spune el ”nu e oportună schimbarea”!
  După ce Ghiţă şi destui au divulgat despre ”binom şi sri plus dna” şi s-a încălcat legea şi Constituţia, în loc să stopeze facerile, li se permite continuarea atrocităţilor! Nici că nu se putea dovedi altfel realitatea în care trăim în ţara noastră!
  Felicitări pentru decizia de a continua ”ilegalităţile” în românica!
  O să li se dea şi imunitate totală?
  Haos total din toate punctele de vedere!

 20. mai copii (cum zicea I.Ratiu)…voi nu intelegeti ca Romania e plina de “gaze inflamabile”…mai trebuie o bricheta sau un chibrit si suntem…istorie…nu se face primavara in Romania cu un ghiocel (T.Toader)…stiu ca nu mai aveti rabdare, ca vreti ca totul sa schimbe acum, cand vreti voi…dar politica mare nu se face pocnind din degete…trebuie rabdare, tact si diplomatie…

 21. Mai stiti monentul ala cand USL a castigat alegerile si fix dupa a iesit cu pactul de coabitare cu Baselu? Eh, astazi e deja-vu!
  CCR zice ca e de rau si cei care au castigat alegerile (va suna dubios ca tot Dragnea e cu coada?) ies azi cu pactul de coabitare cu Kovesi.
  Usl s-a cam rupt dupa pactul ala. asa va fi si cu ALDE, ca doar Tariceanu a trimis cererea catre CCR (Dragnea a spus ca dupa el nu trebuie schimbati procurorii sefi. Eternul si “simpaticul” Dragnea).

 22. 1. Curtea Constituțională a fost sesizată de Șeful Senatului ( adică domnul Călin Popescu Tăriceanu).
  Întrebare: de ce nu a sesizat Guvernul României și/sau Șeful Camerei Deputaților?
  2. După decizia Curții au ieșit la declarații liderii coaliței.
  – domnul Călin Popescu Tăriceanu a spus: se impune revocarea din funcție a doamnei LCK.
  – domnul Liviu Dragneaa spus: nu se impune să cerem demisia doamnei LCK.
  3. MJ Tudorel Toader este un profesionist – și-a dat seama că nu are susținere politică.
  4. Revocarea din funcție a procurorilor șefi era o decizie politică. Actuala majoritate pozează în victimă – dincolo de văicăreli se ascund negocieri oculte.
  5. Domnul Liviu Dragnea încearcă să negocieze cu “SISTEMUL”.
  Din păcate, liderul partidului PSD nu reușește să învețe nimic din greșelile domnului Ponta.

 23. O mostră de înfăptuire a justiției în România. Dosar argumentat, cu probe solide (raportul), sentință în contradicție cu întregul dosar (concluzia). Cum să-ți mai cauți dreptatea într-o instanță?

  • Ministrul Justiției a ”deliberat” ca judecător. Ce speranță poți avea în fața unui astfel de judecător?

 24. Ministrul Justiției e și profesor de drept. Adică îi învață și pe alții ”cum se face” ca să citez un clasic în viață.
  În ce privește posibila sugestie din partea lui Dragnea, ei bine, tocmai și-a decis singur condamnarea.

  • Dragnea ajunge la pușcărie. Vreo 3 ani își ia. O sa-l ia frumos, de acasă, cu mascați, spectacol, ca pe Becali. O merita cu prisosință. Eu as vrea sa-i dea 10 ani.

 25. Ashura, ai dreptate, numai orbii nu vad comisarii , lobiul rusesc de la Brussel. Cine doreste o europe de carpa care sa fie condusa ca o papusa de la moscova si Washington. Dragnea are dosar in stand bay. Lucrarea dlui ministru e de nota zece, cu un final decedat. Pilat din Pont s-a spalat pe maini, ca si dl ministru care totusi a aratat incalcarile flagrante ale constitutiei, dar fara solutie finala corecta a aratat ingerintele straine in conducerea statului DE DREPT? Vizita ambasadorului usa simultan cu audierea sefei dna la ministerul justitiei, oare simpla coincidenta. Este adevarata fraza din constitutie si de la intrarea in CSM precum ca “Nimeni nu este mai presus de lege” Numai sclavilor li se aplica prevederile din codul muncii privind raspunderea disciplinara, materiala si penala. Draghnea isis apara pielea nu are sange in iastalatie.Dna ANDREEA, AVETI DREPTATE, numai cine este fara de pacat sa arunce cu piatra in DNA! prin sesizarea curtii constitutionale CCR, Dragnea care are dosare? Seful guvernului care are si el un dosar vechi de pe vremea cand era ministru comunicatiilor, i s-a aratat pisica.

 26. ESTE ADEVARAT CA DL MINISTRU A FOST SEFUL COMISIEI DE APROBARE A TEZEI DE DOCTORAT A SEFEI DNA LCK? ASA CUM ARATA DL ZIARIST O ZARA.

 27. Abia acum pot spune ca REZIST-eii si TFL-eii “sa vina DNA sa va ia”.Mentinand pe cei doi,Lazar si Plagiatoarea 5%-Kovesi in functii si necerand macar un control al CSM asupra activitatii lor-am devenit cu acte in regula o Republica a Procurorilor.Singurul politician care a ramas consecvent cu demiterea lor a ramas Basescu dar,Dv. urandu-l nu ati amintit nimic despre acest lucru.Tariceanu care a fost in trecut atat de vocal ieri,a “dat-o la intors” si s-a muiat.De ieri seara oricine poate incalca Constitutia oricat de grav ca nu va pati nimic!

 28. Nu era momentul martirizarii celor doi procurori șefi. Erau mult mai periculoși pentru țară demiși și susținuți de o armata de zombie. Toader știe ca dușmanul trebuie ținut aproape dacă vrei sa ai controlul asupra lui. Și are, ca e ministrul Justiției! A și spus ca îi va monitoriza și uite ca niciun zombie din aia de-i știm de prin Piața Victoria nu poate avea reacție. E o chestiune care tine de o strategie a unui om trecut prin viață. As merge pe mana lui Toader, dincolo de imensa satisfacție pe care as fi avut-o vazandu-i revocati pe ceI doi uzurpatori și trădători. Oare nu Iohannis era ultimul care îi putea revoca pe șefii celor doua parchete, la propunerea ministrului Justiției? Când, în viata asta se putea întâmpla lucrul ăsta? Dacă Toader era factorul de decizie final, atunci puteam discuta despre o alta soluție a evaluării sale asupra celor doi procurori.

 29. Probabil ca procurorii nu s obligati sa cunoasca Constitutia si s-o respecte. Ar trebui schimbata legislatia sa nu mai poata fi posibil ca astfel de procurori sa ajunga sefi.

Leave a Reply