Ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, a postat duminica seara un anunt ca un trasnet.

Iata postarea :

Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale în două mandate.

Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dan Tataru a decedat la Spitalul Moinesti, in urma inrautatirii starii sale de sanatate pe fondul infectiei cu noul coronavirus.

Iata ce scrie si Ziarul de Bacau :

Fostul senator Dan Tătaru a murit, noaptea trecută, în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19. Tătaru avea 51 de ani și ieșise din politică.

Dan Tătaru a fost de profesie economist și a urmat cursuri specializate în apărare și NATO. A avut două mandate de consilier județean PSD și două funcții de secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale, în 2009 și apoi în 2012.

În 2012, a fost ales senator din partea PSD, pe lista USL. A făcut parte din Comisia pentru egalitatea de șanse și Grupul parlamentar de prietenie cu Islanda.

În 2015, a părăsit partidul și l-a urmat pe Mircea Geoană.

Dan Tataru era nascut la 9 mai 1969.

Dumnezeu sa-l odihneasca !

2 COMMENTS

  1. Dumnezeu sa-l Odihneasca!

    Dincolo de tragedia si tragediile atator oameni, apar noi situatii care ar trebui sa ajunga la urechile celor care se ocupa cu aceasta lupta dura cu virusul. Am sa va relatez eu una. In iulie a inceput polenizarea la ambrozie, acea planta nenorocita care ne ataca plamanii. August si septembrie sunt lunile cele mai periculoase, cand buruiana polenizeaza, fiind un cosmar pentru alergici si nu numai… Ca si la coronavirus pe unii ii afecteaza mai mult pe altii mai putin. In orice caz are niste simptome asemanatoare cu virusul vedeta. Cefalee, mâncărime în gât, pierderea mirosului, o stare de oboseala permanenta iar in situatii mai grave putând duce la obstrucția căilor respiratorii și chiar la deces (date obtinute de pe un site de specialitate). Ce vreau sa spun? Vor aparea multe situatii cand alergicii vor crede, dupa simptome, ca ar fi putut contacta virusul si vor suprasolicita inutil cadrele medicale acreditate luptei cu acesta. Sau invers, unii crezand ca li se trage de la alergia la polen vor amana investigatii pt coronavirus, pe care s-ar putea sa-l aiba. O prima solutie ar fi alertarea autoritatilor locale, prefectii, sa dea decizii in extirparea acestei buruieni in cartiere, parcuri samd Adica in zonele populate. In Constanta, de exemplu, s-au taiat sute, mii de plopi in anii 2000 pt un puf pe care-l eliminau in aer, in iunie, care facea mult rau alergicilor. Acum ar trebui extirpata doar o buruiana, nu cred ca asta ar putea pune o problema primariilor. Si asa la capitolul spatii verzi, curatenie, nu prea mai fac nimic. Va multumesc pentru intelegere.

  2. Pai ce capacitate profesionala, logistica are spitalul Moinesti ?
    Am auzit si de un deces al unui politician in spitalul Slatina…la cateva ore de la externare…ciudat…nici macar o autopsie nu se poate face…

Leave a Reply