In fiecare dimineata, ma trezesc cu cate o stire unde au intervenit fortele de urgenta : ba un incendiu, ba un accident rutier grav, ba vreo problema serioasa la un spital.

In aceasta dimineata, am aflat ca instalatia de oxigen a Spitalului Targu Carbunesti s-a defectat si bolnavii COVID au fost in pericol de moarte.

Ce credeti ca s-a intamplat? Au navalit “trupele lui Arafat” !

Aceste trupe au venit cu ambulantele, cu sirenele pornite si girofar.

“Trupele lui Arafat” erau in cod rosu. Alta culoare n-au gasit ?!

Au navalit, i-au luat pe pacientii in stare grava si i-au bagat cu forta in ambulante, pentru a le oferi oxigen de la instalatia masinilor. Cine le-a permis asta?! E un abuz !

Dupa ce i-au oxigenat cu forta (oxigenul face rau !) ei au fost mentinuti in viata, fara vointa lor, in ambulante, pana cand s-a gasit o solutie de internare in alte spitale.

Cum este posibil asa ceva?

Cine a dat ordinul, sa plateasca !

“Trupele lui Arafat” navalesc in fiecare zi. Verificati statisticile Departamentului pentru Situatii de Urgenta si veti vedea zilnic sute de misiuni in care au actionat acesti indivizi.

Cum apare un incendiu, hop si ei ! Ce interes au sa stinga incendii?

Cum raman niste pacienti fara oxigen sau arde spitalul, brusc apar zeci de ambulante SMURD la fata locului sa intervina, sa scoata bolnavii si sa le administreze tot soiul de medicamente. Astia n-au “servici”?! Ce tot cauta prin necazuri?

La accidentele grave, una-doua, vin ambulante, medici, paramedici, masini de descarcerare, pompieri. Cine da ordine acestor trupe sa navaleasca?! E inadmisibil !

Zboara elicopterele zi si noapte cu tot felul de persoane puse pe targa, avioane militare cu sisteme mobile ATI si oameni in stare foarte grava. Ce-i asta??

Dupa situatia de azi la Targu Carbunesti, cand pacienti fara oxigen au fost salvati cu forta, se impune un singur lucru :

DEMISIA, RAED ARAFAT !

6 COMMENTS

  1. Sa inteleg ca tinerea cu forta in viata este etic? Daca ce ziceti dvs, si anume: “ei au fost mentinuti in viata, fara vointa lor”, este adevarat atunci, da, un lucru foarte rau s-a intamplat. Daca credeti ca este bine ca cineva sa fie tinut in viata cu forta eu o sa lupt cu mine insumi sa nu va doresc sa ajungeti in situatia de a fi tinut in viata cu forta.
    Inteleg ca ati fost sarcastic, dar cred ca totusi exista libertatea de a muri. Nu cred ca sinuciderea este in codul penal.
    Daca vreti punctul de vedere al unui “antivaccinist” care nu este nici credincios (Doamne fereste) nici conspirationist (desi poate ar exista motive) ma puteti contacta. Cred ca se poate avea o discutie civilizata chiar si acum cu un numar mare de morti in spitale.

  2. Va multumesc dar din articol nu rezulta asta. De aia mi-am permis sa comentez. Decizia se face la nivel de individ unde cifrele nu sunt asa de clare ca la nivel de societate. Ar trebui sa va concentrati pe o analiza profunda a faptului ca majoritatea care nu se vaccineaza sunt dezinformati nu pe mistoul plin de dezgust. Obtineti exact efectul opus celui dorit. Nu puteti condamna omul simplu care nu are incredere in autoritate. Nu atunci cand autoritatea este romana. Sunt foarte speriat de usurinta cu care sunt sacrificati cei putini pentru cei multi si invers, din usurinta cu care suspendam principii si libertati doar pentru ca nu ne convine rezultatul lor. Libertatea prin definitie poate duce la esec. Modul dvs de gandire este cel putin la fel de periculos pentru societate ca si dezinformarea facuta de altii. Amandoua duc la distopie. Si exista mai multe feluri de distopii, unele nu implica 500 de morti zilnic.

  3. Este adevarat ca persoanele: trecute de 80,cei fara stiinta de carte,cei fara acte de identitate si domiciliu stabil, cei cu debilitati,…persoane cu venituri sub nivelul de trai…si care s-au vaccinat si se vaccineaza vor primi telefoane de ultima generatie cu acces nelimitat la internet si interpret pentru acces la tehnologie sa poata prezenta institutiilor statului certificatul verde asa cum primesc parlamentarii , europarlamentarii si suita din aparatele centrale si locale? Puicusor si primarele care este de ce nu sunt sesizati din oficiu – pentru intretinerea bolilor prin tinerea unei populatii de doua milioane de locuitori in densitate mare/mp in frig si fara apa calda cu groapi de gunoi neconforme……instalatii de canalizare din centre covid si gunoi din centre covid plimbat si insirat prin tot orasul ? asta asa la prima vedere…..comert pe caldaram de produse alimentare……mijloace de transport murdare… ??

  4. Solutia o are enel distributie. Azi am primit un anunt de la enel ca trebuie sa permit delegatilor sa citeasca contorul eveniment la sase luni. Nimic de covid si vaccinarea delegatului. Nimic in anunt ca are aviz dsp si ca nu imi aduce covid in casa de la alti vecini. A inceput imunizarea naturala cu enel ? Urmeaza gazul apoi popa cu sfintirea .primaria cu refolosibile si impozite iar la sfarsit de an anaf si sedinta de blok.

Leave a Reply