Serviciile secrete din orasul Roman au surprins acest instantaneu in campania electorala a Elenei Udrea, impreuna cu 3 penali : Gheorghe Stefan zis Pinalti, Daniel Funeriu si Valerian Vreme.

udrea cu penali

 

25 COMMENTS

 1. Draga Radu,
  Rade ciob de oala sparta?
  PSD si PNL au ministri la inchisoare, premier, etc…
  Deja ei pot forma “guvernul din puscarie”.
  Si pana la urma sa nu uitam ca dl. felix este dupa gratii.

  • Așa este cum spui, toate astea nu pot să le perceapă cei 7,4.Din varii motive, lesne de înțeles.Însă noi restul, băsiștii, vom sărbători pe 16 victoria băsismului și înfrângerea pentru a câta oară a ciumei roșii și a papagalilor ce o susțin.

 2. va rog sa transformati in lei vechi suma de 9 milioane de euro, pentru ca multi oameni nu inteleg cat inseamna. nici eu nu sunt sigura, sunt 400 sau 4000 de miliarde de lei vechi?

 3. Deci penali se aduna intre..ei.Vorba romanului:corb la corb nu-si scoate ochii.Dar romanul saracut cu duhul doar ii invidiaza( uneori ii pretuieste) pe hotii si de aceia ii tot voteaza de 25 ani.

 4. DE CE TOT FACETI PUBLICITATE ELENEI UDREA ? NU IA NICI 10 LA SUTA CU TOATE VOTURILE DIN REPUBLICA MOLDOVA SI DIN FURACIUNI.ZI DE ZI, ELENA UDREA. DACA NU MAI REPREZINTA NIMIC DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC, CE ROST ARE ? PARTIDUL EI ESTE CA SI INEXISTENT.DE CE VA E FRICA DE UDREA ? SAU CARE E LOGICA ? DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA ALTE SUBIECTE ?

  • Corect,este de discutat si de nenorocirile basistilor facute nu cu mult timp in urma,de genocidul facut de portocaliii din spatele lui Iohannis.

 5. DIN ULTIMELE 5 POSTARI, 4 SUNT DESPRE UDREA. CHIAR E CEVA IN NEREGULA. MACAR SA PLATEASCA SI EA , SA NU FIE CHIAR GRATIS….

 6. …aici, cu 3 penali la vedere(acoperiţi de udriţa la Paris)!!!…unul e sfînt!!!
  …în amintirea spre uitare a luminaţilor comunismului de altă dată http://www.dcnews.ro/andrei-ple-u-votul-asa-zis-democratic-ar-trebui-suspendat_458016.html
  …moara hodorogită a micului ecran http://www.dcnews.ro/ion-cristoiu-cu-cine-voteaza-intr-o-campanie-acaparta-de-dna-prc-c8prc-99i-scandaluri-artificiale_458015.html
  …b(t)îrfa de ieri, de azi şi de mîine http://www.dcnews.ro/elena-udrea-informa-ie-cheie-sa-l-intrebam-pe-robert-turcescu_458027.html
  …aprindeţi lumînări pentru limpezirea minţii şi gîndirii vechiului partid http://www.dcnews.ro/alegerile-preziden-iale-2014-klaus-iohannis-mircea-ionescu-quintus-mesaj-in-pnl-dupa-ce-trece-i-prin-biserici_458025.html
  …coşmarul divorţului / coşmarul vieţii / coşmarul fierii şi a ficatului: fotografiile cu Elena Udrea și Alina Bica de la Paris http://www.dcnews.ro/traian-basescu-daca-n-au-fost-servicii-imi-demonstra-i_458034.html
  …ohoooo, chiar ţi-e teamă??? Băsescu:”Secretul are o limită, până la cea în care începi să stârneşti teamă”

 7. Vrei si o poza cu Ponta înconjurat de vreo 20 de penali ???
  Chiar ca ai o problema cu Udrea? Te-a refuzat cumva 🙂 ?

  Da stiu … urmează replica ta clasica cu basist mic, succesuri, bla, bla, bla … Nu te mai obosi.

 8. http://www.romaniatv.net/basescu-nu-mai-candidez-nici-macar-la-parlament-suspendarea-presedintelui-o-crima-de-dragul-jocului-politic_180711.html
  ,, Băsescu a spus că nu va iniţia niciodată suspendarea preşedintelui de dragul jocului politic pentru că este “o crimă””,”Nu mai candidez nici macar la Parlament”ca nu ai cum, doar minciuni de teama sa nu fie suspendat, ba mincinosule, personal nu cred boaba de la tine, oameni buni, vor urma zile grele pentru guvernul psd si pentru noi daca nu-l suspenda urgent, sa nu va aud smiorcaielile, plingacelile dupa anul nou, ce a facut pina acum se va repeat mult mai in forta. Traian Băsescu: Nu l-am apărat pe Cocoş, eu am apărat-o pe Elena Udrea. Pescariu “a servit” legea, care lege ? de ce si pentru ce ai aparat-o pe b(t)irfa politica blonda? Ca sunteti complici in tot si-n toate!!! Ohoooo!!! Prea multe ati facut ca sa mai fiti iertati !!!
  …udrea este material bun pentru video-chat-ul buzunarelor grase…

 9. Numai 3? Mai cautati poate gasiti fotografii le choorvistinei cu mai multi penali. Poate le aveti si pe cele cu Udrea si Gabriel Oprea cu penalii in jurul lor. Dar ceva poze cu Poanta, Mazare, Hrebenciuc si altii nu aveti?

Leave a Reply