Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marți, pentru AGERPRES, că invitația la dialog a PNL pe teme de interes major, inclusiv Codul Fiscal, este binevenită, o întâlnire urmând să aibă loc după data de 15 august.

‘Eu cred că este binevenită o astfel de inițiativă, o astfel de invitație la dialog. Noi am spus că, sigur, vom stabili împreună data, ora, locul. Astăzi am avut o discuție telefonică cu doamna președintă Gorghiu și am stabilit că după 15 ne vom întâlni. Încă nu știm exact când, dar după 15 august și vom discuta toate aceste subiecte, care sunt într-adevăr importante’, a declarat Kelemen Hunor.

El a susținut că se poate merge pe linia măsurilor adoptate în Codul Fiscal, acestea putând fi aplicate și etapizat.

‘Legat de Codul Fiscal, nu am stabilit nimic, nu era nimic de stabilit, doar că trebuie să discutăm. Și sigur eu, din acest punct de vedere, am mai spus că așa cum avem noi informațiile legate de situația bugetului, a veniturilor și a cheltuielilor și prognoza pentru anii care urmează, așa cum am votat noi credem că se poate merge pe această linie. Dacă e nevoie de o anumită etapizare, sigur, asta poate să fie o altă discuție’, a spus liderul Uniunii.

Kelemen a reafirmat că, mai ales în perioade mai dificile, trebuie să existe dialog între Putere și Opoziție pe teme majore, care preocupă întreaga societate.

‘Sunt câteva teme care ar trebui să ne preocupe pe noi toți, fiindcă este vorba de agenda generală a tuturor celor care trăiesc în România și nu e vorba de agenda opoziției sau a celor care se află la guvernare, la putere Și Codul Fiscal, retrimiterea Codului Fiscal, discuția pe Codul Fiscal este un astfel de subiect, precum și câteva domenii, câteva reforme necesare’, a arătat președintele UDMR.

El a adăugat că, încă de la începutul anului, Uniunea a propus o dezbatere și chiar un acord ‘în ceea ce privește problemele din învățământ, din sănătate, chiar o abordare, hai să spunem așa, normală între opoziție și putere, între majoritate și minoritate, în ceea ce privește relațiile româno-maghiare sau relațiile între majoritate și minoritățile etnice’.

8 COMMENTS

 1. Ce făcuşi bă cretinilor, e vorba de voi perindaţii milogi şi cerşetori de voturi de la alegători ? Aţi deschis graniţele că nu vă ajungeau limitele graniţelor acestei ţări pentru a vă bate joc de propriul popor ! Nu v-a fost îndeajuns că plecările din ţară erau doar pe baza paşaportului(că nu puteaţi alunga concetăţenii din ţară prin orice metodă ilegală, văzînd că vă merge aţi legalizat totul) , aţi aranjat întrări şi ieşiri cu Cartea de Identitate şi pentru a vă asigura mojiciile pe continuitate aţi introdus cetăţenia ! De fapt ce-aţi făcut ? Ca orice politician ‘’prost şi limitat’’ din est mai aes român, adică politicianul care ‘se gudură în genunchi la străin şi latră la român’ pentru a acapara beneficii personale şi a distruge tot din jur inclusiv propria-i ţară şi naţiune, aţi mutat zidul german între voi şi propriul popor din toate punctele de vedere, în primul rînd din punct de vedere al nivelului de trai. Să înţeleg ca românul de rînd nu are dreptul la demnitate şi onoare, la un nivel de trai cît de cît benefic pentru supraveţuire, vezi agricultorii din Franţa care se plîng de preţul scăzut al recoltelor încît sărăcesc, cît şi nivelul de trai al cetăţenilor francezi care este în descreştere şi politicienii progresesză în beneficii financiare : vezi afacerile Franţei pe tratamente şi progresul medicinei (vaccinul pt. cancer de col uterin şi gripa aviară : cele mai mari ţepe din toate timpurile pentru cei care au crezut afacerea !)franceze strict cu ajutorul românilor-medicii profesionişti care au fost alungaţi din propria-i ţară din cauze subiective : demnitate, onoare, respect reciproc şi salarii, încît la noi în ţară sunt în supraveţuire puţini specialişti, majoritatea celor existenţii fiind copii 3D pe bandă rulantă că nu au tratament real de vindecare pentru pacienţi(diagnosticul alternează :cardio şi psihiatrie altul nu există )! Ce-aţi făcut din ţara asta nici voi perindaţilor de 25 de ani de zile nu ştiţi ! Habar nu aveţi ce se întîmplă în ţară dar vă bateţi cu macadanul în chept că reprezentaţi românii şi românica oriunde şi oricînd dar de fapt : sunteţi vînzătorii de ţară şi naţiune, prima piedică pentru dezvoltarea acestei ţări, primii escroci care se îmbogăţesc pe spatele românilor care muncesc din greu pe unde apucă ă întreb mereu : dacă cei din diaspora îşi vor lua toţi membrii familiilor în străinătate, de unde pădurea spînzuraţilor veţi mai avea fonduri pentru a vă încasa ceea ce v-aţi votat ? Vouă vă trebuie permanent tot bugetul ţării să vă lăfăiţi şi restul naţiunii să muncească de pomană şi să se chinuie să supraveţuiască, panaramelor de pomanagii!
  -DIN CE SĂ TRĂIASCĂ OMUL DE RÎND, OMUL CARE MUNCEŞTE DIN GREU CA SĂ-ŞI ÎNTREŢINĂ FAMILIA ?
  -DIN RESTURILE ARUNCATE DE VOI, SCÎRBELOR ???

 2. Din capul locului propun sa nu mai folosim denumirea de PNL ci aceea de PDL avand in vedere componenta ghiveciului.
  … “teme care ar trebui să ne preocupe pe noi toți, fiindcă este vorba de agenda generală a tuturor celor care trăiesc în România” … asta m-a dat pe spate, il iubesc pe Horor, scuze Hunor.
  Fara comentarii.

  • urmeaza un troc intr-o … troaca: ungurii isi vor oferi sprijinul, in schimbul unor reforme, masuri bla bla bla care sa ii asigure pe bietii unguri ca nu vor mai fi exterminati de catre ticalosii de romani (identitar, desigur!) si vor putea sa-si pastreze in pace traditiile stramosesti, cultura si limba. Adica NU ca pina acum!

 3. Cum mai penelaci,acum este bun udmr-ul?Cand udmr sustinea guvernarea PSD-ului erau KK?Asta arata ca Partidul Soricioaica-PNL se preacurveste si suge banana numai sa se vada la guvernarea banilor din sacul bugetar.Partidul centuristelor iohaniste vrea la guvernare cu orice pret.

 4. Dupa cum spuneam, niste jigodii astia de la udmr. Sper sa nu mai intre in Parlament la viitoarele alegeri.

 5. cand au iesit udmristii de la guvernare? nu au fost pana acum in opozitie si au votat alaturi de penelistii basisti? care semnal ca si dragnea a zis ca vrea discutii pe codul fiscal. asta arata cat de idioti sunt si incretiti la minte. adica ce au facut atata timp in parlament pana au votat in unanimitate codul? jucau table sau asteptau farul calauzitor de la cotroceni sa ii lumineze si sa arate cat de redusi mintal sunt? oricum se vede asemanarea intre pupincuristii basiti si astia noi, pupincuristii basisto-penelisto-johannisti. e incredibil cat de jos au cazut asa zisii politicieni mentionati. e de ajuns un semn de la cotroceni si nu stiu cum sa mai faca pupicuri pe fundul stapanului fara nici o jena facandu-se de ras.

Leave a Reply