Secretarul general al UDMR Peter Kovacs o da la intors pe site-ul uniunii : “‘Nu îmi plac abordările de genul ‘v-am spus eu’, părerea mea este că atunci când se întâmplă ceva ireversibil, lucrurile trebuie continuate în respectivul context, fără multă nostalgie faţă de trecut. Dar privind evenimentele stradale ale ultimelor zile, trebuie totuşi să afirm: v-am spus eu… Sau v-am spus noi! De trei ori chiar! UDMR a cerut de trei ori electoratului să nu îl sprijine pe Traian Băsescu” scrie Kovacs.

Peter Kovacs este lipsit de bun simt sau doar diversionist? Pai cine i-a oprit sa nu bata palma cu Basescu daca au pretins electoratului sa nu-l voteze?!

La guvernare fiind, cu ministere si o seama de privilegii, de ei depinzind sa cada maine Boc si sa avem anticipate… Existenta regimului Basescu-Boc e in mina UDMR. Iar ei fac acum pe disidentii, vazind cita lume este in strada, revoltata.

Corul asta pe mai multe voci, una pentru Basescu si alta pentru Piata Universitatii, este gretos !

 

126 COMMENTS

   • 10 adevaruri despre lupta dintre Raed Arafat si Traian Basescu:

    1) Raed Arafat are pretenţia că se pricepe la medicina de urgenţă. Traian Băsescu ştie că singurele remedii de urgenţă sînt aspirina şi murăturile.
    2) Raed Arafat miroase a spirt. Traian Băsescu duhneşte a whiskey.
    3) Raed Arafat a obosit să se lupte cu noua reformă a sănătăţii. Traian Băsescu garantează că aprobarea legii le va aduce tuturor odihna veşnică.
    4) Raed Arafat e specialist în descarcerări. Traian Băsescu e specialist în…mă scuzaţi, termin propoziţia imediat dupa ce vorbesc cu poliţiştii care tocmai îmi sparg uşa.
    5) Raed Arafat a descoperit o problemă legată de noua lege a asigurărilor de sănătate. Traian Băsescu a descoperit că problema e Arafat.
    6) SMURD-ul croit de Arafat ajunge în cinci minute după ce a sunat un cetăţean obişnuit. ANAF-ul lui Blejnar ajunge în două minute după ce a sunat Băsescu
    7) Demisia lui Raed Arafat a fost aprobată instant. Traian Băsescu şi-ar da demisia şi mai rapid, dar preşedintele nu vrea să i-o aprobe.
    8) Raed Arafat a pornit SMURD-ul de la 0. Traian Băsescu a adus România la 0
    9) Raed Arafat a salvat destui români cărora le rămăseseră sarmalele-n gît de sărbători. Traian Băsescu are grijă ca românii să nu-şi mai permită sarmale de sărbători.
    10) Şi cel mai important: Raed Arafat şi-a spus părerea şi şi-a pierdut postul. Traian Băsescu şi-a impus părerea şi au pierdut toţi românii.
    – Catavencii –

   • Chiar nu mai scapam de acesti impostori?Mereu,o intreaga clasa politica a fost obligata sa joace in multe situatii cum au vrut acesti tradatori de tara .Ajunge!

    • Coana Rodica,uiti un aspect destul de vizibil.Pentru acei ce gandesc,e clar ca lumina zilei senine.Manipulari de genu: Critic pe actualii sa le fac loc celorlalti hoti,nu poate da bine decat in mintea unora vulnerabili,usor de manipulat,ori de cumparat.
     Romanii a-u trecut prin atatea tepe,date in ultimii 22 de ani,incat nu mai suporta o alta.Incat votul cel putin al celor nehotarati,nu va fi dat decat,acel-ui Partid,care nu sa perindat pe scena politica pana acum si care,vine cu programe convigatoare, nu trase la serox dupa pdl, cu mici modificari ca ale USL-lor.
     Romanii de buna credinta si cu putina minte, vor cantarii cu siguranta acest aspect si cu certitudine, vor alege ce mai bun penru ei.

  • Ce pregateste Guvernul pentru a-si asigura protectia MI,MApN,SRI si altor structuri militare(nu ca ar fi normal asa ceva, dar DE CE ACUM?!!!!!!!!!!!!!
   LEGE Nr. din 2012 privind pensiile militare de stat
   Art. 4. – Sistemul pensiilor militare de stat acoperă riscurile activitătii militare, interzicerea sau restrangerea exercitiului unor drepturi si libertati din Constitutia Romaniei, asa cum sunt prevazute in legi, regulamente si ordine ale
   Art. 33. – (1) Persoanele care beneficiază de pensie militară de serviciu pot fi încadrate în muncă, pe durată nedeterminată sau pe durată determinată, după caz, inclusiv în sectorul public, beneficiind de drepturile salariale corespunzătoare functiei în care sunt încadrate, inclusiv de sporul de vechime corespunzător vechimii în muncă, dobândite până la data pensionării.
   (2) Persoanele prevăzute la alin. (1) pot cumula pensia cu veniturile realizate, indiferent de nivelul veniturilor respective.
   Art. 58. – (1) Cuantumul pensiilor militare se actualizează după cum urmează:
   a) ori de câte ori se majorează solda de grad si/sau solda functiei maxime/salariul de bază al functiei îndeplinite/indemnizatia lunară ale cadrelor militare în activitate, potrivit gradului militar si functiei maxime avute la data trecerii în rezervă, în raport cu procentul de stabilire a pensiei în conditiile prevăzute la art. 29- 31, 40 si art. 106 alin. (1). Cadrele militare pot opta pentru baza de calcul cea mai avantajoasă luată în considerare la calculul pensiei;
   b) în functie de posibilitătile financiare, în cursul executiei bugetare, prin indexare cu un procent care să acopere cu până la 100% rata inflatiei, prin hotărâre a Guvernului;
   c) în situatiile în care măsurile de protectie socială prevăzute la lit. b) se regăsesc în majorarea soldelor de grad si/sau soldelor de functie ale cadrelor militare în activitate, actualizarea pensiilor se efectuează în conditiile prevăzute la lit. a).

   • Valeriu,

    Mi se pare normal ca militarii sa aiba acele pensii! Si aici fac referire si la jandarmi si pompieri! Nu sunt de acord cu cele ale magistratilor, care face ce vor in tara asta!

    • SUBSCRIU SI EU COANE, CU O MICA EXCEPTIE:ACEI CE DIN EXCES DE ZEL BAT PROTESTATARII NEVINOVATI, SA FIE DATI AFARA DIN JANDARMERIA ROMANA,INTRUCAT NU FAC CINSTE ACESTUI NEAM.

  • USL ar trebui sa dea o lectie UDMR-ul si sa nu se alieze cu el. De aceea vreau sa spun ca sper ca USL sa nu cada in plasa UDMR, pentru ca santajul de care sunt capabili acesti UDMR-isti va impiedica tot ceea ce vrea sa faca USL in tara asta. Dar pentru asta trebuie ca si romanii sa se prezinte in numar mare la vot si sa voteze orice in afara de PDL si UDMR. Aceste doua asa zise partide, trebuie scoase din Parlamentul Romaniei la viitoarele alegeri, fie ele anticipate sau nu, cu orice pret. Nu am votat nici PDL si nici PSD la alegerile trecute, dar cred ca de data asta voi vota impotriva PDL si UDMR indiferent cine le este impotriva.

   • Sper ca USL sa nu faca aceasta mare prostie!
    Iar daca romanii s-au desteptat, asa cum se vede, ar trebui sa nu voteze nici UNPR si PPDD, nu sunt oameni cu care sa faci o alianta parlamentara.
    Aceste patru partide(PDL,UDMR,UNPR.PPDD) nu merita nici macar un loc in parlament.
    Sper sa mai fie partide care sa nu fie lingai ai lui Basescu.

  • Am cunoscut si cunosc cetateni romani de nationalitate maghiara de inalta calitate morala !
   Dar reprezentantii lor, ca si ai nostrii(cica noi, nationalitatea romana, suntem majoritari -dar condusi de minoritari-) prin sigla lor reprezinta:
   Uniunea
   Desfiintarii
   Majoritatii
   Romane

  • D-le R Tudor, nu pot decat sa admir mesajul de aparator al dreptatii catre poporul,Te urmaresc de ceva vreme si-ti analizez de fiecare data interventiile.Ce nu inteleg insa si a-si vrea sa ma luminezi, din analiza nu reese cu ce partid cochetezi.As aprecia daca nu ai cocheta cu nici-un partid,ceece mie f greu sa cred intr-u cat seful d-le e om politic… ce-i drept destul de controversat.Multumita d-le si Oane-i Stancu,urmaresc Antena 3 singurii in opinia multora ce cu cota maxima la reting va urmarim.Pe locul 2 ca gen de interventii in aceia-si tema sunt: SOBalan,Radu Popa,Aupei (otv)Tinti-o tot asa poporul va e recunoscator si va multumeste,ca existati si face-ti cinste acestu-i neam.

  • PDLul suna adunarea pentru o manifestare de simpatie, vezi exemplul din Ungaria.
   Abia astept sa-i vedem pe cei 25 de mii, 50 de mii sau cati sunt cei care au FURAT ROMANIA, au ocupat functii in sistemul bugetar, au capusat institutiile statului doar pentru ca sunt neamuri,colegi,pupinc..isti,dar sunt saraci cu duhul, habar nu au meserie, sunt incompetenti si au scoala cu doua claswe mai mult decat trenul.
   Veniti sa va vedem pe toti fripturistii!!!!!!Sa stim pe cine vom JUDECA!!!!

  • JMECHERII DE BUCURESTI,PUTREGAIUL SOCIETATII
   ANALFABETII IN JEP-URI NEGRE SI COSTUME IN TON, ERIJEAZA IN SLUGILE CREDINCIOASE ALE PUTERII.
   CIORILE NATIUNII CANVA MINCATORII DE GAINI MOARTE,
   AZI CAPETENII DE CLANURI, CE CONTROLEAZA BUCURESTIUL ZONA CU ZONA.SCELERATII SUB COMANDA LOCOTENENTILOR ORDONANTE BASISTE, VOR FI INFILTRATI PRINTRE PROTESTATARI IN SCOPUL DE A DETURNA PROTESTUL, AVANDU-I LA MANA CU DOSARE PE ROL.ATENTIE MARITA FRATI DE SUFERINTA,TREBUE DEPISTATI SI ANIHILATI.
   ACETE GUNOAE ALE SOCIETATII,VOR PIERII O DATA CU STAPANI LOR,E DOAR O CHESTIUNE DE TIMP.
   IAR CEI CE AU SPART MAZAZINUL CU TEL.MOBILE E TOT O COMANDA BASISTA, PENTRU A DA MOTIV JANDARMILOR SA INTERVINA IN FORTA.OPRICA VA PLATII PAGUBELE TOT DIN BUZUNARELE NOASTRE.ACESTA E ADEVARATUL TABLOU AL PIETEI.

  • ACUM CA SANTEM CA SI SCAPATI DE CALAI SI ALEGERILE ANTICIPATE BAT LA USA.TREBUE SA CANTARIM BINE ATUNCI CAND PUNEM STAMPILA PE BULETINUL DE VOT, SA NU MAI AJUNGEM IN COLAPSUL IN CARE NE-AU ADUS POLITICIENII PARLAMENTARI, CAT SI CEI LOCALI, AI UNOR LOCALITATI TARA. AVAM DESTUI OAMENI INTELIGENTI,CARE NU AU FACUT POLITICA SI CARE POT FI DE INCREDERE,PENTRU A LE DA IN PRIMIRE DESTINELE NOASTRE.desteptii AM VAZUT UNDE A-U DUS TARA.REESE DIN DECLARATIA SASIULUI: ma declar invins, in fata baetilor destepti din energie.CRED CA A VRUT SA LE SPUNA BASTEPTI, CA ERAU DE-AI LUI.
   CAT PRIVESC PE UDMR, NU VOR MAI AVEA SEANSA DE A DEPASI PRAGUL, DE INTRARE IN PARLAMENT, INTR-U CAT ROMANII SE VOR PREZENTA LA VOT DATA ACEASTA, MAI MULTI DECAT IN 90. SUGEREZ PE ACEASTA CALE, CELOR CE VOR AJUNGE LA PUTERE ,SA SCOATA UDMR INAFARA POLICULUI, DEOARECE ACESTIA NU FAC PARTE DIN NICI-UN PARTID POLITIC, PANA ACUM AU FUCTIONAT ILEGAL.SUCCES CELOR CE VOR AJUNGE LA PUTERE VOTUL MEU VA SI DAT PTR UN APOLITIC INTELIGENT.usl+pdl,aceia-si mizerie.VA DORESC MULTA SANATATE SI INTELEPCIUNE TUTUROR ROMANILOR.

  • D-LE RADU, -NU VI SE PARE PREA MARE COENCIDENTA,INTRE MOARTEA SUBITA A MARELUI ACTOR EMIL HOSU SI GRUPUL DUBIOS, DIN BALCONUL ITERULUI, AVAND IN VEDERE CA DEFUCTUL IN ACEIASI ZI, PROTESTA IMPOTRIVA PUTERII IN PIATA UNIVERSITATII? PLECAND DE LA FENOMENUL ATAC PSIHOTRONIC,FOLOSIT DE RUSI SI AMERICANI DE ZECI DE ANI!!!
   CRED CA EMIL STRAINU ORI PAVEL CORUT NE POATE LAMURI PE F.MULTI ROMANII,CEL DIN URMA CHIAR A FOST ATACAT PSIHOTRONIC.

  • Buni de dus la puscarie alatori de calaii natiunii
   O TARA MOARTA ECONOMIC IS-I BLESTEMA TRADATORII
   NU EXISTA PE LUME UN ALT STAT, IN ITORIA CARUIA SA SE FI FACUT ATATEA JAFURI, DE PROPRII CONDUCATORI.

  • PROBABIL TE REFERI LA REGIMURI FRATIOARE, CA TARA ASTA-I BELITA DE 22 DE ANI.DECI DE LA ILIESCU PANA LA BASESCU SI DE LA PEDRO ZIS (PETRE ROMAN)PANA LA BOC.
   TOTI CU CLANURILE LOR DE TRADATORI, TRE SA PLATEASCA TARA VANDUTA.

  • SA DEE DOMNUL MINTE LA ROMANI, CA AVEM SEANSA SA SCAPAM CURAND DE SCLAVAGIE.PARTIDUL POPORULUI-DD II REVINE ACEASTA DATORIE PRIN PRORAMUL SAU, CE RASPUNDE LA NEVOILE POPORULUI DIN CARE E FORMAT.MULTA SANATATE SI INTELEPCIUNE, CA RABDARE AM AVUT DESTULA CU ACESTI TALHARI AI CELOR 22 DE ANI.CINE VOR RAMANE ANCORATI IN TRECUT, LASANDU-SE MANIPULATI DE SONDAJELE MINCINOASE(BASISTO USL-TE), VOR INTELEGE IN CELE DIN URMA, CA CEI 1.554.123 DE MEMBRI PP-DD,IN CONTINUA CRESTERE E CA UN BAROMETRU AL NEMULTUMIRILOR CU DORINTA DE A RECUPERA TARA. BINE ORANIZATI SI HOTARATI IN TERITORIU, SPRE SURPRINDEREA MULTORA CARE NE HULES, REPREZENTATI DE TALHARII SI LINGAII LOR,ACEST TAVALUG NU MAI POATE FI OPRIT,DECAT DE DUMNEZEU.

  • ATENTIE!!!Hotia,dauneaza grav sanatatea,pentru combatere folositi noul produs eficient si siur PP-DD,cu o paleta larga de actiune,larva e incoltita si izolata in celula.Daca apar reactii neplacute se recomanda fungicid,pana la anihirarea totala.

  • ACTA!!!INCA UN MOTIV DE PANICA PENTRU ALESI, CARE IA DETERMINAT SA SEMNEZE DIN TEAMA, CA POPORUL SE VA UNII PRIN MIJLOACELE CELE MAI LAN-DE-MANA SOCIALIZIND PRIN FACEBOOK,BLOG, MESS,SINGURELE LA CARE NU DETINEAU CONTROLUL.PP-DD E INPOTRIVA CENZUREI INTRENAUTILOR.
   PROTESTELE ACESTORA NU VOR INTARZIA SA APARA SI TEAMA ALESILOR, VA FI SI MAI MARE STIIND CA LE VA VENII SFARSITUL, CARIERELOR POLIRICE, A(SCOLII DE TALHARIT NATIUNEA)TOT MAI MULTI ROMANI SE DESTEAPTA SI SE ALATURA PARTIDULUI, CE II REPREZINTA SI IN CARE-SI GASESC CHEMAREA.

  • E DIN CE, IN CE, MAI CLAR,CA POPORUL VREA UN SUFLU PROASPAT IN POLITICA ROMANEASCA, SA SATURAT DE DEMAGOIGII EXPIRATE,DE PROMISIUNI DE TIP COMUNIST,POPORUL SA TREZIT IN SFARSIT LA REALITATE.
   MOTIV PENTRU CARE FILIALE INTREGI DIN TERITORIU, VIN CU LIDERI DIN TOATE PARTIDELE, SUB UMBRELA PROTECTOARE A PP-DD,CONVINSI CA PROGRAMUL ACESTUIA COENCIDE, CU REALITATILE INTERNATIONALE SI CU NEVOILE SI ASTEPTARILE,CETATENILOR.NU MAI TARZIU DE IERI: HOASDEA DEPUTAT EX.PDL,A INTELES CA IDEILE SALE SE REGASESC IN PROARAMUL PP-DD SI A TRECUT DE PARTEA NOASTRA,VIITOR CANDIDAT LA PRIMARIA IASILOR.MAI MULT DECAT ATAT,PARTIDELE POPULARE DIN F MULTE TARI COMUNITARE CASTIA TEREN SI TREC LA PUTERE,SEMN CA LUMEA INTREAGA A INTELES, CUM E CU CRIZA SI CINE O MENTINE, INCAT NUMAI UNITI, INTR-O SINGURA IDEE DE DREPTATE SOCIALA, POT STOPA LACOMIA COMPANIILOR TRANS-NATIONALE SI A POLOTICIENILOR DIN CE IN CE MAI CORUPTI,

  • Inteleg sa fii batut in cap 10-15 ani 20, dar dupa 22 de ani de politici mafiote, in care alesii se imboatesc fantastic de rapid cu o lacomie diabolica, jefuindu-si tara si poporul, pana la subzistenta. Astazi!!! cu atatea mijloace de informare internationala, sa nu fii atat de luminat, incat sa votezi un partid nou, cu viziuni ce coencid realitatii si nevoilor tuturor.Sa te mai lasi manipulat de acelea-si promisiuni si aceia-si oameni, de 22 de ani.Mi se pare cel putin ridicol, sa nu-i zic prostie crasa.
   Oare chiar sa fim un popor de inapoiati, de redusi mintal?

 1. Raspunsul corect pentru UDMR din partea poporului roman ar trebui sa fie o prezenta masiva la vot la urmatoarele alegeri. Ar ramane nu doar in afara guvernarii, ar ramane in afara Parlamentului.

   • Acestia au vandut un popor pentru BANI si PUTERE!
    Lider Pambuccian Varujan UAR
    2. Vicelideri Ganţ Ovidiu Victor FDGR
    3. Longher Ghervazen UPR
    4. Secretari Grosaru Mircea
    din 1 feb. 2010 RO.AS.IT
    5. Merka Adrian-Miroslav UDSCR
    6. Zisopol Dragoş Gabriel UER
    7. Membri Amet Aledin UDTTMR
    8. Buciuta Ştefan UUR
    9. Firczak Gheorghe UCRR
    10. Ibram Iusein UDTR
    11. Ignat Miron CRLR
    12. Manolescu Oana ALAR
    13. Mircovici Niculae UBBR
    14. Păun Nicolae PRPE
    15. Popov Duşan USR
    16. Radan Mihai UCR
    17. Vainer Aurel FCER

  • Nu tre sa te repeti spunand basisto-udemeristo-pedeliste ci basisto-udemeristo-useliste.Fii te rog clar in explicatii, nu zapaci cititorul.Daca insa tii cu opozitia,doar sa inlature puterea te inteleg.
   Important pentru cei ce se lasa cumparati, e sa ia tot ce li se ofera drept mita, in timpul campaniei electorale.Ca odata ajuns in cabina, no fi atat de naiv sa voteze mafiotii,care l-au belit 22 de ani.

 2. Simt ca se strange latul si li s-au micsorat portocalele udmr-ului mai ales ca prin zonele din care strangeau ei voturi biletul de intrare in parlament sunt manifestatii de strada impotriva puterii. Si parca datorita lor sta aceasta putere…tarziu udmr…foarte tarziu. Chiar daca va veti lua caramida ce sustine aceasta constructie,puterea nu stiu daca veti reusi sa mai recuperati in totalitate din increderea votantilor vostri totusi mai puteti salva ceva acum in ultimul ceas…….

 3. Nu stiu cum sa se pozitioneze acum???????????? Daca nu le acorda sprijin, poate, nu poate, sigur, nu ne-am fi confruntat astazi cu atatea greutati. Rusine sa le fie!!!!!!!!!!!

 4. HAHAHA.Acum poate isi da seama lumea cat rau au facur udemeristii din 89 in coace.Am mai zis daca nu stabileste USL-ul una dintre masuriile luate dupa castigarea alegeriilor a pragului de peste 7 la suta eu nu-i votez.Si traseismul pedepsit prin lege si formarea partidelor din dezertori.Cand se vor aplica aceste norme Romania va intra pe fagasul unei POLITICI si nu a unui curvusag politic.

  • SI CU ACEST PRAG FRATE DE 5%, BOZGORIMEA NU VA ATINGE PRAGUL,E DE AJUNS CA ROMANII SA VINA, IN PROPORTIE DE 65% LA VOT SI VOR VENII DE DATA ACEASTA PESTE 90%,DAR SI DACA CONDITIILE DE MAI SUS, NU SE VOR REALIZA, EI SUNT IMPARTITI IN TREI FORMATIUNI, CA LE-AU AJUNS SI LOR CUTITUL LA OS,CU TOATE PRIVILEGIILE LOR.

 5. Ha ha !!!Cui i-e frica de Wirginia Woolf? Naspa ca …
  S-a stricat atmosfera peste gard ,la muma
  si paci bantuie ciuma !!!…:))

 6. Având în vedere că UDMR-ul trăiește în România,trebuia s-o spună pe românește…”Sunt un șobolan și vreau să părăsesc vaporul!”
  Dacă tot se laudă că nu și nu…de ce nu au atâta sânge în instalație să-și dea demisia din guvern?
  Oricum ar fi…nu mai au ce căuta nici în guvern și nici în parlament!Vor dispărea din viața politică împreună cu Băsescu și pdl-ul!

 7. Domnule Tudor,

  In primul rand va rog sa solicitati, prin mijloacele pe care le aveti la dispozitie, sa nu se mai faca nici o concesie UDMR-ului. Regimul asta pica fara acesti tradatori. Haideti sa nu le dam ocazia sa isi asume nici macar o firmitura din meritul romanilor care sunt in fata unei reusite istorice.
  In al doilea rand,mi-e mie rusine de rusinea romanilor de origine maghiara. Se mai mira lumea de ce aversiunea generala fata de unguri. N-are nimeni nimic cu nici un ungur ci doar cu fruntasii lor, asa cum in strainatate n-ar avea nimeni nimic cu romanii, daca n-ar fi exponentii lor absolut hidosi.

  Cu respect,
  Student fara partid.

 8. Pai, si Cartianu a zis; “v-am spus eu!” .
  Si multi alti pupaciosi. Raman fara obiectu’ muncii… Ce-o face bietul Cristoiu si Turcescu si Pora…
  Dar pe mine ma intereseaza ce face UDMR la Palatul Victoria..si ce mai munceste ea…
  Ma intereseaza care este stadiul noii legi a sanatatii varianta UDMR.
  Ma intereseaza cate impozite si contributii sociale a mai recuperat Ministerul de Finante si cel al Muncii de la marii contribuabili si evazionisti.
  Ce mai lucreaza eminenta cenusie de la Ministerul Educatiei, d-nul Funeriu si cat ar lua la bac-ul din anul acesta, fara sa stie subiectele,
  Care este activitatea zilnica a “reformatorului” MAI si daca are de gand sa reangajeze fostii jandarmi dati afara,ca sa-i ajunga pentru toate mitingurile din tara,
  Ce mai lucreaza d-na Udrea la Minister de nu-i vedem fata, ce rochite si-a mai luat ,ce “fondulete” europene a mai accesorizat, pardon, a mai accesat.
  A! am uitat de d-nul presedinte Basescu. As vrea sa stiu ce munceste el. saracu’, in zilele astea si cata economie, in an de criza, a facut la bugetul administratiei prezidentiale, daca a scos 3 posturi de consilieri la concurs si le ce-i foloseste, ca oricum domnia sa conduce singur.
  Am vazut mitingul USL. Pe cand un miting PD-L in Bucuresti?

 9. @Domnule Radu,
  Macar de-ar pune mana, acum in ceasul al 12-lea, pentru anticipate si tot ar fi ceva (vezi materialul meu Ungure, fii destept…). Am face economie si de nervi si de alte celea !
  sa fiti iubit
  marcus

 10. Daca urmatorii politicieni care vor guverna , vor mai lua curvele astea de UDMR , la putere , vor fi mai cretini decat s-ar fi crezut !!!…

 11. DOAMNA UDREA SPUNE ASTAZI CA USL-ul A FOST SI EL LA GUVERNARE, DECI NU TREBUIE SA “CONFISTE” MANIFESTATIILE DE LA UNIVERSITATE.
  DAR CAND BASESCU II VRAJEA PE ROMANI (CU SUCCES ATUNCI, E ADEVARAT) CA EL REPREZINTA CHIMBAREA, CAND EL ERA SINGURUL CARE NU SE SCHIMBASE DE LA PUTERE IN ANII DINAINTE DE A AJUNGE PRESEDINTE, CUM ERA? CUM E SA VORBESTI MEREU DE ILIESCU SI DE MINERI, CAND TU ERAI MINISTRU LA TRANSPORTURI ATUNCI CAND AU VENIT MINERII CU TRENURILE?
  DISCUTATI, VA ROG, DESPRE ACEST LUCRU IN EMISIUNE, SI, DACA SE POATE, EXEMPLIFICAT PRIN IMAGINI ELOCVENTE.

 12. Domnule Radu Tudor,

  Inaca o data felicitari pt Opiniile Transante (chiar si asupra celor de mai jos).

  Chiar nu se poate ca Antena 3 sa facu un Jurnal al Oraselor unde sunt manifestari anti Mafia-PCR-Securitate care conduce Romania?

  E jenant sa se dea 23.45 de ore din 24 Numai Despre Bucuresti si Diversionistii de jandarmi si nimic despre restul tarii? Oare manifestarile lor NU CONTEAZA pt Antena 3?

  Sau … Andreea da Andreea ma auzi? Da? Da? Dana Grecu nu aprimit in casca soapta suava’ si tara conteaza Dana Grecu ai unda verde sa spui si despre Tara’?

 13. Sobolanii parasesc corabia?
  Nesimtiti, nesimtiti, nesimtiti, triplu nesimtiti, au avut atatea prilejuri sa-i intoarca spatele lui Basescu si camarilei lui, dar nu au facut-o! Acum e tarziu, mult prea tarziu!
  A doua mare bucurie a mea,prima fiind castigarea alegerilor de catre opozitie, ar fi ca UDMR-ul sa nu obtina nici un loc in parlament.
  Tocmai acum vad la televizor, in Piata Universitatii este un barbat in varsta ce tine in mana un carton pe care scrie “Jos UDMR”. Asta ar trebui sa fie inca un slogan care sa se strige in piata.
  Sobolanii astia de udemeristi sunt chiar mai de vina decat pedelei, pentru ca puteau face ceva sa nu se ajunga in aceasta stare de mizerie, dar nu au facut-o!
  Matracuca de Udrea spune ca opozitia este de vina pentru iesirea oamenilor in strada. Nu cucoana, voi si cu leprele de udemeristi sunteti de vina!

  • Uniunea
   Desfiintarii
   Minoritatii
   Romane
   Asta a facut Basescu-Un nemernic, nu l-am votat niciodata, nu am avut, nu am si nu am incredere in acest GOLAN de cea mai joasa speta. Copiii lui sunt imaginea tatalui-nimeni si inculti. Imi cer scuze de acest limbaj dar m-am saturat de muhaielele lui inculte.

 14. Imi este rusine ca sunt de etnie maghiara, desi nu fac parte din Udmr! in loc sa ajute poporul cu ceva bun, de ex. locuri de munca, lor le trebuie autonomie! sa le fie rusine Udmr-lor!!!

  • Sante-ti un cetatean de onoare,pacat ca nu am aceia-si apreciere si despre alti secui,cum se intituleaza ei.
   Sunt insa convins,ca sant destui din ednia ta, care gandesc identic dar dintr-un ne-nteles motiv, nu se arata.RUSINE!!! cel putin fata de copii lor, carora nu stiu sa raspunda la intrebarea: Cine a dus tara de rapa? Un singur lucru macar de ar intelege, macar in al-9-lea cieas.Ca nepasarea,ignoranta si lasitatea lor,le vor ucide copii mai tarziu.

 15. Pe bune??? Va tremura morcovul in c.u.r. curve politice.
  Cand naiba ati forst voi impotriva ORICAREI puteri, ca tot timpul ati fost la putere.

  Nesimtitilor!

  Mergeti la buda si la pesta ca la noi nu mai aveti loc.

 16. Vorba lui Mircea Badea : dacă în viaţa asta ar dispărea PDL-ul şi UDMR-ul, atunci este bine.
  Ordinarii ăştia de la UDMR se pregătesc să “sără gardul” şi să-l lase pe Băsescu în “fundul gol”.
  Pot fi folosiţi ptr. dărâmarea acestui regim odios, apoi ejectaţi printr-o prezenţă masivă la vot.
  Sunt absolut de acord cu cele două puncte de vedere ale celor colegi care au postat mai sus.
  Cu sau fără UDMR, acest regim ESTE TERMINAT iar Băsescu cred eu, nu peste mult timp, va fi abandonat mai întâi de slugi şi apoi şi de instituţiile servile. Sper din tot sufletul să nu se ajungă la vărsare de sânge.

 17. Ati avut dreptate cind i-ati numit pe UDMR-isti o aripa a partidului portocaliu. SUNT RESPONSABILI de situatia din tara ! Sunt IRESPONSABILI nu numai cu electoratul roman , ci , chiar si cu propriu electoraT. Singurul tel al lor e capatuiala , iar ptr. a-si justifica existenta ii mai zgindara pe unguri cu autonomia. Daca esti minoritar ungur si ai mai mult de un neuron isi da seama ca noua lege a invatamintului NU e buna nici ptr. tine, legea ingradeste posibilitatea de a te realiza intr-o cariera !E ca si cind eu as fi profesionista, de exemplu, in timplarie , dar nu am voie sa lucrez decit in satul meu. Le fac la toti mese, scaune , etc. ( am luat-o pe urmele lu’ Marica) , dar la un moment dat : gata , nu mai am ce face , nu pot nici sa mai ma pun la punct cu noile chestii .

 18. USL trebuie sa tina minte de faptul ca oamenii stiu ca UDMR e de 20 de ani la putere.UDMR este partas la hotia si abuzurile PD-L.
  Acum ce vor?Sa ajunga la putere si alaturi de USL?Suntem satui de politica lor de lichele,de faptul ca SUNT CAUZATORII DE ABUZURI,dar cred eu ca cel mai important este faptul ca :
  UDMR se face vinovat de politica extremista si cresterea tensiiunilor dintre etnicii maghiari si romani.Ei sunt cei care timp de 20 ani au aruncat paie pe foc,iar romanii au inghitit cerintele lor ,tocmai ca Uniunea Europeana sa ne “iubeasca”
  Etnicii maghiari au drepturi egale cu romanii si chiar au mai multe drepturi decat alte etnii din alte popoare ale UE.Totusi cei de la UDMR,in continuare se plang si zbiara ca ETNICII MAGHIARI sunt cei abuzati si fara drepturi.
  Oricand afirmatiile mele se pot dovedii.Nu trebuie decat sa dau cateva exemple :
  -au dreptul la institutii de invatamant in propria limba
  -au dreptul de a-si folosii limba “materna” in inscrisuri oficiale si pe indicatoarele din localitatile de trai
  -au dreptul la organizatii si biserica
  -au dreptul sa participe in formarea ,autoritatiilor statului ( ba chiar avem cazul la Sf. Gheorghe ,unde aparatul administrativ numara 119 functionari din care …119 sunt ocupate de maghiari ,si 0 de romani )
  -au dreptul la formatiune politica
  -au dreptul sa aibe reprezentanti in TOATE formele centrale de conducere (parlament,guvern,senat etc)
  Asa ca UDMR sa ne scuteasca,sa devina in primul rand o organizatie LEGALA si apoi sa comenteze.
  NU II MAI VREM.SUNT PARTASI LA DISTRUGEREA TARI.

  • NU E PROST CINE CERE, E PROST CINE DA
   ACEI POLITICIENI CARE S-AU FOLOSIT DE EI AU TRADAT,PENTRU A-SI PASTRA FOTOLIILE DE TALHARI, AU DAT CU PRIVILEGII IN STANGA SI-N DREAPTA,UITAND JAVRELE PE ROMANII CARE I-AU VOTAT SI PE CINE REPREZINTA.UDMR-TI PARSIVI PRIN CARACTERUL LOR,AU PROFITAT DE POLITICIENI DE kkt CARE S-AU PERINDAT LA PUTERE.
   VAZAND CUM A.NASTASE INSTRAINEAZA PETOM,PRIN PATRICIU.
   PE TARICIANU O BUNA PARTE DIN INSULA SEPILOR+OMV SI ALTELE,CA SUNT 1,5 MIL DE DOSARE DE FRAUDA NEREZOLVATE
   PE ATATI PRIM MINISTRII TRADATORI CARE VID FABRICILE SI COMBINATELE PE CATIVA DOLARI IAR COMISIONUL ERA DE ZECI DE ORI MAI MARE.ORICARE NU NUMAI UDMR-sti,AR FI FACUT LA FEL.EXEMPLU CEL MAI CLAR- NU MAI UN OM RATAT,UN BOSCHETAR I-SI VINDE OBIECTUL MUNCI (A VENIT VAPORU CA SA-L IA PE CHIORU)-CARE VAPOR CA LE-A VINDUT PE TOATE!! SIGUR UNUL DE CARTON GEN PROECTUL MARESALULUI ANTONESCU PE CARE LA FACUT TRADATOR. EU II PROPUN SA-SI IA IA TIGANI DIN NEAMUL LUI CU BERCA MONDIALU CU TOR SI CAREL POTECA9SA MA EXPRIM IN TON.

 19. Bataie de joc. Protestele si salariile jandarmilor costa bani. Domnule Tudor se asteapta cinic ca manifestatiile sa devina derizorii. Spania este o tara civilizata. Romania este o dictatura.

 20. Unde sant ONG-uriile care aparau drepturiile hotiilor de buzunare si cersetoriilor din Franta cand Sarkozi a vrut pe buna dreptate sa-i trimita acasa.Unde sant ONG-uriile Radule alea care tot inghit milioane cica sa apere drepturiile OMULUI.Bani papati de pomana.

  • Chiar, unde este Blandiana, Cornea, erau foarte vocale in anii ’90!
   Ar putea, macar, sa publice o scrisoare deschisa de asociere cu toate aceste demonstratii din tara, caci, intr-adevar se poate spune ca sunt in toata tara.
   Imi pare rau ca nu mai tin minte (de, memoria este de gen feminin si te lasa cand nu te astepti) daca fenomenul Piata Universitatii din 1990, a avut acelasi ecou in toatea tara, daca peste tot s-au organizat mitinguri, ca acum.

   • O greseala impardonabila am comis aici, am scris “unde este Blandiana, Cornea” in loc de “unde sunt Blandiana, Cornea” – adevarul este ca initial ma gandisem doar la Blandiana, apoi mi-am adus aminte de Cornea.

 21. Domnule Tudor ca cetatean al Romaniei va rog sa contactati prin mijloacele dumneavoastra reprezentantii cei mai de seama ai societatii civile, ai ONG-urilor si ai intelectualilor romani ne-pupincuristi ca sa redacteze un memorandum prin care sa se ceara oficial la toate televiziunile de stiri DEMISIA PRESEDINTELUI SI A PARTIDELOR POLITICE DIN PARLAMENT. ACEST MEMORANDUM TREBUIE SA CONTINA SI CEREREA MAJORITATII POPULATIEI DE A CONTINUA DRUMUL DEMOCRATIC SI DE A ORGANIZA ALEGERI ANTICIPATE CIT MAI REPEDE CU PUTINTA. VA MULTUMESC

 22. Nu stiu cum sa se pozitioneze ?
  Ha, ha.
  Le spun eu cum : tot asa cum au facut-o si pana acum, in patru labe in fata puterii cu gura larg deschisa ca sa mai obtina o merdenea pe care sa o rumege acesti fripturisti oribili.
  Sper ca odata cu distrugerea PDL-ului sa urmeze si extinctia odiosului UDMR.
  UDMR curva PDL, nu-i asa ?
  De fapt curva tuturor celor care s-au perindat pe la putere.
  Ar fi momentul ca aceasta anomalie, partidele pe criterii etnice sa dispara si de la noi din tara.

 23. ar trebui sa fie scosi pe burta din guvern ,cei mai meschini si nationalisti ,sa mearga in Ungaria sa traiasca pentru ca oricat ar vrea ei sa zica ca sunt romani in sufletul lor tot nu simt nimic pentru tara lor,sunt un fel de iuda daca vreti…

 24. Azi, in jur de ora 15, doi tineri cu o pancarda ieseau din sediul PDL de pe Ienachita Vacarescu. Unul dintre ei vorbea la telefon: “Bai, ies de la astia, ramane pe diseara. Da, facem ca ieri”. Imi pare foarte rau ca nu am avut telefonul la mine sa filmez. Si stiu ca multi nu aveam dubii ca o mana de oameni provoaca jandarmii special, pentru a fi dispersata multimea. Insa, consider ca orice franturi de conversatii pe care le prindem din zbor, in Piata sau pe strada, ar trebui povestite mai departe.

  • ASTIA SUNT VIERMII LUI BACONVSCHI+COCALARII CARE MANCAU GAINI MOARTE PE GROAPA,ACUM MILIONARI,CARE-I SANTALAJA CU DOSARELE PE ROL,EXACT ACEIA-SI, CARE SPUN MULTIMII PROTESTATARE DIN PIATA (CA CI-O SA FACEM)?CA PROTESTAM DEGEABA IN TIMP CE EI I-SI VAD DE TUNURILE LOR.UNII II CRED SI PLEACA ACASA DEZNADAJDUITI,ALTII MAI ISTETI PRICEP MESAJUL, SII SCOT IN SUTURI INAFARA PERIMETRULUI.DECI ATENTIA MARITA LA ACESTE LARVE, CARE IN AFARA SA CIORDEASCA SI CERSEASCA,NU AU FACUT NIMIC PENTRU ACEST POPOR.

 25. Oaameni buni, nu vă fie frică, teamă, nu vă descurajaţi, fiindcă nărozii o VOR COMITE din nou. Ce vreau să spun? Ei, JAVRELE, nu-nţeleg ce li se-ntâmplă, de fapt, nu acceptă, nu vor să creadă că o minoritate, care manifestează, nu poate provoca schimbarea, nu poate dicta, nu ar trebui să se ţină cont de ea etc. Deci, vor trage timp, nu vor lua nicio măsură dintre cele revendicate în stradă, vor încerca să o aburească în continuare, să sacrifice câţiva pioni din pdl etc. Mai cred că, dacă văd( încă) prin supermarket-uri oameni care par nepăsători, care dau iluzia că totu-i bine, că ei sunt marea Românie, este încă timp de guvernare, este încă vremea lor. Greşit! De ce? păi, tocmai caru’ mic răstoarnă buturuga mare. Adică: reverberaţiile acestor manifestaţii, amplificarea lor, obstinaţia şi determinarea lor, dârzenia şi demnitatea celor ce manifestă etc. vor avea, în scurt timp, impact general, majoritar, şi va afecta şi viaţa BOGAŢILOR, UNIVERSU’ LOR DE CONSUM AL VIEŢII, îi va arde la buzunar, la plan de afaceri, la viitoru’ afacerilor lor, la tot ceea ce au construit- după mine, unii cu mare mizerie şi picior pe grumazu’ celor mulţi, cu strivirea demnităţii lor, a nivelului lor scăzut de trai ş.a. -, prin DECIZIILE EXTERNE, cele care contează, momentan, cu adevărat în calea destinului nostru ca ţară. Aşa deci, d’aia javrele vor fi spulberate de la putere, fiindcă se va creea, cu adevărat, NEMULŢUMIREA GENERALĂ, IMPASCTU’ DE MASĂ, SOLIDARIZAREA atât de mult necesară. Ha, ha, ha! nerozii nu înţeleg nimic, atât de boi sunt. Români, vă spun doar atât: Gata, li s-a înfundat, le-a venit timpu’!
  P, S. : apreciez dorinţa dascălilor de a duce până la capăt TREABA pe care au început-o. Felicitări! copiii voştri vă privesc, acum, CU DEMNITATE.

  • NIMIC MAI ADEVARAT IN CE POSTA-SI SILVICA, NUMAI CA JAVRELE,DE TOATE CULORILE POLITICE, ASTEAPTA LA COTITURA SI CUM VAD CULOARUL LIBER SPRE PUTERE, CUM SE REPED CA ULII.TOGMAI DE ACEIA EU PROPUN ALEGERI ANTICIPATE,INTRE CEI CARE NU S-AU MANJIT CU MOCILA POLITICI DE KKT DIN CARE S-AU INFRUPTAT 22 DE ANI.
   ALEGEREA UNUI GUVERN DE TEHNOCRATI INTELIGENTI SI APOLITICI BINE VERIFICATI IN TRECUTUL LOR. PENTRU CA MILIOANELE DE ROMANI S-AU SATURAT DE TALHARII TRADATORI,
   DE CLANURILE POLITICE, DE CARE, MAI DE CARE, CUM SA FURE MAI MULT.ACESTIA POT CEL MULT, SA ZACA PRIN PUSCARII, ACOLO UNDE UNII EXECUTA ANI DE PEDEAPSA PENTRU CATIVA LEI, SI AR FI BINE SA FIE REJUDECATII SI ELIBERATI CONDITIONAT DUPA CAZ.PENRTU CA LE VOR VENII INLOCUITORII CU MIILE.ACEST ASPECT NU L-AI ARATAT,DAR CRED CA ESTI DE ACORD CU EL.MULTA SANATATE SI INTELEPCIUNE VA DORESC LA TOTI ROMANII

 26. Daca luni 23 ianuarie USL intreaba in plen, in vazul tuturor romanilor simpli, parlamentarii UDMR daca mai au un firicel de respect pentru populatia Romaniei, atunci udemeristii vor da in mintea romanului cea de pe urma si vor spune pedelismului ca “excesul de onoare” al UDMR a devenit extrem de daunator nu numai majoritarilor ci si tuturor minoritatilor!
  In privinta Pietet Universitatii, tineretul USL trebuie sa ramana temporar deoparte.Acolo se cauta un lider de piata intelept, dar apoi vor cauta un punct politic de sprijin care este vital pentru revendicarile lor esentiale ; vor avea de ales curand intre statul social-liberal al USL si statul neobolsevic DD…

 27. Eee, cum sa se pozitioneze, era eu sa zic cum, numai sa nu-i doara.
  Interesul poarta fesul. De peste 20 de ani sunt la guvernare, sunt niste nababi, ce-i drept sunt bine pregatiti si inteligenti, au stiut sa navigheze in apele politicii romanesti. Poate ar fi cazul sa mai ramana si-n afara parlamentului, ca prea au tradat pe unii si pe altii.

 28. “Procrastination is the thief of time.”
  (W.Carrew Hazlitt)
  Amanarea este hotul timpului…Spendida cugetare,prin comasare si amanare pedelismul vrea sa ne fure si timpul!
  Nu ne furati si timpul, alegeri anticipate!

 29. 1 –
  Huliganii violenți din Piata Universității ar trebui numiți
  huliganii lui Băsescu și nu protestatari cum greșit mai sunt numiți la Antena3

  2-
  Se pare ca in Piata Universității serviciile se screm sa nasca Alba ca Zăpada lui Lazariuc

  3-
  Din fericire romanii urmaresc în masa Antena3 dar e important sa curmați diversiunile in fașa , caci aceste tendințe de compromitere vor continua .

  4. Jandarmii nu sunt admonestati d USL suficient , din motive de prudenta electorala . In schimb presa e obligata sa le-o traga peste bot acestor structuri de manipulare politica , caci televiziunile nu candideaza.

 30. UDMR POATE RECASTIGA ELECTORAL DOAR DACA FACE URGENT ALIANTA CU USL PENTRU SUSPENDAREA PRESEDINTELUI .

  ATUNCI AR MAI AVEA O SANSA MICA DESI TOATA LUMEA STIE CE PSEUDO-PARTID PE CRITERII ETNICE – ANTICONSTITUTIONAL E UDMR .

  DACA SE SUCESTE INAINTE DE ALEGERI AR FI BINE SA FIE ABANDONATI SI APOI DUPA ALEGERI – SA SE INTERZICA PARTIDE CU DOCTRINA ETNICA .

 31. Am scris si pe blog-ul d-lui Ciutacu si scriu si aici, pentru ca trebuie stiut: In piata este necesar ca televiziunile sa vb mai mult cu oamenii. Si nu numai cu cei din fata. In zona TNB sunt multi ce accepta ca alternativa monarhia si opozitia. In seara aceasta a fost un mic conflict cu cei cu pancarda usl = pdl. Lumea le-a strigat ” plecati din piata ” si cand zic lumea, erau toti cei din zona; altii au vrut sa rupa cearcaful pe care era mesajul. Treaba ca oamenii vad clasa politica la fel, e in mare parte falsa. Mergeti prin toata piata si veti vedea.

  • DESPRE MONARHIE,NU E CAZUL SA SE IMPLICE CA SE FAC DE KKT,NU VAD CU CE A-U AJUTAT ROMANIA FAMILIA REGALA,IN ULTIMII 22 DE ANI,S-AU IN ULTIMII 48 DE ANI.PENTRU CEI CE AU TRAIT ACESTI ANI,NU AU SIMTIT NIMIC IN NIVELUL DE TRAI, NICI IN LIPSA, NICI IN PREZENTA LOR.
   CEI CATIVA REGALISTI CARE II SUSTIN, SA VINA CU ARGUMENTE,IN CE-AU FACUT, NU IN CE VOR FACE.CA CE-I CE INGHEATA IN PIATA SI SUFERA DE 20-30 ANI SUNT SATUI DE PROMISIUNI.ROMANUL DE RAND STIE CA AU CERUT SI LI S-AU DAT,CASTELUL,DOMENII SI ALTE PRIVILEGII.DAR CU CE AU ADUS TARI NU STIU NICI REGALISTII CARE II SUSTIN.
   ASTFEL CA…SA MA IERTE DUMNEZEU, INTAI FAPTE!!!

  • Ce sa-i scrii lui Ciutacu!!!!,ai vazut d-ta vre-un evreu patriot,care sa nu aive afaceri si care sa nu depanda de (oprescu), hotu hotilor care-i mana-n-mana cu el, cat si cu ceilalti, care il lauda la (antena 3)
   Radu Tudor si Oana Stancu sunt singurii, care nu ocolesc pe nimeni,cand e vorba de hotii si pe care ii stimez, pentru impartialitatea lor.
   In rest e doar balaceala,CRITICA PUTEREA NETINAND CONT CA PUTEREA,A FOST SI E BARA BARA CU OPOZITIA.Un alt serviciu la comanda,facut de mafia politica,care nu merita luat in seama.Cetatenii majoritari,sunt satui de intreaga clasa politica si vor un guvern de tehnocrati.
   Vorba cantecului:PLEACA AI NOSTRI, VIN AI NOSTRI.noi ramanem tot ca prostii.

 32. Am vazut astazi 20.01 o pancarta cu Radu Tudor Antena 3 multumim pentru ca existati.Am fost impresionata cu adevarat,Radule asta inseamna ca vocea ta se face auzita si pentru tot ceea ce faci esti apreciat de cei de acasa.
  Azi nu te-am vazut in emisiune din cauza transmisiei, nu stiu daca ai fost prezent.Nu se pot vedea nici inregistrarile.Scrie ca streamul nu poate fi gasit pe niciun server.Am vazut ceva live noaptea, dar inregistrarile par blocate..Sper sa se rezolve curand aceasta situatie.Am vazut ce s-a intamplat in Piata Universitatii; este incredibil cu cata forta s-a intervenit,cum au fost agresatii unii dintre manifestanti.Multi oameni care au participat la proteste, si-au pus toate sperantele in ajutorul vostru.
  Iti multumesc pentru ca existi. You keep many people alive.When we hope we are alive.Hope for us, hope for the best.
  Gabriela B

 33. Observati faptul ca DNA a incetat circul cu arestarile?
  In general, au incetat manipularile televizate care deturnau atentia! Ce s-o fi intamplat?

 34. UDEMEREU se confunda cu niste curve care dupa ce sunt extaziate de sex, ies in strada si striga:sa stit ca am fost violate!!!!!!!!!Dupa 20 de ani se cunoaste prea bine, nu mai au nimic ascuns.

 35. Radu, sant un mare admirator al tau. Cum nu pot dormii din cauza boilor de basisti, azinoapte am compus un slogan pt piata:

  “basescu ai vandut Flota
  Ca sa faci la fete dota.
  De vinzi Aurul si Sarea
  Nu apuci sa mai vezi marea.”

  VA IUBIM -ANTENA 3

 36. as vrea sa transmit ambasadorului american sa ai fie rusine ca al sprijina pe comunistul basescu eu am crezut ca america este o tara democratica dar m-am anselat

  • TOTUL PLECA DE LA BANI DOAMNA, CREDETI CA DECLARATIA LUI A AJUNS IN WASINTON,A FOT CEVA CU CIRCUIT INCHIS, PENTRU CEI DIN PIATA SI EVNTUAL PENTRU VIITORII PROTESTANTI. CRED CA A FOST MITUIT DE BASEA CA LA AMERICANI SE POARTA.

 37. udmr,ca si pdl,nu este un partid propriu-zis,este o gasca pusa pe capatuiala.In spatele revendicarilor de autonomie teritoriala si culturala se ascund de fapt interese economice strict pentru cei care conduc udmr-ul.Am fost week-end-ul trecut in “maghiarime” si pot spune fara sa exagerez ca este vai de capul lor.Judetul Covasna se bate cu brio pentru cel mai sarac judet din tara.Lichelele udemeriste n-au facut nimic pentru acesti oameni din punct de vedere material.Astept cu nerabdare ca acest partid sa iasa din parlamentul Romaniei,insa exista un risc,vor incita populatia maghiara la violente,pentru ca sunt oameni cu multe frustrari printre ei.

 38. Sunt oameni care stau de zeci de ore in piata , pe vremea asta !!!…
  Aseara , o fetita la ora 10 , in loc sa fie in pat , la caldura , sa i se spuna o poveste de ” noapte buna ” , ea ingheta pe strada din cauda nenorocitilor astora !!!
  BLESTEMATA FIE CLASA POLITICA CE IGNORA SI PE CARE O DOARE-N CUR !!!
  BLESTEMAT FII BASESCULE SI UDREA !!!

 39. Eu cred ca se asteapta probabil ca romanii sa-i menajeze si sa nu-i bage in aceeasi oala cu Basescu si PDL.Ar fi inca o dovada ca ne cred ingrozitor de prosti.UDMR este la fel de responsabil,au contribuit decisiv la distrugerea pas cu pas a tarii.Ei ar fi putu face diferenta,dar la strigatul nostru de ajutor au ramas surzi.Au preferat functii,bani pentru ai lor,coabitarea cu o guvernare de infractori si mafioti.UDMR=PDL=Basescu.E randul nostru sa fim surzi si sa-i punem sa plateasca alaturi de cei pe care i-au sprijinit.

 40. De ce nu-i intreaba nimeni si pe cei de la UDMR de ce nu pleaca de la guvernare ? N-am auzit nici un cuvintel despre ei ,desi sunt “la ciolan” de 21 de ani. Nu le-a ajuns ? Vor si mai mult ? Este revoltator cat sunt de curve.
  Domnule Radu Tudor va rog din suflet sa-i invitati in studio si sa-i luati la bani marunti. Mult succes !

 41. Romanii parca au orbul gainilor. Ei nu vad ca de ani buni,se fofileaza la putere prin santaj,aceasta gasca de unguri, care nici pe departe nu reprezinta minoritatea maghiara din romania.Dela ei ne pricopsim si cu legi imbecile ,cum e cea cu taxa de inmatriculare. Romani! aveti grije cu cine votati.

 42. Domnule Radu Tudor,
  de mai multe ori am auzit de la cei care acum au curajul sa protesteze in strada sa fie interzis traseismul politic. Am citit pe un site al presei din Timisoara ca mai multi parlamentari PDL din judetul Timis sunt in tratative sa treaca la organizatia PNL.
  Cred ca , daca asa ceva va deveni din nou o practica intre acesti politicieni, care au dus o politica de-a dreptul criminala, nu avem nici o garantie ca in viitor nu vom asista la situatii precum cele ce s-au petrecut cu actala putere.
  Avem nevoie din partea clasei politice ( cea care a mai ramas de buna credinta, din opozitie si nu numai)de siguranta inlaturarii coruptiei si a altor tare prezente in viata politica romaneasca. Asteptm ca cei care vor sa conduca de acum inainte sa isi ia nu numai angajamente dar si sa poata fi sanctionati daca nu se vor tine de cuvant. Am crezut in democratia celor ce sunt acum la putere. Dar cu ce ne-am ales?!

  • USL ar face cea mai mare prostie daca, dupa castigarea alegerilor, nu ar legifera interzicerea traseismului politic ( sa nu poata sa se declare nici “independenti”)
   Nu le mai convine politica pe care o face partidul care i-a ajutat sa ajunga in parlament, foarte bine, sa-si dea demisia si sa se faca alegeri in colegiul unde s-a constatat vacantarea postului. Si sa nu invoce “votul uninominal” ca nu tine, ei n-au candidat pe banii lor, ci pe banii si munca celorlalti oameni dintr-un partid.
   S-a facut ceva in acest sens cu primarii, dar, ca de obicei la noi, treaba a fost facuta pe jumatate: isi pierd postul daca trec la alt partid, dar nu, daca se declara “independenti” – cea mai mare prostie!
   Politica, la noi, nu a ajuns intr-un stadiu atat de avansat, incat un independent sa fie intr-adevar un independent (exceptie a fost Antonie Iorgovan, singurul cu adevarat independent din parlamentul Romaniei.)

   • Si apropo de votul uninominal, nu stiu cum se face ca parlamentarii vorbesc despre asta numai cand este in avantajul lor, dar cand este vorba de votat ceva in parlament, voteaza cum zice partidul, sau stau in banci si nu voteaza, tot asa cum zice partidul.
    Daca sunt asa de “uninominali” ei nu stiu sa gandeasca singuri?

 43. Stimate domn,
  felicitari pentru tot ceea ce sunteti si faceti pentru presa , pentru noi, pentru tara . E clar ca avem in fata politicieni mai agatati de putere chiar si decat Ceausescu.
  Nu declara nimic decat in fata Parlamentului – e replica celor de acum.
  Ceausescu o tinea una si buna cu declaratia din fata Marii Adunari Nationale.
  Stimate domn, de ce nu faceti scrisori deschise catre toti liderii lumii ?
  Nu cred ca este de ajuns ce publicati pe site, pe tv, pe blog.
  Scrisori clare, deschise, chemari la atitudini certe catre Franta, Germania, America .
  Poate numai asa reusim sa daramam nebunia asta de coducere .
  Daca la Cotroceni sunt invitati si aplaudati cei din PDL de catre PPE ( sper sa nu gresesc) pentru politica dusa, e clar ca trebuie sa afle lumea intreaga prin invitatii deschise in Piata Universitatii – invitati dvs ziaristii din lumea intreaga in piata, alaturi de oamenii minunati care scandeaza si -si cer drepturile.
  Am 46 de ani, am fost la Revolutia din 89 , la televiziune nopti intregi.
  Am fost ranita atunci, dar, niciodata nu mi-am permis sa cer drepturi pt asta – nu am avut , nu am certificat de revolutionar ( ca multi adevarati participanti la revolutie ).
  Mi s-a parut nedemn sa cer asa ceva cand tineri au murit langa mine atunci si deloc putini .
  Acum, probleme reale de sanatate ( un picior cu sechele de la revolutie ) ma tin in casa la televizor , desi mi-e sufletul la Piata Universitatii.
  Pot sa merg, dar nu pot sta mult timp in picioare.
  Va rog, va rugam , pe dvs, pe toti ziaristii de la Antena sa faceti invitatii catre presa lumii, catre conducatorii lumii.
  Sigur, asa, vom reusi.
  Va multumesc si inca odata, felicitari !!

 44. Ungurii care traiesc in Brasov, Covasna, Harghita sunt la fel de saraci si de frustrati ca romanii din Calarasi, Vaslui, Bacau sau Mehedinti. Majoritatea tinerilor unguri au plecat sa munceasca in Ungaria. In majoritatea satelor unguresti au ramas cei de varsta a 2-a si a 3-a. Sunt satui de minciunile UDMR-ului. Povestea cu autonomia, cu Tinutul Secuiesc nu le tine nici de cald si nici de foame. Sunt perfect constienti ca UDMR s-a compromis intrand in cardasie cu PDL si ca acest gest a fost facut nu pentru a servi binele ungurilor din Romania, ci pentru a servi propriului lor interes. Sunt tot mai multi unguri care injura UDMR-ul si nu cred ca la alegeri vor obtine acelasi numar de voturi pe care l-au obtinut la alegerile anterioare. Prin urmare, multi unguri fie nu vor vota, fie vor vota cu USL. Astfel, este foarte posibil ca UDMR sa nu mai intre in parlament.
  Afirmatiile facute de Kovacs s-ar putea chiar sa-i irite pe multi unguri pentru ca acestia stiu foarte bine ca declaratia nu este altceva decat o mare minciuna. Chiar comica gandindu-ma la o comedie americana in care pe Marte ajunsesera doi oameni legati printr-un cordon. Erau doar ei 2 acolo, strabatand desertul martian cand unul dintre ei trage o baseasca. Bineinteles ca tot mirosul a circulat prin cordon pana in casca celuilalt. Cel vinovat a exclamat imediat “It wasn’t me !”. Asa face si UDMR : It wasn’t me !.
  .
  Cand alegerile se vor apropia nu m-ar mira ca PDL sa lanseze zvonul ca USL duce tratative secrete cu UDMR. Si chiar mai mult, USL este dispus sa primeasca inapoi oile ratacite in UNPR. Va trebui sa avem mintea deschisa oricaror fabulatii care de care mai fantasmagorice generate pentru a discredita USL-ul.

 45. Traiesc intr-o comuna majoritar maghiara si vreu sa va anunt ca sa “desteptat” si UDMR-ul. Am primit plicuri in usa precum ca partidul organizeaza intruniri cu populatia si “ne astepta cu drag”.Pe invtatie scrie (citez):pentru inbunatatire nivelului de trai din zona,pentru reinvierea traditiilor si penrtu a intita un dialog cat mai transparent(am incheit citatul).
  Oare cine-i mana de la spate? Gici gicitoarea mea!

 46. Boc tocmai ce avu conferinta de presa.
  Printre toate platitudinile pe care le-a spus, a mai spus ca PSD a cerut la Bruxelles blocarea a 6 miliarde euro fonduri pentru Romania. Fals, cum nu se mai poate de fals!
  Daca aceasta blocare se va produce, se va produce numai din vina celor de la putere, care nu au gestionat bine fondurile primite anterior, gestionare care a inceput deja sa fie verificata de UE.(si nu de 9-10 zile, ci de mai mult timp)
  Ia uite la bibicu, cum le leaga el. Mai, sa fie, o fi ideea lui sau a iluminatului Basescu?

 47. Sobolanii se pregatesc sa fuga de pe vasul esuat si gata sa se duca la fund! Cei mai ticalosi sobolani de pe pamantul asta sunt boanghenii. Tradatori de tara si apucatori, incearca sa-si faca de pe acum loc la masa viitorilor guvernanti. As vrea ca acestia sa nu fie nevoiti sa-si completeze randurile cu nenorocitii de udemeristi, prefacuti si agresivi, abia steptand momentul cand sa muste mana care i-a hranit si adapostit!

 48. Societatea a strigat si striga de mai bine de o saptamina JOS BASESCU, JOS GUVERNUL, JOS PORTOCALII SI ALEGERI ANTICIPATE, OPOZITIA SI-A FACUT DATORIA FACIND UN MITING PRIN CARE RECUNOASTE IN CLAR CA ESTE DE ACORD CU SOCIETATEA, Ce fac in schimb APOLITICII? ca de obicei NIMIC. Vorbesc la televizor si se considera APOLITICI SI ATIT. UNDE SUNT REPREZENTANTII INTELECTUALILOR NE-PUPINCURISTI? Unde sunt reprezentantii societatii civile? Unde sunt sefii de mai ieri foarte vocali ai Sindicatelor? APOLITICII sunt acum responsabili pentru dezastrul tarii. Intelectualii nu sunt in stare sa redacteze un memorandum oficial prin care sa ceara Demisia conducerii incompetente. TOTUL E O VRAJALA PUSA LA CALE DE INSTITUTIILE DE FORTA ALE STATULUI CARE DE FAPT CONDUC ROMANIA DE LA CADEREA REGIMULUI CEAUSIST.

 49. Respect si recunostinta sincera pentru toti aceia care au iesit in strada strigand “Jos Ceausescu!” pana pe 22 decembrie ’89, la pranz, cand dictatorul a fugit cu elicopterul. Pentru ceilalti (care au iesit si au strigat dupa) doar respect.
  Revenind la situatia actuala:
  mor cand aud comentarii de genul “sunt milioane de oameni (desigur romani din Romania)care urmaresc cu maxim interes, la televizor, ce se intampla in Piata Universitatii si in tara si care sunt solidari cu cei ce au iesit in strada sa-si strige DISPERAREA”!
  Crede cineva ca regimul asta va cadea din cauza catorva mii de manifestanti (si asta la nivelul intregii tari)?
  Sa ne aducem aminte de 22 decembrie 1989, pe la pranz:
  pactizarea fortelor de represiune cu demonstrantii, fuga dictatorului si caderea regimului au fost provocate de circa 500.000 de oameni care au ocupat strazile din inima Capitalei (si nici macar unul nu s-a amuzat dansand “lambada”, “pinguinul” nefiind inca inventat).
  Ce vreau sa spun este ca aceia care se uita la televizor cum niste putini isi striga in piata DISPERAREA, nu sunt disperati (si asta nu e rau, eu dorindu-le tuturor sanatate si prosperitate) dar nu stiu ca solidaritatea, in asemenea situatii, se afirma raspicat si curajos prin prezenta (fie ea si muta) alaturi de cei aflati in suferinta.

 50. Fotografia cu Gogu de la PDL
  24. Ioana | 20 Ianuarie 2012 20:18
  De ce nu va intrebati si cine e personajul in geaca alba cu negru de linga dl Gogu?

  Pai, toata lumea se intreaba unde sint sindicatele. Iata-le! Domnul respectiv este Victor Grigorescu, lider Filiala Ilfov din cadrul Confederatiei Cartel ALFA…

  PS: va rog sa nu mai lipsiti la emisiunea cu Dan Grecu, cand vine Nils e dezastru!! Imi place cum ganditi dvs., chiar v-as vota!

 51. Daca UDMR-ul, ar fi rupt alianta cu PDL-ul atunci cand i s-a oferit aceasta sansa de catre USL, aratau intradevar ca, le pasa de tara asta. N-au facut-o si au sperat ca santajul le va aduce si mai multa putere.Acum se pare ca si pentru ei sfarsitul e aproape.

 52. daca vrem sa adunam un milion de oameni care sa conteste guvernul si presedintele o putem face luni ,venind in jurul casai poporului unde se vor aduna cu ocazia …..vor fi acolo atit opozitia cat si ceilalti inauntru si vom vede3a cum scot camasa ! VA ROG ,DATI ADUNAREA !!!!

 53. CELOR CARE AU SCRIS MESAJUL PDL=UDMR SA LE EXPLICAM MESAJUL :
  USL = ANTI-BASESCU , PDL = PRO-BASESCU

  IAR BASESCU = ANTI-ROMANI

 54. Cu totul altceva, se poate anticipa, relativ usor, din aceasta zona. ,,Ciudatenia,, este ca in tot acest ultim interval de timp, mai bine de o saptamana, din zona covasna si harghita, nu a venit nici cel mai slab semnal de protest fata de conditiile socio economice din ro., parese ca ei traiesc in alta dimensiune, cert nu in ,,romanica,,. Aflam insa de deplasari semnificative, ca si numar de secui si maghiari la budapesta ptr. participare la mitingul de sustinere ptr. orban. Deasemeni au fost cateva adunari/mitinguri, in cele doua judete ptr. sustinerea aceleasi cauze. Personl pe mine ma intereseaza determinarea si ,,calitatea,, voluntarilor si nu cantitatea. Cunosc ca actiunile de real succes si eficiente, nu sunt a celor multi, ci a celor inteligenti si corespunzator mobilizati. Aici, in aceasta zona este mai mult decat posibila, o actiune, care initial si pana la un punct, va urma SCENARIU basescu – factiuni din udmr, apoi va avea propia autodesfasurare. Astfel conform realelor talente prezidentiale, se va genera o criza reala de mare amplitundine, inclusiv emotionala, care va trece la subsol datele de actualitate, cu perspectivele ei. Daca se vrea va fi o gicantica SURPRIZE/SURPRIZE. Cunoscand relativ bine, mai multe caracteristici, din un complex de zone, maximul nu va fi acesta din scenariu. Fluidizarea, factori obiectivi si subiectivi, vor conduce la alt desfasurator.

 55. Si mai e ceva (chestie de amanunt):
  daca “democratie”, “stat de drept”, “moralitate”, “normalitate”, “bun simt” n-au ajuns niste vorbe goale
  … si daca NE PASA…
  atunci nu mai e de stat in fata televizorului.

 56. Romani, Bateti Fierul Cat E Cald, Jos Basescu , Jos Dictatura!

  Cu mai bine de sase ani de zile in urma, cand am scris in ziarul Trcololorul primul articol referitor la dosarul de securitate al basescului, nici prin ca nu mi-a trecut ca voi ajunge in perioada urmatoare sa tin practic un letopiset al nefacubilelor facute de monstru’ de la Cotroceni, acest lucru datorandu-se pe de-o parte faptului ca, personal cunoscand caracterul abject al acestei lichele am prevazut ca intr-o buna zi vom ajunge unde am ajuns astazi, iar pe de alta parte datorita exploziei, cu precedent doar in “iepoca de aur” si prin Coreea de Nord, de puincurism desantat cu adresa posteriorul basescului si cu autori care mai de care mai cunoscuti care si-au dat mana pentru reinstaurarea dictaturii in Romania si readucerea in constinta publica a cultului personalitatii intr-o modalitate de-a dreptul grotesca si generatoare de voma.
  Ei bine, la momentul acela, in afara de regretatul Octavian Paller, care le zicea pe bune (Dumnezeu Sa-l Odihneasca!), si alte cateva, foarte putine voci, care se vroiau critice, dar care se dovedeau in final tolerant-alintatoare, de genul “a baut la volan, isi inseala nevasta, nu respecta Constitutia, a devalizat Flota, si-a tras apartament ilegal in Mihaileanu etc dar e de-al nostru si e simpatic si in plus ati vazut cum a condamnat comunismu?”, toata suflarea romaneasca se inhamase la cotiga magarului de la Cotroceni, sa-l ajute sa-si bata joc fara numar de noi si de statul de drept.
  Scriind in general la modul pamflet desre ispravile dictatorului de vodevil, l-am poreclit in primele mele ziceri despre ‘mnealui “asimetricu”, inspiratia de unde mi-a venit aceasta porecla nemainecesitand in oinia mea explicatii. Doamne, cati scuipati, cate insulte, cate ziceri despre familie cate “nu ti-e rusine, ba, sa te iei de defectele fizice ale unui om” cate, dar ce mai cate …. nu mi-am luat pe tema asta, zi de zi, prin toate chestiile on line, pe care imi postam cronica basita a evenimentelor. Ba mai mult, dua ce mi-am spus in direct, telefonic parerea pe postul de Televiziune Realitatea Tv cu privire la oportunitate suspendarii anticristului, mi s-a inrosit telefoonul de cate amenintari si mascari la adresa mea si a familiei mele a fost nevoit sa gazduiasca.
  Cu timpul, incet, incet lumea a inceput sa-mi dea dreptate si sa schimbe usor de drum, motiv pentru care, intr-o zi cand m-a suparat prea tare, am lasat fineturile la o parte si am inceput sa-i zic pe nume, neaos, romaneste “chiombu’”. Tot mi-am luat portioa de injuraturi, dar mult diluate fata de inceputuri.
  Imi cer scuze pentru aceasta introducere cat o zi de post dar era necesara, cred eu, avand in vedere faptul ca urmeaza un comentariu referitor la continutul zicerilor sustinut de pancarte, benere, afise etc cu care romanii care protesteaza zilnic in Piata Universitatii, dar si in alte orase ale tarii il ‘dezmiarda” pe chiomb si pe sleahta lui de derbedei penali.
  Boborenii, in istoria noastra postdecembrista, si-au mai contestat conducatorii, insa o asemena avalansa si explozie de inventivitate in materie de epitete, comparatii, bogatie lingvistica de dictionar de peiorative, sudalme si alte cele cu trimitere la mama sau pe lumea ailalta nu am vazut pana acum la protestatarii romani. Ca sa nu mai vorbesc de grafica gen caricatura care insoteste mesajele strigate si vorbite de oamenii din strada cu adresa la iubitul sau conducator si amanta sa.
  Unele dintre ele, de-a dreptul geniale dovedind cam ce pot viermii si ciumpalacii satui de dictatura si pusi pe terminarea ei cu orice pret.
  Acum este drept ca javra ordinara s-a baricadat dupa perdelele de la Cotroceni, bine pazit de hoardele de jandarmi care, culmea si-au primit anumite “drepturi pecuniare” restante si substantiale tocmai in aceste zile cand sunt chemati sa bata la romani ca la fasole, loc de unde isi permite sa-i sfideze pe romanii aflati in strada, in timp ce el, total anticonstitutional, aranjeaza sindrofii de partid democratliberal in ditamai palatul rezidential care se presupune ca ar reprezenta pe toti romanii si nu ca ar fi sediul pedeleu. Dar asta e, omu isi permite si o face, in loc sa iasa cu o declaratie, un cuvant, o zicere ceva acolo referitoare la zavera din tara si modul ei de rezolvare. Prefera sa-l lase pe Boc sa dea socoteala, ups era sa zic “doar in fata Marii Adunari Nationale” in loc de Parlament.
  In conditiile astea, cand aceasta muhaia nesimtita ne arata cu varf si indesat ca nu da doi bani pe vointa romanilor, si in conditiile favorabile create deja de demonstratiile din toata tara, dar mai ales de Piata Universitatii, atat Opozitia cat si Societatea Civila, Sindicatele si in general toate fortele progresiste din tara si de afara (bravo, Diaspora !) tebuie sa-si dea urgent mana, si dupa sapte ani
  de dezbinare si ura “propavaduite cu evlavie comunisto-securistica” de la Cotroceni,
  s-o puna urgent de-o debarcare cu incarcerare a chiombului si de ingroparea la cosul de gunoi al istoriei a acestui regim cu tendinte totalitar-fasciste.

  • DE LA ILIESCU PANA LA BASESCU, TRE SA FACA PUSCARIE TOTI CE SI-AU BATUT JOC DE NOI SI DE RESURSELE TARI.
   ACESTI TALHARI ORDINARI,ACESTI CALAI AI NATIUNI, TRE SA RASPUNDA IN FATA POPORULUI,UNDE SUNT BOGATIILE NATURALE ALE ROMANIEI,UNDE SUNT TOTI BANI DIN BANCILE ROMANESTI,PE CARE LE-AU VANDUT.ISARESCU E CRIMINALUL FINANCIAR NR.1 EL ARE CONTROLUL LA ORI CE TRANSFER BANCAR DE 22 DE ANI.UNDE SUNT CEI 4500 DE EURO 0RI 19 MILIOANE DE ROMANI?CA SI CAND NOI AM DORMIT 22 DE ANI, SI NE-AM TREZIT DUPA UN CATACLIZM NUCLEAR DATORI,STAPANILOR CA NE-AU READUS LA VIATA.
   CEAUSESCU SPUNEA INAINTE SA MOARA CA: AGENTURILE STAINE IMPREUNA CU TRADATORII NEAMULUI,AU DAT LOVITURA DE STAT.DE SAR FI OPRIT AICI NU AR FI FOST NIMIC,PLANUL LOR ERA MULT MAI MARE:SA VANDA SI TARA,SA O ADUCA UNTR-O SITUATIE ATAT DE PROASTA INCAT,UNII DINTRE NOI SI-AU LUAT DRUMUL BEJENIEI,ALTII S-AU SINUCIS SI O FAC SI IN CONTINUARE.ROSIA MONTANA,HIDROCENTRALELE 62 LA NR,NUCLEAR ELECTRICA,AU RAMAS PE SEAMA SASILULUI.A TREBUIT SA TRECA 22 DE ANI,CA POPORUL SA REALIZEZE CE VOR CU ADEVARAT JAVRELE.CLANURILE DIN OPOZITIE ASTEAPTA SA DEA ULTIMA LOVITURA,SI-AU UNIT FORTELE+O PARTE DIN POPOR,OSOR MANIPULABIL SI SPERA SA TREACA DIN NOU LA ATAC, AU SI CATEVA TELEVIZIUNI BINE PLATITE,CARE LE PROMOVEAZA PLANUL.CARE E TRAS LA SEROX DUPA CEL BASIST CU CATEVA MODIFICARI.FRATILOR ROMANI CEEA CE V-AM SPUS, REESE DIN STATISTICI SI ANALIZE,CARE DUC LA 2000 DE MILIARDE DE EURO,FURATI IN TOTI ACESTI ANI.PROF COJOCARU,CU ECHIPA SA,ARE TOATE DETALIILE DESPRE ACEST JAF.EXISTA UN SITE PENTRU INF.D-VS.
   DESTEPTATIVA ROMANI TARA SE FURA BUCATA,CU BUCATA,FMI-UL.BANCA MODIALA NE VA RUINA PANA LA CONOLONIALIZARE.SCLAVIE VA SCRI PE NOI,IN URMATORII CATIVA ANI.(PE UN MUNTE INTR-0 TARA,FOARTE INDEPARTATA,STA UN OM CU OCHI INCHISI SI SPUNE CE NE ASTEAPTA, LUMEA NU-L ASCULTA IL CREDE OM NEBUN, DAR VOBELE LUI SUNT,CA NISTE LOVITURI DE TUN).CE-I CE CUNOSC PIESA VOR INTELEGE CE NE ASTEAPTA.DACA SI DE DATA ACEASTA,POPORUL II VA ALEGE TOT PE TRADATORI,
   IDENTITATEA NATIONALA VA FI PIERDUTA PENTRU TOTDEAUNA.DOAMNE NICI NU VREU SA MA GANDESC.

 57. Dle Radu Tudor,
  inteleg ca il aveti diseara invitat pe dl Ponta la A3.
  As dori sa-l intrebati cum ma poate convinge sa-l votez ?
  Inteleg ca nu se pot face minuni peste noapte si nu vom manca cozonac in loc de paine zilnic, dar sunt cateva lucruri pe care le poate schimba daca exista intr-adevar vointa .
  Poate schimba dl Ponta ceva din toate astea ?:

  – sa existe lege pentru toata lumea, nu doar pentru clasa politica ?

  – sa termine odata pentru totdeauna cu regiile si salariile lor fabuloase ( 27000 lei ????) ????

  – sa-i pedepseasca aspru pe cei ce s-au imbogatit peste noapte si sa le fie confiscate averile nesimtite ?

  – sa poata tata, pensionar in varsta de 74 de ani sa mearga la o institutie sa ridice o hartie si sa fie primit politicos si sa i se vorbeasca frumos ( macar pt varsta daca nu pt ca a muncit peste 40 de ani pt tara asta ) ??? ( De curand a avut nevoie de o adeverinta de asigurat de la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti si a venit extrem de suparat ca acolo, o doamna sefa de birou, impreuna cu toate colegele i-au vorbit urat si l-au sfatuit sa moara mai repede, nu sa-si mai caute drepturile . Cum este posibil asa ceva ? In ce tara traim ? Astea sunt noile doispozitii ale actualului guvern, sa ne fie omorati batranii ? As intreba-o public pe dna de la CSAS daca si domnia sa are parinti si daca da, cum se poarta cu ei, asa cum se poarta cu cei pentru care lucreaza si pentru care incaseaza salarii, probabil deloc mici ????)

  – poate Dl Ponta sa termine cu coruptia si cu micile atentii pe care trebuie sa le dai peste tot, altfel nu primesti nici macar o informatie ????

  – poate dl Ponta sa dea socoteala poporului pentru ceea ce nu poate face din ce promite, sau se vor ascunde si ei, dupa vot si imbogatire , asa cum face Boc si ai lui acum ???
  Sunt multe de spus, acum imi vin in minte doar astea.
  Dar, si asa, CUM MA POATE CONVINGE SA-L VOTEZ ?
  Ce poate face concret ? Ca ne-am cam saturat de vorbe, de la toti ?
  SE ascund in spatele salariilor mari si umflate si uita de popor, de oamenii care chiar muncesc sau au muncit o viata.

  • La punctele 1,2,3 si 6 poate sa o faca chiar din primul an de guvernare a USL.
   Pentru punctul 4 este nevoie de schimbarea mentalitatilor, aici sa stii ca va dura ceva mai mult timp.
   La punctul 5 – se poate face, daca cere pedepsirea, macar, a celor mai mari corupti din sistem, iar mica coruptie (scuza cacofonia) va disparea si ea. Dar si aici va mai dura ceva timp.
   Dar daca vad ca este un inceput si o continuare) sunt sigura ca romanii stiu sa mai astepte, nu vor cere disparitia coruptiei si a mentalitatilor peste noapte.

 58. @nuculaie ?!
  Va rog, fiti putin mai clar, nu mi-e clar unde bateti ?
  Daca va referiti la cetatenii nostri, acestia sunt foarte diluati la aceasta ora; Multi au venituri care nu justifica iesirea in strada, respectiv o duc suportabil sau de la bine in sus si sunt multi, foarte multi, daca va referiti numai la milioanele de someri, pensionari,oameni cu probleme, intr-adevar nu inteleg de ce nu ies in strada. Sunt doar firave similitudini cu ce a fost in 22 decembrie ’89. Daca este vorba de respect, s-ar cuveni mult respect pentru cei ce au trudit in tara asta pana in ’89, chiar si dupa. Si-au rupt oasele muncind, ca toti viermii astia de azi sa poata fura in voie, de 20 de ani se fura ca-n codru, tara icneste si inca nu s-au oprit din furat. Ei sunt milioanele de pensionari, parintii nostri, rude sau ilustrii necunoscuti, pe care regimul se straduieste din toate rasputerile sa-i scoata din sistem. Imi scot palaria in fata tuturor acestora, care in liniste si demnitate isi duc zilele. Daca ati afla cu date si cifre cat s-a furat din tara asta, s-ar putea sa aveti un soc si sa nu rezistati.

  • Frate daca vii si cu cifre concrete sa inteleaga tot romanul,care se pare Prof.Cojocaru nu i-au convins,
   desi venise cu analize si statistici, cum ca am pierdut 2000 de mld de euro din 90 pana acum,tot nu-i convingi. Amaratul de rand,nu crede in nici-o schimbare,deoarece pentru el,tot asa va fi si asta o spune unul care traeste printre ei.Au doua temeri pe care se bazeaza.
   Daca vine altul,fura si asta sa ii ajunga din urma.
   Numai un Vlad Tepesi, sa-i curga prin vene veninul razbunarii, ar mai face dreptate in tara,dar metaforele nu au loc in contextul actual. Eu sunt un luptator al dreptatii,de cand ma stiu si pentru asta,nu am avut decat de suferit.Toata viata am sperat ramanand sa sufar alaturi de romani, ca se va schimba ceva,ca vom deveni o tara normala,civilizata.Acum ma lupt in continuare si pe zi ce trece, tot mai multi inteleg carui fapt suferim.Concluziile sant ca: NEPASAREA,IGNORANTA SI LASITATEA noastra, ne distruge viitorul copiilor, al nepotilor nostri.Blestemul acestora ne va urmari pana-n fudul iadului.Intr-o lume in care libertatea o poti optine, doar esind in strada si protestand,fara a fi nevoe sa te lupti, precum stramosii nostri,cere si-au dat viata pentru libertate.Noi nu esim ca nu gandim,incat conditia umana a ajuns la limita dezumanizarii. Marile corporatii au devenit atat de lacome,incat face lumea sa iasa in strada, in mai toate tarile civilizate,vezi: Grecia,Spania,Anglia,USA si exempele pot continua.Dar acolo au esit cu sutele de mii si se vad rezultate remarcabile.Noi cu cateva mii in toata tara, cel mult o sa optinem remanieri guvernamentale conduse la varf, tot de acelea-si clanuri.Cam aceasta e adevarul crunt care ne domina, Fratilor romani treziti-va!!!

 59. Monarhia si Sibiul salveaza Romania !
  Domnule Radu Tudor, n-am vrut Principele Radu presedinte ca era prea neutru !N-am vrut Klaus Iohannis premier ca era prea independent!
  Dar, pentru numele lui Dumnezeu si in numele poporului, de ca sa nu-i vrea Parlamentul pe unul dinre ei ca excelent premier de tranzitie pentru organizarea de imediate si democratice alegeri anticipate???
  Duda sau Iohannis, premier de tranzitie!

  • NU SALVEAZA NIMIC MONARHIA, CUM NU A SALVOT-O PANA ACUM, VENIND IN TARA NUMAI PENTRU REVENDICARI. IN TIMPUL CEAUSISTILOR, ROMANUL DE RAND NU A SIMTIT NICI-O INFLUANTA, CUM NU SA SIMTIT NICI IN ULTIMII 22 DE ANI, DIN PARTEA FAM REGALE.IAR DACA ACUM VA VENII LA PUTERE,VOR SIMTII TOT CEI BOGATI, CA SI PANA ACUM.
   FAM REGALA CER ALTE REVENDICARI PENTRU CATEVA ZECI DE HA DOMENII APARTINAND LOR. CA SI CUM PAMANTMANUL ROMANIEI, AR FI APARTINUT FRANTEI, SAU GERMANIEI DE UNDE SE TRAG EI.LASATI-NE CU MONARHIA VOASTRA,CA AU PREA MULTE PRIVILEGII SI ASA.

 60. Nu stiu daca aveti timp sa cititi tot ce se posteaza dar imi incerc norocul. Sunt perfect de acord jos !!! UDMR , desi nu este asa usor. Dar mai am o rugaminte, In emisiunile dvs, punctati in egala masura foamea si saracia, dar EVIDENTIATI LIPSA DE RESPECTARE A LEGILOR tarii. Pacat ca vor confisca aceasta pseudo -revolutie. Fara lideri va esua . Faceti apel la oamenii de bine, cum spunem noi, sa le fie pastori, ca altfel ne alegem cu tipatul.Mult succes .

 61. Turcescu,Cartianu,Pora,Boda,ultimi pupaciosi ai ragimului fimi-ar sila de ei,mai era si Striblea,Moraru, bine ca s-au tirat la alte posturi,sa le contamineze de cima portocalie.Dupa ce va cade basea
  mentorul lor, va scapa si tara de lingai.

 62. cred daca UDMR nu ar mai intra in parlamentalt la urmatoarele alegeri ar fi un lucru bun pentru Romania si cred ca sunt toate premizele sa se intample asa

Leave a Reply