Ministrul Justiţiei Tudorel Toader i-a trimis o scrisoare vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, în care îl anunţă că Guvernul va da Ordonanţa de Urgenţă privind contestaţia în anulare.

Aceasta ar urma să le permită persoanelor condamnate de Completurile de 5 judecători de la Curtea Supremă să atace sentinţele definitive.

Tudorel Toader i-a explicat lui Frans Timmermans că Ordonanţa de Urgenţă este justificată de decizia CCR care a constatat că, în perioada 2014 – 2018, completurile de 5 judecători au fost constituite nelegal, în sensul că unul dintre judecători nu a fost tras la sorţi.

5 COMMENTS

  • Discriminatoriu pentru toti oamenii cinstiti ai acestei tari, vreti sa spuneti. Agitatia pe justitie, distrugerea statului de drept din RO, este meritul exclusiv al acestor infami care ne conduc si a posturilor tv care au innebunit o tara intreaga pentru a-si salva judecateii si avocateii puscariabilii care s-au imbogatit lucrand exclusiv la stat, ori facand afaceri cu statul. Apropos, acest Tudorel si compania a auzit vreodata de ” res iudicata pro veritate habetur”? Puneti mana pe carte si invatati sa va traduceti singurei. Oricum, inseamna ca numai in RO, mandra ca se trage din romani si daci ne putem bate joc prin intepretari mirobolante de dreptul roman pe care se fundamenteaza dreptul roman. Dar ce sa-i faci? O gasca de mafioti si inepti, care furajeaza cu tampenii prin presa aservita, poporul imbecilizat. Ah, apropos, poate totusi li se aproprie funia de par! Ia uite mandrete de intamplare in ALDE european. Ma intreb, cat mai tine funia?
   https://www.stiripesurse.ro/executie-amanata-partidul-lui-tariceanu-la-un-pas-de-excludere-din-alde-europa_1325270.html

 1. Cum sunt constituite completurile militare?
  Sunt trase la.sorti ?
  Sunt completuri care.mai.judeca odata…si inca o data ?

 2. cred că “jurnaliștii” care au luptat împotriva abuzurilor și care s-au luptat cu statul paralel o să fie foarte încântați că doar dl Dragnea osă-și anuleze condamnarea din dosarul Referendumului.
  completele de 3 nu constituie o prioritate pentru Dragnea. concluzie, Dragnea a dat țeapă tuturor susținătorilor mediatici care au luptat cot la cot cu actuala majoritate parlamentară PSD, ALDE împotriva statului paralel.
  și Mazăre a crezut că dl Dragnea îl scapă de pușcărie. ghinion, nu a scăpat.

Leave a Reply