Premierul Mihai Tudose a sosit la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis in privinta remanierii celor 5 ministri : Sevil Shhaideh, Rovana Plumb, Viorel Ilie, Razvan Cuc, Ilan Laufer.

Daca premierul ii demite, presedintele trebuie sa ia act de acest lucru si sa accepte nominalizarea altor 5 ministri, care trebuie sa depuna juramantul la Cotroceni. Inclusiv interimatul pe acest functii presupune agrementul presedintelui.

In contextul tensiunilor uriase Tudose-Dragnea, dialogul cu presedintele Klaus Iohannis e crucial.

 

4 COMMENTS

  1. Am vazut o stire pe care Antena 3 si Romania TV o ignora. E adevarat ca i se intorc acte si se anuleaza intalniri de la Bruxelles legate de fondurile europene si alte masuri de care e nevoie acordul UE ?

    Daca da atunci Shaideh si Plumb trebuie sa plece ! Nu mai conteaza lupta cu binomul/sistemul/Soros sau ce altceva mai inventeaza Dragnea daca relatia cu UE e periclitata.

  2. Radu Tudor – Mugur Ciuvica : 3 – 0

    Saptamana trecuta cel mai fanatic sustinator al PSD adica Mugur Ciuvica nega superior in emisiunea lui RT cand Radu spunea ca din surse sigure stie ca Tudose vorbeste cu Iohannis si o sa le scoata pe Servil si Rovana. Spunea Ciuvica : Aveti surse proaste si ca PSD n-are cum sa se arunce singur in aer… ha, ha bietul Mugur de cand a devenit psd-ist fanatic si-a pierdut logica si inteligenta. Pacat…

    Adio Dragnea , adio PSD asa e cand pui prim ministru pe unul de la Academia SRI cu prefata semnata de Coldea. Se pare ca Dragnea e cel mai mare naiv din Romania sa sa nu zic ilogic vorba lui Tudose.

Leave a Reply