Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana a Elenei Udrea, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a intermediat o mită de 50.000 de euro pentru fostul ministru, în dosarul “Gala Bute”.

http://www.antena3.ro/romania/editie-speciala-cine-este-tudor-breazu-apropiatul-elenei-udrea-282553.html

 Cine este Cici Breazu?

La două săptămâni după ce Ioana Băsescu îşi cumpăra teren la Nana prin creditul obţinut de la CEC Bank, Elena Udrea se făcea vecină de parcelă cu Ferma Preşedintelui, ba chiar îşi înfiinţa o firmă prin care să îşi administreze afacerile agricole. Persoana împuternicită de Elena Udrea pentru administrarea afacerii de la Nana este nimeni altul decât Liberiu-Tudor Breazu, un împătimit excentric al vieţii de noapte, supranumit în lumea mondenă cu apelativul Cici.

Liberiu Breazu, care se recomanda pe vremea când Elena Udrea era ministru la Turism, consilier în minister, este cel care a lăsat un om fără teren. După ce bărbatul Gheorghe Deaconeasa, care moştenise un teren important în pădurea Voineasa, a donat Consiliului Judeţean Vâlcea 22 de hectare, autorităţile au mai cerut încă 9 hectare necesare pentru construirea unei pârtii pe schi, teren pe care ar fi trebuit să îl plătească. Breazu a fost cel care a mers cu contractul la semnat, bărbatul a fost de acord urmând ca banii pentru contravaloarea terenului să îi fie viraţi în cont. După ce a semnat contractul, Deaconeasa nu a mai primit niciun ban. Dezvălurirea acestui mecanism a fost făcută de Oana Stancu în emisiune Exces de Putere difuzată de Antena 3. La acel moment, Udrea a negat orice legătură cu Breazu. Acelaşi Breazu pe care acum l-a pus să-i administreze afacerile agricole. O numire care echivalează cu o deconspirare a afacerilor dubioase de acum câtiva ani.

Gheorghe Deaconeasa a dezvăluit întregul mecanism prin care a fost lăsat fără teren. În martie 2010, Deaconeasa i-a primit în vizită la pensiunea sa din Voineasa pe Gheorghe Nastasia, secretarul de stat de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Ion Mihăilă (director în acelaşi minister) şi Ionuţ Stănescu Surdu, funcţionar în aceeaşi
instituţie. Aceştia au cerut câteva parcele de teren în imediata apropiere a pârtiei de schi, dând de înţeles că este ,,partea leului” pentru ministrul de atunci, Elena Udrea. ,,Le-am spus că nu mai putem dona încă şase hectare, aşa cum au cerut dânşii, pentru că deja donasem 22 pentru proiectul pârtiei de schi. Cel mult, pot vinde din proprietatea mea şi a familiei mele încă şase hectare.
Le-au cerut pe cele de cea mai mare importanţă. Exact lângă drumul naţional. Domnul secretar de stat Nastasia a ales parcelele”, a declarat Deaconeasa. A doua zi, au plecat în teren în zona Vidra, unde avea să se construiască pârtia de schi, pentru o ,,inspecţie” preliminară. După această întâlnire, lui Deaconeasa i s-a spus că la o dată viitoare se vor semna contractele pe numele unor persoane din Bucureşti. Ceea ce s-a şi întâmplat pe 8 iulie 2010, când au venit la Vâlcea acelaşi Ionuţ Stănescu Surdu şi Breazu Liberiu Tudor, însoţiţi de data aceasta doar de Mihăilă, care l-a recomandat pe cel de-al doilea ,,omul Elenei Udrea”.
S-au făcut contractele de vânzare-cumpărare la Râmnicu Vâlcea, la cabinetul notarial al Claudiei Mihaela Banu. Două pe numele lui Breazu Liberiu Tudor în calitate de cumpărător şi două pe numele lui Ionuţ Stănescu Surdu, în aceeaşi calitate. Vânzător a fost Gheorghe Deaconeasa în calitate de proprietar şi mandatar al sorei sale, Gabriela Man. Cele şase hectare vândute costau, conform actelor notariale de vânzare-cumpărare, 43.600 lei. În contracte se stipulează faptul că banii au fost daţi de cumpărători celui care a vândut, la o dată anterioară. De fapt, această dată nu a existat. Timorat de puterea instituţiilor statului, Deaconeasa a dat terenurile fără să fi primit niciun leu înainte de semnarea actelor la notar. Surdu şi Breazu au urcat în maşină şi duşi au fost, nu înainte de a-i promite lui Deaconeasa că în scurt timp i se vor da banii. Nici până astăzi nu s-a livrat vreun leu.

Asupra lui Deaconeasa s-au făcut presiuni uriaşe pentru a păstra tăcerea. “ANAF, Garda Financiară, Finanţele Publice Locale au fost trimise în control împotriva firmei lui Deaconeasa. CEC i-a cerut în ajunul Crăciunului să returneze tot creditul de 7 miliarde deşi nu a avea niciun minut de întârziere la plata vreunei rate. DNA i-a deschis nenumărate dosare penale, i-a dat interdicţie de a părăsi, nu localitatea, ci domiciliul, tocmai când i se năştea copilul. Dl Deaconeasa nu s-a frânt. A câştigat în instanţă procesele cu insituţiile statului”, spune jurnalistul Oana Stancu.

În iulie 2012, Deaconeasa şi-a făcut curaj şi a vorbit despre tot acest mecanism cu care a trebuit să se lupte. La acel moment, Elena Udrea a negat vehement orice legătură cu Breazu.
La nici un an distanţă de acest scadal, Udrea l-a reconsiderat pe tânărul Cici şi i-a dat pe mână Agro Green Nana SRL, firma înfiinţată în luna octombrie la scurt timp după ce Ioana Băsescu a cumpărat Ferma preşedintelui. Potrivit unui document al Registrului Comerţului, Agro Green Nana SRL firma Elenei Udrea poartă acelaşi nume cu cel al comunei în care Ioana Băsescu a cumpărat Ferma preşedintelui. Firma Elenei Udrea are ca obiect de activitate “cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase”.

MEMBRU PDL

Liberiu Breazu este membru al PDL Bucureşti, organizaţie condusă până recent de Elena Udrea şi membru în comisia de Administraţie Ordine Publică, Siguranţă Naţională, Dezvoltare Locală şi Regională a PDL Bucureşti. Această comisie este condusă de Ana Maria Topoliceanu, prietena Elenei Udrea, fostă asociată într-o firmă şi director al CNI în mandatul lui Udrea de la Dezvoltare.
Din declaraţia de avere a Anei Maria Topoliceanu reiese că aceasta împarte cu Breazu, în calitate de proprietari, un apartament în Bucureşti.
Aceasta nu este însă singura locuinţă a lui Breazu, care a primit 7 case de la RAAPPS, pe persoană fizică şi pe firma sa, în timpul guvernului Boc. Pe ROMLIT SPECTRUM SRL – o locuinţă de 157 de metri pătraţi în strada Mihai Eminescu numărul 82-88. O altă locuinţă de la RAAPPS este situata la parterul unei vile din Dorobanţi, de pe strada Iuliu Tetrat, are 142 de metri pătraţi cu 229 de metri pătraţi curtea, 22 de metri pătraţi garajul. Tot Breazu este cel care a înregistrat la OSIM Mişcarea pentru Noul Bucureşti.

22 COMMENTS

 1. D-le,

  Elena Urdea este o agricultoare de Buzau, care a absolvit o facultate particulara de drept, invatamant la distanta. Asta nici avocata nu e, nici nimic. E o combinatoare de discoteca, adunata de gravidu’ de Cocos dintr-un club din Grozavesti, pe unde centurista isi facea veacu’! Venise de la Buzau sa sparga capitala cu tupeu! O melteanca mitocanca, agricultoare flotanta mai exact. Va dati seama la cine sta sa se uite toata tara?! Romania, ce dreac!

  • Pai ne-au spus singurii doi oameni capabili care au mai ramas in Romania Colea si Kovesi ca e o agricultioare foarte periculoasa si d-aia unii ne ne uitam la ea altii au sarit sa o linseze a 10-a oara si altii stau la coada sa-i mai dea un picior in cap ca tot o sa fie arestata maine si nu mai apuca. Parlamentul in regim de urgenta trebuie sa dea aviz de arestare.

   Vedeti cum in Romania care merge extrem de prost avem un ultim profesionist: generalul Coldea.
   Politicienii sunt naspa si rebuie arestati pe banda rulanta prin proceduri rapide. Oamneii prin ministere corupti si prosti. Aia de la MAE ce mai sunt grozanici ati vazut ce i-au facut diasporei.
   Dar, dar domnul Coldea e profesinoist. Pai sa-l facem presedinte, sa-l votam ca asa e in democratie e cu vot.
   Si desigur daca un deputat e denuntat atunci urla toti ca justitia sa-si urmeze cursul. Daca seful SRI si adevaratul conducator al catuselor Romaniei e acuzat de un deputat al Romaniei toti incep sa se uite in alta parte.

   Nu mai e cu justitia sa-si faca treaba? Nu mai e cu urgente?

   • Hai bre, ai descoperit si tu ca esti fan Udrea? Si care ar fi solutiile, ia zi? Desfiintarea serviciilor de siguranta nationale, interne si externe banuiesc! Si sa facem un cerc de centuriste, care sa ne informeze ele sau ceva!
    Inca o atitudine as zice, da, si eu sunt de parerea ta si anume, ca Elena Urdea ar trebui lasata sa se judece singura, pentru ca a zis si Traian Bascarescu in campanie ca garanteaza el, ca e cea mai cinstita ciocofonista care a dat si el la ea! Hai sanatate, pa!

    • @vstb,nu desfiintarea serviciilor ci schimbarea sefilor ce-l au pe nasul in suflet precum si micsorarea numarului capetelor de organe la valoare medie a tarilor europene. Si stabilirea unor legi clare cum ca serviciile sa nu se mai implice in politica ca sa faca politie politica.

  • BRAVO Elena Udrea !

   Te duci la inchisoarea lui Coldea DEMNA ! Felicitari !
   Asteptam luni dazvaluiri despre sistemul ticalos.

   Rusine “barabatilor” Romaniei care s-au dus la puscarie mestecand prosteste: “Am incredere in justitie”. Rusine celor care sprijina noua DICTATURA Coldea-Kovesi.
   ————-
   Singurii in Romania care mai au curaj sa vorbeasca de Coldea:
   Mircea Badea
   Dana Grecu
   Elena Udrea

   • Bravo si lui Ciuvica !

    Scuze pentru omisiune. Complet de acord cu ce a zis la Sinteza zilei si anume ca Udrea nu trebuie judecata de justitia lui Coldea ci de una cu adevarat independenta.

   • Ai uitat sa te mentionezi si pe tine, in afara de Badea si de restul.
    Si eu sunt de acord cu tine, ca Elena Urdea ar trebui lasata sa se judece singura, pentru ca asa cum a recomandat-o si Traian Bascarescu, ea cea mai cinstita femeie care a dat si el la ea! Plus e avocata, a facut la o particulara invatamant de la distanta, e garantat ca femeia s-ar judeca singura exemplar. Oricum, avea tendinte sa o mustre constiinta, ca nici ea nu stia de unde are milioanele din care isi cara la Vuittoane si la tot restul de utilitati de la Paris. Asa incat, da, te sustin! Esti un curajos si nu trebuia pedepsita, trebuia lasata sa se judece singura, cel putin 100 de ani. Adica, nu trebuia judecata niciodata, nici macar acum cand se poate, trebuia lasata sa o friga in continuare din banii tuturor idiotilor, la cumparaturi prin Paris (Dalli dar nu Salvador desenatoru’, ci a’ lu’ Cocos din parcare). Sa fii sanatos!
    P.S.: Parerea mea e ca nu numai serviciile de siguranta ale statului ar trebui desfiintate, ci si armata, politia si mai sunt vreo cateva. Si eventual sa ne apare de-astia ca tine, care ei au foarte mult curaj, mai ales cand o spar in teorie la antilogica pe blog.

   • @ Green Day: Daca refuzul de a se desprinde de milioanele de euro obtinute prin suferinta atator romani se numeste la tine demnitate, ma intreb cum ai defini ipocrizia. Sa lauzi un sistem care te protejeaza si apoi sa-l denigrezi de frica zabrelelor nu se cheama demnitate, ci se cheama sa-ti vezi interesul si sa ai atatea fete cate iti cer situatiile in care te gasesti.

 2. CUM MĂ? 2-3 MANDATE E ŞOCANT? DAR CUM ERA CU VOICULESCU? TU URLAI CĂ TREBUIE ARESTAT, NU TE-AI GÎNDIT LA TINE? ACUM ÎI ŞANTAJEZI PE ALŢII? DAR POPORUL CĂRUIA I-AŢI TĂIAT TOATE DREPTURILE ŞI NU V-AŢI GÎNDIT DECÎT LA VOI,,MIZERIILOR” POLITICE! VOI VREŢI DREPTURI ŞI APĂRARE, POPORUL SĂ NU-ŞI DOREASCĂ NIMIC?http://www.antena3.ro/romania/eugen-tomac-parlamentarii-pmp-vor-vota-impotriva-urmaririi-penale-in-cazul-elenei-udrea-282594.html , CUM RĂMÎNE, DA SAU NU? “Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota împotriva urmăririi penale în cazul Elenei Udrea” SAU””Legat de propunerea de începere a urmăririi penale, poziţia parlamentarilor PMP rămâne consecventă şi vom vota începerea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea.”HELLO! JUSTIŢIA! MAI AVEŢI DESTUI CARE ŞTERG PAPUCII CU VOI, ÎI LĂSAŢI SĂ FACĂ AŞA CEVA? TREBUIE SĂ APLICAŢI LEGEA ÎNCEPÎND CU PRIMII ÎN STAT ŞI ULTIMII SĂ FIE POPORUL, PEŞTELE DE LA CAP SE ÎMPUTE, ŞTIŢI ASTA? DACĂ ŞTIŢI, CE MĂSURI LUAŢI PENTRU STOPARE?

  • Mizeria cea mai mare e cuplul Coldea-Kovesi.Cine are ochi sa vada si curaj sa vorbeasca. Foarte interesant in cazul Udrea justitia trebuie sa isi faca treaba, parlamentul de intruneste de urgenta sa o dea pe mana justitiei. Dar in cazul Coldea de ce nu isi face justitia treaba? Toti vorbesc cel mult de audieri la parlament unde stim ce slugi SRIste sunt in comisie. De ce nu zice nimeni ca justitia sa isi faca treaba in cazul Coldea-Kovesi? Poate fiindca Coldea e tartoru in Romania? Poate pentru ca COldea are avere de milioane de euro? Poate pentru ca SRI sifoneaza miliarde de euro din bugetul national mai mult decat toti parlamentarii si guvernul la un loc?????????

 3. D-le,

  La Romania TV s-a dat o informatie si anume, ca Elena Urdea a absolvit o facultate particulara de drept la fara frecventa. E o greseala, ea a absolvit o facultate particulara dar a absolvit-o la forma “invatamant la distanta”, nu la fara frecventa. Invatamantul la distanta nici macar cu “fara frecventa” nu poate fi comparat. E zero barat. Cu precizarea ca a mai facut-o si la particulara. Va dati seama cine e agricultoarea asta oparita si la cine sta sa se uite toata Romania?!

  Cica mare om politic, viitoarea Presedinta a Romaniei! Va dati seama in ce tara traim si la ce stau sa se uite toti aprozaristii la televizor?! Parnae frate, puscarie nationala de tara dreac! Sa te mai intrebi cand o sa atingem noi capitalismu’, e deja de Stan si Bran si Benny Hill toata seria, va dati seama dreac! Horror. Caz real. Patent.

 4. D-le,

  Auzi d-le ca Elena Urdea era cica “avocat”, absolventa de drept la o particulara, la forma de invatamant “la distanta”. Mare jurista, ce dreac! Totodata, ea ajunsese dreac f mare ministresa, peste vreo 3 ministere, in tara numita Romania! Buget de miliarde de euro, il administra ea!! De asemenea, era al doilea om cel mai important in stat! Va dati seama in ce tara traim?! Revolutia aia, la ce dreac am mai facut-o si la ce au mai murit oamenii aia, vreo 1000 la numar?! Ca sa stea acum sa se uite o tara intreaga cum este arestata o boarfa penala de doi lei si cinci’spe bani speranta, care ajunsese si asta sa-i conduca pe distrusii care stateau si se uitau la ca curca-n lemne sau o snopeau toti in limbi, o lingeau, doar, doar le-o iesi si lor de ceva?! Tara de prazari, ce dreac! Romania, caz real!

 5. wau! ce am găsit! incredibil cine ne conduce! cine se ţine cu ghearele de scaun şi funcţii!http://ph-online.ro/politica/item/50944-dezvaluiri-bomba-despre-elena-udrea-este-fiica-unui-tigan-din-plescoi-a-fost-prostituata-in-bucuresti, citiţi şi vă minunaţi!”Elena Udrea este bruneta, atat la ten cat si la par, Madalin Voicu, fiind invitat prin 2011 la o emisiune cu Mihai Morar a afirmat: “Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rromă.Elena Gabriela Udrea a copilarit in Plescoi, apoi la Buzau. A absolvit liceul in 1992. In aceasta perioada l-a cunoscut pe Catalin Predoiu, ai carui bunici erau consateni cu ea. Mai mare cu aproape 6 ani decît ea, Catalin Predoiu i-a devenit bun prieten. Prin anturajul de la Bucuresti a lui Predoiu, Elena Udrea ajunge in Bucuresti unde o cunoaste pe „Tanti Petrtuta”, o cunoscuta matroana a anilor 1990, apoi pe Ion Raget, alias Printisorul, unul dintre proxenetii Capitalei. In aceasta perioada Elena Udrea si Beatrice Comaneanu , prin Ion Raget, fac cunostinta cu mai multi studenti arabi si investitori turci. Centrul operatiunilor legate de cea mai veche meserie din lume a fost restaurantul cumnatului parlamentarei PSD Rodica Nassar. Tot in aceasta perioada, Elena Udrea, mai cunoscuta atunci cu pronumele (de scena) Gabriela intra in atentia SRI, prin relationalul intim cu cetateni arabi, suspecatati de activitati ce pot atinge siguranta nationala. Tot pe atunci il cunoaste si pe Dorin Cocos, de etnie rroma, bisnitar cu blugi si cafea, via Turcia….” citiţi în continuare, vedeţi şi pe cine susţine băsescu,,curvele”!

 6. Ce legi au facut astia, cu superimunitatea, cata pierdere de timp si de bani publici, cu vot in comisia juridica, dupa aceea cu vot in plen, cu cate si mai cate, de parca la noi la desculti, la oamenii obisnuiti, tot asa este cand trebuie sa raspunzi la ceva in fata legii! La astia pana sa raspunda-n fata legii, ei au nevoie de 2-3 filtre, de frectii si vrajeli, pentru ca ei sunt extraterestri sau ceva, caci daca ii iei dupa moaca au doar sfecle de mitocani, cel mult! Numai fete de programatori, ce dreac, zici ca ai ajuns direct in autogara daca intri in Parlamentul Romaniei!
  P.S.: Traiasca Dan Diaconescu Dinrect, primul viitor presedinte de culoare din istoria Romaniei!

 7. hidosul asta pedelac aparea la amaruta la prostv in emisiuni de pupinbaseala in care isi etala garderoba si bogatiile, o sfidare la adresa oamenilor acestei tari; pocitania asta breaza de dorobanti sa dea socoteala pt matrapazlacurile si invartelile facute sub paravanul pedelacilor spoliatori tradatori si derbedei; de fapt ce ne mira ca un analfabet smecher e pus paravan la travestitii portocali? imi e atata sila de scursurile astea portocaliote basificate….huoooooo

 8. Domnule Radu Tudor,

  Reaminți-i lui Cretinel, ( ceea ce și dvs. cred că ați cam uitat… pe moment) că la alegerile din PDL, din anul 2013, că Blaga a câștigat ”la mustață” având 2344 de voturi, cei cu Udrea în suflet fiind în număr de 2014, iar Macovei 209.
  Spuneți-i aceste lucruri băsistului Cretinel ”…până mai ieri) demn poate de LOZ, dacă Dana așa consideră , dar inexplicabil pentru mine, pentru că personajul este nefrecventabil la Antena 3 și cu atât mai mult ca invitat special la ”Punctul de intâlnire, personaj care, văd, stă pe fotoliul pe care a stat acad. Dinu C. Giurescu.
  Pe când Anastase ?!(aici sunt puțin mai malițios)

 9. Sa nu isi faca probleme nici Basescu si nici basistii ca nu mai privesc eu sau altii acre au privit pana acum la postul Antena 3 din cauza afirmatiilor mafiotului Basescu. :)))

 10. Urmasa sau mostenitoarea tupeului udrei este deja in contact cu publicul larg; ea se numeste alina burghiu si este, din cate am citit in presa, cunoscatoare a asternuturilor multor politicieni. Asteptam acum pana se termina mandatul purtatorului de palton negru ca sa o dam in vileag si pe mamzela asta? Eu unul nu inteleg de ce atata lume se face ca nu intelege ca noul pnl este de fapt perdeaua dupa care se pregatesc sa ne scape portocaliii. Nu trebuie lasati sub absolut nicio forma! Altminteri, asa cum au fost instruti de bashinescu, vor face tot ce stiu si anume sa spolieze prin orice mijloace poporul roman.

Leave a Reply