Prezentatorul american Howard Stern ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite personalităţi de televiziune, informează contactmusic.com.

Howard Stern, un cunoscut prezentator radio şi TV, a primit onorarii de 95 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2014 – 1 iunie 2015, pentru activitatea sa la postul de radio Sirius XM, unde are o rubrică zilnică, şi în calitate de membru al juriului emisiunii de televiziune “America’s Got Talent”.

Prezentatoarea americană de talk-show Ellen DeGeneres ocupă locul al doilea, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Podiumul este completat de Phil McGraw, un cunoscut prezentator TV şi autor de cărţi de dezvoltare personală, care se află pe locul al treilea, cu venituri de 70 de milioane de dolari.

Maestrul bucătar Gordon Ramsey şi Ryan Seacrest, prezentatorul emisiunii “American Idol”, ocupă la egalitate locul al patrulea, cu venituri de 60 milioane de dolari.

Ultimul loc din acest top, al şaselea, i-a revenit starletei de reality-show Kim Kardashian, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit Mediafax.

Majoritatea acestor venituri anuale sunt incasate de vedetele de televiziune in functie de audienta emisiunii lor si de incasarile de publicitate ale postului tv.

4 COMMENTS

  1. Nu trebuie pus nivelul de trai din România cu al SUA. Chir azi am citit cîteva articole online din presa străină şi mă întinsesem cu gîndul la ”satul ROMÂNIA, comuna Est, judeţul Europa :))))) Cam aşa se pare că sîntem consideraţi după cum se configirase toată împărţeala lumii şi a Europei. Chiar şi din tot ce se practică actualmente, dar şi fiind consideraţi ”cetăţeni de mîna a 2-a, cel mult locul 2 în toate” şi importurile fie chiar chinezării, sînt tot de mîna a 2-a din categoria declasate pe care ei le aruncă la gunoi, aici fac profit pentru categoria I superioară. Mai e puţin şi ajung la preţul modei cu calitate infectă(haine, încălţămintea care-ţi distruge picioarele, cremele şi şampoanele sau inoxul şi orice chinezărie). Apropo: pînă şi în elveţia au preţuri mai mici chinezăriile în comparaţie cu ce este la noi şi sînt chiar de bună calitate acolo!
    Ce pretenţii să ai întrun sat numit România!

  2. Sper, dle Tudor, ca nu luati in serios mitul meritocratiei in varianta Ciolos. Nu de alta, dar daca mai apasati pe coarda meritului profesional s-ar putea ca madam Camelia Bogdan sa gaseasca averea inexistenta a profesorului Voiculescu si sa va treziti fara slujba!

      • Dl Ciolos sustine cresterea salariala in masura in care ea traduce meritul/competenta salariatului. Ergo, dl Ciolos sustine meritul ca garant al succesului. Desigur, dvs lucrati in domeniul privat si criteriile de salarizare ale premierului, toate referitoare la angajatii statului, nu par sa va atinga. Dar tocmai asta este problema, ca meritul personal (aici includ toti membrii echipei) va asigura succesul si, in consecinta, independenta fatza de statul pe care premierul e mandatat sa-l asaneze. Si eu ma indoiesc foarte tare ca meritul cu neputinta de controlat ar intra in viziunea premierului “meu”, ca dovada posturile precare sau de-a dreptul compromise (Turcescu) pe care le foloseste drept tribuna.Pe de alta parte, Johannis a anuntat deja schimbarea presei (printre alte institutii) deci DNA-ul si partenerii sai de nadejde vor relua haituiala independentilor cu metodele cunoscute. Veti redeveni “salariatii” lui Voiculescu, in sensul in care Basescu folosea termenul, fondurile ” secrete” din care sunteti “platiti” vor fi reinventate si meritele profesionale ale echipei vor fi iarasi voalate de dubiosenia surselor de venit. Daca, pana la urma, reusesc si sa vanda ce-au confiscat deja, s-ar putea sa aveti zile grele. Si nu cred ca Ciolos va clipi macar la aceste atacuri asupra meritului jurnalistic, pare sa fie un control freak ca si presedintele. Dar s-ar putea sa ma insel.

Leave a Reply